To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Różności - bombki ze wstązeczek

gosias - Wto 05 Sty, 2010 08:18

amazonka, Smile śliczne cool cool cool brawo brawo brawo

Grażyna, Smile zagapiaj i rób Smile Super zabawa i jak wciąga Smile

jadzia59o - Wto 05 Sty, 2010 20:23

wszystki wasze bombki prześliczne, róbcie bo ładnie wyglądają

a widziałyście kurczaczka wstążkowego? znalazłam takiego i można zobaczyć go w moim albumie"wielkanoc" http://picasaweb.google.com/mikolaj377
Ladny prawda? będziecie robić?

gosias - Wto 05 Sty, 2010 20:27

jadzia59o, Smile ekstra cool brawo
kaczucha - Nie 17 Sty, 2010 13:07

Bombki prześliczne.Wielkie brawo i uznanie dla wykonawczyń. cool
Jadzia ,kurczak SUPER,dzięki :cmooook:Można jeszcze upinać wstążkę w ten sposób,ja tak robiłam też pisanki.Pozdrawiam.

gosias - Pon 18 Sty, 2010 06:48

kaczucha, Smile świetna bombka cool cool cool szkoda, że fotka jest malutka, bo chciałam popatrzeć jak upinałaś wstążkę.
Jarka - Pon 18 Sty, 2010 12:07

gosias napisał/a:
świetna bombka szkoda, że fotka jest malutka, bo chciałam popatrzeć jak upinałaś wstążkę.
brawo brawo brawo brawo brawo
kaczucha - Wto 19 Sty, 2010 19:55

Przepraszam za to ,że zdjęcie za małe. love Sposób upinania jest prosty.Mam nadzieję,że na tych zdjęciach będzie lepiej widać co i jak..Pokazuję też jajka zrobione tym sposobem.Pierwszy rząd robi się jak przy karczochach,dopiero w drugim robimy bok do boku. Można wykorzystać kolorowy papier i przykleić elementy klejem na wydmuszkach jak nie ma styropianowych jajek.Pozdrawiam serdecznie i życzę przyjemnej pracy.
Jarka - Śro 17 Lis, 2010 19:14

Hej dziewczyny już zaczęłyście produkcję bombek wstążkowych ????
Widziałam u Gosi, ja chyba zacznę jutro, a może dezisiaj już wszystko mam, kupiłam też szpilki krótkie pierwszy raz zobaczymy jak będzie się robić. cmoknięcie

Awenturyn - Czw 18 Lis, 2010 04:55

Jarka napisał/a:
Hej dziewczyny już zaczęłyście produkcję bombek wstążkowych ????
Widziałam u Gosi, ja chyba zacznę jutro, a może dezisiaj już wszystko mam, kupiłam też szpilki krótkie pierwszy raz zobaczymy jak będzie się robić. cmoknięcie

ja robiłam na krótkich szpilkach i było ok (poza tym że u mnie było widać szpilki wrrrrr )poza tym że strasznie mnie paluszki bolały od wbijania hahahihi

Runa - Czw 18 Lis, 2010 06:52

ja robiłam jajka na normalnych szpilkach bo krótkic nie było i wychodziło ladnie do pewnego momentu, potem już musiałam mocno kombinować żeby nie było szpilek widać i dość ciasno upinałam co nie zawsze wyglądało ładnie wściekły a widzę np. u gosias, że nie upina aż tak ciasno a szpilek nie widać, więc nie wiem od czego to zależy puknąć się
Runa - Czw 18 Lis, 2010 06:54

a teraz muszę dokupić szpilek i bombki i zaczne już coś bożonarodzeniowego bo jak zwykle obudzę się w wigilię z kolejną obietnicą: " w przyszłym roku to się wezmę wcześniej" kazanie
gosias - Czw 18 Lis, 2010 11:34

Wywołana przez Jarkę do tablicy Wink wrzucam tegoroczną minibombową Wink produkcję przygotowaną na prywatną wymiankę:

ania10525 - Nie 21 Lis, 2010 11:31

świetne te bombki, moja mama zrobiła taką bombkę z wstążki i kwiatków na taśmie
nasze pasmanterie na szczęście mają szeroki wybór w różnych dodatkach które można wykorzystać do zrobienia bombek

Jarka - Nie 21 Lis, 2010 11:58

Bardzo pomysłowa cool cool cool
gosias - Nie 21 Lis, 2010 18:24

ania10525, Smile śliczna brawo brawo brawo
JJka - Pon 22 Lis, 2010 11:28

ja już ruszyłam z "produkcją" Wink
tutaj zaprezentuje kilka... reszta w albumie na picasie
http://picasaweb.google.c...t_notification#

Ainer - Pon 22 Lis, 2010 11:33

Wszystkie śliczne a w oko mi wpadły biało -czarne cool cmoknięcie
Awenturyn - Pon 22 Lis, 2010 17:33

cudeńka uklon uklon
gosias - Pon 22 Lis, 2010 20:04

JJka, Smile śliczne cool cool cool brawo brawo brawo

Dziś uzupełniłam zapas wstążek i też za niedługo biorę się za bombową produkcję Smile

makramka - Pon 22 Lis, 2010 21:39

JJka chyba przez Twoje bombki wpadnę w depresję bo są takie śliczne a ja tak chyba nie umiem bo nie próbowałam i znowu kolejny kurs na liście chyba braknie mi wcieleń uklon uklon uklon uklon uklon brawo brawo brawo brawo brawo
gosias - Pon 22 Lis, 2010 21:55

makramka, Smile tu masz kursik: http://www.bazardekoracji...nfo-pol-40.html
Jarka - Wto 23 Lis, 2010 05:47

REWELACJA cool cool cool cool cool

Ja też zaczęłam narazie 3 sztuki, może dzisiaj się pochwalę.

Beata T - Wto 23 Lis, 2010 10:39

Przepiękne bombki radocha radocha radocha
beacia-24 - Wto 23 Lis, 2010 16:02

gosias, śliczne te choinkowe wisielce cool
JJka, ja chyba dawno u Ciebie nie byłam hahaha Smile - muszę koniecznie podlecieć i porwać kilka sztuk. hahahihi
Świetne te bombaski - padłam po prostu. cool

iwona150 - Wto 23 Lis, 2010 16:05

JJka, miód- malina brawo brawo brawo

ania10525, super brawo brawo brawo