To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Moje robótki

dosiak - Wto 27 Maj, 2008 22:21

cmoknięcie kwiatek dla ciebie Dziękuję bardzo dziękuję! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
teraz pracuję nad tym! jak będzie gotowe to się pochwalę! cmoknięcie cmoknięcie bye bye bye bye

Madzia - Wto 27 Maj, 2008 22:42

Mistrzyni szydełka!!!!!!!!!! uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
dosiak - Sob 31 Maj, 2008 19:51

trochę milczałam,ale pracowałam!! hopla niestety topik musiałam odłożyć bo zamówienie było na to...tak miało być
a tak wyszło a teraz robię to bo na poniedziałek musi być gotowe do wysyłki!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Violetta21 - Sob 31 Maj, 2008 20:26
Temat postu: Moje robótki
ślicznie Ci wyszła bluzeczka cool brawo
jola373 - Sob 31 Maj, 2008 22:25

dosiak, cudnie Ci wyszło! Dekolt u Ciebie duuuuuuuuuuuużo ładniejszy! cool cool cool cool cool

Sukienka, którą kończysz musi byc przepiękna! Czekam na fotki z utęsknieniem....

Irenka - Sob 31 Maj, 2008 22:39

Piękne są wszystkie Twoje prace!!Nie nadążam z ich oglądaniem!!!!
Pozdrawiam!!!

Grażyna - Sob 31 Maj, 2008 23:00

Piekna twórczość i bardzo róznorodna w kolorystyce i wykonaniu brawo Fajnie, że do nas dołączylaś wesoło mi

Przygladam sie nitce tej ostatniej rozowej bluzeczki i zastanawiam sie, co to jest, bo nie za grube i sie błyszczy troszeczkę, a najwazniejsze, że frędzle fajnie wygladaja.

Jasieńka - Sob 31 Maj, 2008 23:21

śliczna wyszła ci bardzo ładnie brawo brawo
dosiak - Sob 31 Maj, 2008 23:32

Dziękuję bardzo dziękuję ! kwiatek dla ciebie
Ja w większości pracuję na przędzach,ta różowa jest akurat 50%wiskoza-50% bawełna!Muszę powiedzieć że bardzo fajnie mi się z nich robi no i grubość dobieram sobie sama,bo jest to cieniutka nitka i w razie potrzeby można ją zwinąć w 3,4,5 niteczek i robić z takiej grubości jakiej akurat potrzebujesz,a co jest chyba najważniejsze kosztuje 20-25zł. za kilogram!!!!Do ciuszków nadaje się świetnie,do serwetek jest zbyt miękka. cmoknięcie cmoknięcie bye bye

Asia S. - Sob 31 Maj, 2008 23:41

brawo brawo
Ula_K - Nie 01 Cze, 2008 03:11

brawo brawo brawo brawo
małgośka - Nie 01 Cze, 2008 10:14

Śliczna bluzeczka. uklon radocha radocha
Zosia32 - Nie 01 Cze, 2008 10:22

jola373 napisał/a:
dosiak, cudnie Ci wyszło! Dekolt u Ciebie duuuuuuuuuuuużo ładniejszy! cool cool cool cool cool

Sukienka, którą kończysz musi byc przepiękna! Czekam na fotki z utęsknieniem....

Piękne wszystkie Twoje wyroby

Halkuk - Nie 01 Cze, 2008 11:46

Wspaniałe uklon cool brawo
Violetta21 - Nie 01 Cze, 2008 12:09
Temat postu: Moje robótki
dosiak a masz może metkę z tej przędzy ? bo nawet niewiem o co pytać w sklepie nie wiem a podoba mi się ta nitka bye
Madzia - Nie 01 Cze, 2008 12:33

Twoja różowa piękna bluzeczka zaprasza do tańca!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Beata61 - Nie 01 Cze, 2008 14:24

Śliczna bluzeczka, bardziej mi się podoba niż orginał brawo
bean - Nie 01 Cze, 2008 15:07

Za całokształt uklon i brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 01 Cze, 2008 16:25

Super, wszystko suuuper brawo brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 01 Cze, 2008 17:30

bardzo ładna bluzeczka brawo brawo brawo ciekawi mnie ta przędza, a gdzie ją kupujesz? bye
dosiak - Nie 01 Cze, 2008 21:40

cmoknięcie
Violetta21 ta przędza nie ma kartek,kupuję sie ją w dużych szpulach,takich jest wiele kolorów,fruzia ja kupuję przędze w hurtowni,u mnie akurat w Kiekrzu....hurtownia przędzy i włoczki.W zwykłej pasmanterii nie dostaniesz takiej kupić...w mojej hurtowni ceny są już od 18zł do 30zł ale za kilogram,więc biorąc pod uwagę ceny włoczek w pasmanteriach to bardzo się opłaca wesoło mi prawie wszystkie moje wyroby są właśnie z takiej przędzy(poza bikini ),ja jestem bardzo zadowolona i dobrze się z niej robi,na allegro też sprzedają ,tylko że mają tylko akryl 100% albo bawełnę 100%,ja kupuję albo bawełnę z wiskozą(jest wtedy błyszcząca)albo akryl z bawełną!sama bawełna jest jakaś taka matowa więc nie polecam!! akryl jest super i wiecie co nie gryzie!!!ja kiedyś kupowałam akryl taki z pasmanterii mirelka, to gryzła jak diabli!!!ten spokojnie nadaje się nawet dla niemowlaczków!no i dodam jeszcze że 100% wełna też jest!cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
qrczę czuję się jak tania reklama!ale spoko :wesolek: zebalek

bean - Pon 02 Cze, 2008 08:33

dosiak napisał/a:
ja kupuję przędze w hurtowni,u mnie akurat w Kiekrzu....hurtownia przędzy i włoczki.
Czy masz na myśli Kiekrz koło Poznania? hmm
dosiak - Pon 02 Cze, 2008 08:40

bean tak Kiekrz koło poznania,Polna nie pamietam numeru za torami w każdym bądź razie....jeśli mieszkasz w pobliżu to wpadnij tam i zobacz!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
dosiak - Pon 02 Cze, 2008 08:42

Kierz ul.Polna 21 za torami kolejowymi.Znalazłam adres! hopla hopla hopla cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
karmelek - Pon 02 Cze, 2008 09:52

dosiak, to podaj jeszcze pod jakim nickiem sprzedają na Allegro?