To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace buziaczka

alienor - Pon 28 Sty, 2008 22:01

brawo brawo brawo brawo masz sliczny sweterek i super czapki . Mąż zdolniacha cool
kabyr - Pon 28 Sty, 2008 22:05

Gratuluję zdolności męża.
Sweterek miodzio
a kompleciki piękne. cool

grzewa - Pon 28 Sty, 2008 23:27

Super sweterek. brawo brawo brawo
Susan - Pon 28 Sty, 2008 23:37

Super! i Twoje dzieła i meza!!!! cool cool cool
magdalena - Pon 28 Sty, 2008 23:44

Laura S. napisał/a:
No miodzio Buziaczku! I gratuluję zdolnego męża

Tak,tak cool cool

maranta - Pon 28 Sty, 2008 23:59

Buziaczku wszystkie prace świetne- wielkie brawa dla Ciebie i męża brawo brawo brawo
Halkuk - Wto 29 Sty, 2008 08:01

Kompleciki super cool brawo Sweter wspaniały uklon radocha Mężulek bardzo uzdolniony uklon wesoło mi Wielkie brawa dla Was radocha radocha
Violetta21 - Wto 29 Sty, 2008 08:22
Temat postu: Prace buziaczka
Sweterek superaśny, kompleciki jak znalazł na tą pogodę cool brawo wesoło mi ale łabądek jest bardzo czaderski zebalek duże brawo brawo brawo dla męża Smile
Jarka - Wto 29 Sty, 2008 09:42

Sweterek świetny cool , kompleciki milusie cmoknięcie , a łabędź ooooo wielkie brawa brawo brawo brawo
ciaachoo - Wto 29 Sty, 2008 10:47

super prace brawo ale sweter piękny brawo

pozdrawiam serdecznie

buziaczek - Wto 29 Sty, 2008 11:02

wiesia_33, Laura S., alienor, kabyr, grzewa, Susan, magdalena, maranta, Halkuk, Violetta21, Jarka, ciaachoo, dziękuję Wam bardzo za tak miłe słowa uznania, dziękuję również w imieniu męża. Mój mąż również ma swoje hobby, jedno z nich to akwarium a drugie to sklejanie modeli. Obecnie ma już posklejana 2 statki o długiści: 134 * 25 cm i 116 * 30cm. Skleił również budynek stacji kolejowej a obecnie pracuje nad czołgiem . Jak będziecie chciały to cyknę fotki i wkleję żeby Wam pokazac jego dzieła- bo do tego na prawdę potrzeba ogromnej cierpliwości. Pozdrowionka bye
bjanna - Wto 29 Sty, 2008 11:36

piękności hopla gratuluję cierpliwości małżonkowi radocha bye
Laura S. - Wto 29 Sty, 2008 11:54

Najważniejsze u mężczyzny jest to,żeby miał jakąś pasję. I wsio rybka jaką. Twój mąż Buziaczku musi mieć anielską cierpliwość,a poza tym wie czym jest hobby ,więc i Twoje uszanuje. To się liczy.
Pokazuj Jego prace,my chętnie pooglądamy,a i dla Niego to będzie napewno miłe bye

karmelek - Wto 29 Sty, 2008 13:09

buziaczek, brawa dla Ciebie i Męża brawo brawo brawo koniecznie pokaż nam jego prace
Grażyna - Wto 29 Sty, 2008 15:18

Fajniutkie wszystko, czapunie, ubranka i łabądek. Tez mam zamiar takiego ptaszka sobie zrobić. cool
ata30 - Wto 29 Sty, 2008 16:10

prace prześliczne, brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

mnie na kolana powalił łabędź, zastanawiam się z czego i jak jest zrobiony bo chciałaby sobie takiego sprawić

Elżbieta P. - Wto 29 Sty, 2008 18:06

buziaczek, śliczne prace zrobiłaś, męża też podziwiam, ma zdolne ręce cool brawo
buziaczek - Wto 29 Sty, 2008 18:52

bjanna, Laura S., karmelek, Grażyna, fruzia, ata30, dziękujemy z mężem za wspaniałe komplementy. Laura S., masz absolutną rację, bo dzięki temu że mój mężuś ma swoje hobby -ja mogę robic swoje. ata30, - a oto specjalnie dla Ciebie "przepis na łabędzia":

Madzia - Wto 29 Sty, 2008 20:02

Buziaczku chyba powinnyśmy poznać naszych mężów ze sobą. Chociaż mój już nie klei modeli brak mu odpowiedniego miejsca.
Bardzo ładne prace, zwłaszcza sweter i dla męża też wielkie brawa za łabądka
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

nula - Wto 29 Sty, 2008 22:01

buziaczek, Sweter jest przepiękny cool cool cool cool cool
I brawo brawo brawo brawo dla męża za ptaszka !!!! (podziwiam za cierpliwość)

Zula - Wto 29 Sty, 2008 22:58

cool cool cool brawo brawo brawo
barbara 1 - Śro 30 Sty, 2008 00:34

Śliczne prace brawo brawo brawo
gabis - Śro 30 Sty, 2008 07:50

buziaczek, ogromne brawo brawo brawo za sweterek i zimowe kompleciki!!!!
Dla męża jeszcze większe brawo brawo brawo za trudną sztukę origami!!!
Sama ze względu na moją pracę czasami bawię sie tą sztuką, ale nie odważyłabym sie porwać na takie dzieło!!!!

Bernadka - Śro 30 Sty, 2008 08:23

buziaczek, brawo brawo brawo cool brawo dla ciebie i twojego bardzo zdolnego męża brawo cool
małgośka - Śro 30 Sty, 2008 09:32

Buziaczku śliczne kompleciki i sweterek. Bardzo ładne wzorki i super wykonanie.
uklon cool brawo brawo brawo
Mąż też jak widzę bardzo uzdolniony. Piękny łabędź cool brawo brawo
Ja też wolałabym, żeby mój miał takie hobby. A on woli jeździć na ryby. Twój przynajmniej w domu siedzi. bye