To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

skalarek74 - Pon 31 Gru, 2007 10:30

Ple Ple bardzo fajnie wyglądasz, ja na tym etapie wyglądałam jak słonica:)
Ple Ple - Pon 07 Sty, 2008 17:06

Dziękuję za pochwały Smile

Nie mogę uwierzyć w to, że teraz codziennie mam większy brzuch....

barbara 1 - Śro 09 Sty, 2008 12:14

PlePle bardzo ładnie wyglądasz cool cool cool
małgośka - Nie 13 Sty, 2008 00:14

Ple Ple, nie chciałabyś widzieć jak ja wyglądałam. rotfl bye love
Ple Ple - Wto 15 Sty, 2008 11:49

małgośka - ooo, bardzo bym chciala wiedziec Wink
viburnum - Wto 15 Sty, 2008 18:20

Witam po przerwie! wesoło mi Proszę o dopisanie mnie do grona przyszłych mamuś!!!! jupi
alienor - Wto 15 Sty, 2008 18:30

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie gratuluję
Elżbieta P. - Wto 15 Sty, 2008 18:33

to miła wiadomość dla Ciebie przede wszystkim, gratuluję kwiatek dla ciebie
wiesia_33 - Wto 15 Sty, 2008 22:28

viburnum moje gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie
Krulik - Śro 16 Sty, 2008 12:21

viburnum, gratuluję!
Halkuk - Śro 16 Sty, 2008 12:45

Viburnum, ja też gratuluję wesoło mi cool kwiatek dla ciebie
małgośka - Śro 16 Sty, 2008 14:09

viburnum, gratuluję, bardzo się cieszę, że dołączy do nas kolejna Mamuśka.
kwiatek dla ciebie love
Ple Ple, mój kochany Szkrabik wczoraj rozkodował komputer i nie mam teraz dostępu do zdjęć, ale kiedyś wyślę Ci zdjęcie z moim MAXI brzuszkiem Mąż, wbrew moim protestom zrobił mi zdjęcie kilka dni przed porodem. Będzie niezły ubaw. rotfl
Ale najważniejsze, że teraz mam takiego słodkiego łobuziaka. bye

Krulik - Śro 16 Sty, 2008 18:56

małgośka, mój mąż też mi robił fotki i to takie z tzw. "żabiej perspektywie" - wieeeeelki brzuch i mała ja w tle... o zgrozo;P A i bez tego się ludzie pytali czy to bliźniaki wesoło mi
betichw - Sob 19 Sty, 2008 22:07

oj troszke Was zaniedbalam Smile obiecuje poprawe Smile ale w miedzy czasie dziergalam tuniczke na brzuszek jak ja zakoncze zrobie fotke Smile bylam tez w szpitalu tydzien czasu,bo na wynikach po wypiciu glukozy wyszly mi za duze cukry - lekarz dal mi skierowanie na badania w szpitalu i tam badali mi cukry 5 razy dziennie. moj lekarz prowadzacy stwierdzil, ze nie sa najgorsze i kazal mi wystrzegac sie slodycz, nie pic slodkich sokow itd. a co do cysty bylam na badaniach usg we wroclawiu i pani doktor stwierdzila tam, ze to nie powinno byc nic groznego i jak powiedziala takie rzeczy sie zdarzaja dosc czesto i jedynie miec to pod kontrola. ale po 3 tygodniach torbielka ta ma 2,6 cm, mialam jechac znow do kontroli,ale niestey lezalam w szpitalu jak mialam termin na usg. poza tymi dolegliwosciami wyszlo mi ze mam anemie...
a tak to czuje sie dobrze, nawet nie wiedzialabym, ze mi cos dolega,gdyby nie te wyniki brrrrrrr.
skalarek74 Smile sliczny masz opisik Smile dziekuje Smile jak zobaczylam automatyczni e sie usmiechnelam Smile
Ple Ple slicznie wygladasz Smile a jak sie czujesz????
viburnum GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bernadka - Nie 20 Sty, 2008 10:14

