Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
woalka - Wto 18 Sie, 2009 10:28
Dziewczyny, jest mi niezmiernie przykro, ale niespodziewanie wyskoczyła mi pilna urzędowa sprawa do załatwienia w Poznaniu i już w czwartek muszę tam jechać.
Wiedziałam o niej od kilku dni, ale myślałam, że uda się to przesunąć na później. Jednak muszę już teraz. Mam nadzieję, że mi wybaczycie... Myślami będę z Wami.
Jeszcze jedno. W piątek pytałam o możliwość rezerwacji. Niestety w tym lokalu nie ma takiej możliwości. Ale chyba nie powinnyśmy się tym martwić. Dużo ludzi jest w ogródku na zewnątrz, ale w środku było pusto. A przecież teraz jest już po Jarmarku, więc powinno być jeszcze spokojniej.
Bawcie się dobrze i nie zapomnijcie aparatów fotograficznych!
Phoebe - Wto 18 Sie, 2009 10:48
Basia.G, wiem, wiem... im blizej urlopu tym bardziej myslami jestem juz w GD
woalka, ojej...szkoda! myslalam ze sie spotkamy...no ale jak mus to mus.
gdybys wrocila do Gdanska przed moim wyjazdem (30-31 sierpnia) i miala ochote sie spotkac - to daj znac!
W sumie to mozemy spotkac sie przed kawiarnia i gdyby nie bylo miejsc... pojsc tam gdzie beda ale mysle ze juz po jarmarku to tlumy beda mniejsze.
woalka - Wto 18 Sie, 2009 11:29
Phoebe, ja pracuję na Długiej, vis a vis tej kawiarni, więc każdego dnia po 16:00 jestem wolna i na miejscu (poza poniedziałkiem, bo wtedy odbieramy nowe mieszkanie ).
Gdybyś Ty, albo inne dziewczyny również, miały ochotę na powtórkę z rozrywki, to ja bardzo chętnie...
Phoebe - Wto 18 Sie, 2009 12:03
woalka, SUPER! To z pewnoscia Cie odwiedze - bo bedziemy sie szlajac po Dlugiej i okolicach... musze nacieszyc oczyska Gdanskiem na nastepny rok
woalka - Wto 18 Sie, 2009 12:19
Dziękuję, Phoebe! Jest nadzieja, że jednak się zobaczymy live...
Naprawdę bardzo Ci dziękuję!
Basia.G - Wto 18 Sie, 2009 18:23
To napiszcie którego dnia drugie spotkanie - to w tygodniu (od poniedziałku do czwartku ) może też dołączę
Poranna - Wto 18 Sie, 2009 21:37
och, woalko jaka szkoda, że nie możesz być
z kim w takim razie mogę się skontaktować w razie, gdybym pobłądziła?
ania_b - Wto 18 Sie, 2009 21:41
Ja bedę na pewno (no chyba że snieg, gradobicie albo dopust bozy) tel. 513775230 Ale ja niesamochodowa, więc nie umiem sterować kierowcami.
woalka - Śro 19 Sie, 2009 08:25
Ja też bardzo żałuję, ale co zrobić...
Aniu, dzięki za szybką deklarację pomocy.
Choć Ty "niesamochodowa", to i tak znasz Gdańsk lepiej ode mnie - gdańszczanki z ledwo dwuletnim stażem
A co do spotkanka "alternatywnego", to mnie najbardziej pasowałoby zaraz po 16:00.
Biorąc pod uwagę inne sprawy i możliwości Basi - pasowałby wtorek, środa albo czwartek. Może coś uda się wykombinować...?
ania_b - Śro 19 Sie, 2009 08:29
O, cześć woalko. Ty też widzę przed kompikiem tak raniutko. Ach, pewnie zaczynasz dzień w pracy? Słusznie, słusznie. A ja odwiozłam córkę na autobus o 7.30 i już nie warto wskakiwać do wyrka. Tym bardziej, że roboty mam huk i nie wiem w co najpierw ręce włozyć (to włozyłam w łażenie po ulubionych forach ).
Poranna - Śro 19 Sie, 2009 08:47
| ania_b napisał/a: | | Ale ja niesamochodowa, więc nie umiem sterować kierowcami |
dzięki, Ania! my też niesamochodowi, przyjedziemy pociągiem na Główny i dalej "na nogach". Ta Capri jest w stronę Neptuna czy wręcz przeciwnie?
ania_b - Śro 19 Sie, 2009 08:55
Na tej stronie jest mapka. Neptun jest między ulicami Ławniczą i Kuśnierską.
woalka - Śro 19 Sie, 2009 09:47
Dokładnie - dzień pracy trzeba zacząć od sprawdzenia co na forum słychać
A Capri jest kilkadziesiąt metrów od Neptuna w stronę Muzeum Bursztynu.
Phoebe - Śro 19 Sie, 2009 11:44
dziewczyny - ja choc gdanszczanka...to zapomnialam nazw ulic i od kiedy wyjechalam z Gdanska to sie zmienil bardzo. Ale w razie czego to chetnie pomoge.
Poranna od dworca gl to krotki spacer. Od Glownego kieruj sie na Dluga (na neptuna)
o ile pamietam to ona (kawiarnia) jest przed kinem (tylko jak ono sie teraz zwie?)
woalka - jakbyscie ustalily termin drugiego spotkania to prosze daj mi znac (chyba ze wczesniej wpadne do Ciebie)
Od soboty jestem bezinternetowa.
woalka - Śro 19 Sie, 2009 11:49
Phoebe, mam Twój nr kom. - cokolwiek ustalimy, to dam Ci znać. Spodziewaj się w poniedziałek telefonu z relacją co słychać na forum
Phoebe - Śro 19 Sie, 2009 12:32
woalka, SUPER! Bede tesknic za forum...chyba ze gdzies dorwiemy hotspot
w ubieglym roku dzialal na plazy na Stogach...ale tempo bylo zolwiaste.
Chociaz na urlopie to powinnam odpoczac od netu troche.
aaaa...tak przy okazji.. jak my sie rozpoznamy? mojej twarzy nigdzie na forum nie ma... postaram sie jakies zdjecie wrzucic....
Poranna - Śro 19 Sie, 2009 12:46
| Phoebe napisał/a: | | aaaa...tak przy okazji.. jak my sie rozpoznamy? |
no własnie? żebym się nie przysiadła do "obcych" i z siebie wariata nie zrobiła
czyli tak ... będzie Phoebe, anna_b, ja ... kto jeszcze na pewno będzie? i jak Was poznam?
woalka - Śro 19 Sie, 2009 12:53
| Phoebe napisał/a: | | jak my sie rozpoznamy |
Wystarczy, że mnie rozpoznasz W avatarze mam bardzo aktualną fotkę.
| Poranna napisał/a: | | żebym się nie przysiadła do "obcych" |
Spoko - skoro 14 czerwca w tłumie turystów pod Neptunem bezbłędnie podeszłam do dwóch nieznanych mi pań, to w zamkniętej kawiarni też nie będzie to trudne.
Wystarczy patrzeć na najbardziej radosne kobiety, które wypatrują kolejnych fanek robótek chcących dołączyć do wspólnego picia kawy i rozprawiania o nitkach, włóczkach, szydełkach, czółenkach, koralikach... i o ludziach i o życiu
Phoebe - Śro 19 Sie, 2009 14:32
| woalka napisał/a: | Wystarczy patrzeć na najbardziej radosne kobiety, które wypatrują kolejnych fanek robótek chcących dołączyć do wspólnego picia kawy i rozprawiania o nitkach, włóczkach, szydełkach, czółenkach, koralikach... i o ludziach i o życiu  |
co prawda to prawda
woalka kochana, Ciebie to poznam, bo masz zdjecie w avatarku...ale martwilam sie o reszte dziewczyn.
ania_b - Śro 19 Sie, 2009 14:42
| Phoebe napisał/a: | | Jak my sie rozpoznamy? |
Ha, i to jest własnie w takich spotkaniach najfajniejsze. Malutki dreszczyk emocji.
Jak na jarmarku szukałam internetowej znajomej, to podchodziłam do stoisk z ceramiką i mówiłam z usmiechem, że szukam Karoliny. Jeśli sprzedawcy mieli głupie miny, to mówiłam: "Po minach widzę, że to nie tutaj". I znalazłam!
Poranna - Śro 19 Sie, 2009 14:47
| ania_b napisał/a: | | podchodziłam do stoisk z ceramiką i mówiłam z usmiechem, że szukam Karoliny |
jeśli ktoś do Was podejdzie i powie, że szuka dwóch Anek, to będę to ja
Phoebe - Śro 19 Sie, 2009 17:08
Poranna jak bedziesz miala na sobie swoja piekna bizu - to dlugo nas nie bedziesz szukac, juz ja Cie wylowie z tlumu moim zachlannym okiem
Poranna - Śro 19 Sie, 2009 17:25
dobra, załatwione!
Basia.G - Czw 20 Sie, 2009 08:27
Jestem pewna , że się poznamy chyba będę miała na sobie coś niebieskiego ( turkusowego - własny wyrób ) i myślę , że warto trzymać w ręku , na stoliku ( jednym słowem widocznym miejscu ) jakieś akcesoria robótkowe
Poranna - Czw 20 Sie, 2009 09:32
Phoebe, anna_b, Basia G., Poranna ... kto jeszcze?
|
|
|