viburnum, brawo brawo brawo brawo Gratulacje brawo brawo
LidkaM - Śro 23 Sty, 2008 16:48

viburnum serdeczne gratulacje. Ja cały czas czekam na ten cud.
Poranna - Nie 27 Sty, 2008 22:12

viburnum, gratuluję! trzymajcie się zdrowo!!! brawo
Ple Ple - Wto 29 Sty, 2008 17:59

viburnum napisał/a:
Witam po przerwie! wesoło mi Proszę o dopisanie mnie do grona przyszłych mamuś!!!! jupi

MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

betichw - czyli wszystko OK, tylko cukier podwyższony??
Jak sie czuję? No strasznie teraz - jak słonik, wszystko boli .... ale mam nadzieje, ze juz za chwilke się wypakuję Smile

Krulik - Wto 29 Sty, 2008 18:25

Na pocieszenie dla Ciebie Ple Ple, oto jak wyglądał mój brzuszek na miesiąc przed porodem (tu nawet nie wygląda na mniejszy niż był;)) i ważyłam wtedy już jakieś 96kg;)

wiesia_33 - Wto 29 Sty, 2008 19:34

Kruliczku bardzo ładnie wyglądałaś cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Krulik napisał/a:
Jak sie czuję? No strasznie teraz - jak słonik, wszystko boli .... ale mam nadzieje, ze juz za chwilke się wypakuję Smile

Trzymaj się Ple Ple już niedługo się "wypakujesz" cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Ple Ple - Śro 30 Sty, 2008 13:12

Krulik super Wink cool

A to ja:

ale już mi chyba brzuch nie rośnie

małgośka - Śro 30 Sty, 2008 14:20

Proszę proszę, rewia brzuszków. Kto następny do kolekcji? wesoło mi
Ple Ple cieszę się, ze dobrze się czujesz, a "rozpakowanie" już blisko, coraz bliżej. Trzymam kciuki za Ciebie i Grzesia. kwiatek dla ciebie love

gabi12 - Śro 30 Sty, 2008 14:29

Zazdroszczę Wam . Pamiętam to cudne uczucie noszenia w sobie życia. No ale moje "żyjątka" są już całkiem pokaźne i pewnie nie chciałyby wrócić z powrotem. To są najwspanialsze miesiące które się wspomina przez całe życie . Mimo dolegliwości które mi także dokuczały to jednak stwierdzam że to coś cudownego. Trzymam za ciebie kciuki ple ple. Ja swoich łobuzów przenosiłam po 2 tygodnie po terminie porodu. Tobie życzę żeby było szybko i bezboleśnie. TRZYMAM KCIUKI!!!!!! cmoknięcie cmoknięcie
małgośka - Śro 30 Sty, 2008 14:35

Gabi nic straconego. Porozmawiaj z mężem i znów możesz się tak cudowe poczuć. Gdybym miała tyle lat co Wy nie zastanawiałabym sie ani chwili. cool love
Mój mąż bardzo chce jeszcze jednego dziecka, ale ja jakoś nie mogę się zdecydować, a czasu nie ma za wiele, a może już wcale. Wszak jestem "wiekowa" kobitka. rotfl
Cieszę się, że póki co mam Mojego kochanego Łobuziaka. wesoło mi

wiesia_33 - Śro 30 Sty, 2008 14:45

Ple Ple ślicznie wyglądasz cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

małgośka napisał/a:
Mój mąż bardzo chce jeszcze jednego dziecka, ale ja jakoś nie mogę się zdecydować, a czasu nie ma za wiele, a może już wcale. Wszak jestem "wiekowa" kobitka. rotfl

małgośka nie ma się nad czym zastanawiać zebalek tylko daj mężowi poczuć tą przyjemność zostania ojcem. Wcale taka wiekowa nie jesteś cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie