Galerie prac użytkowników forum - Prace Hala 72
Anusiaczek - Czw 21 Wrz, 2006 20:54
Hala wspaniały sweterek!!!!!!!! I jeszcze z kapturem!
Piękny!!!!!
Oj jak mi się coś takiego marzy......
Hala72 - Pią 22 Wrz, 2006 11:11
model tego sweterka wzięłam z gazetki "igłą i szydełkiem", kiedyś miałam fioła na punkcie haftu rechelier, jak ktoś ma ochotę wstawię schemacik
Elżbieta P. - Pią 22 Wrz, 2006 16:04
Hala wstaw ten wzorek, zobaczymy dokładniej jak wygląda Twój sweterek
Hala72 - Czw 28 Wrz, 2006 16:43
Pochwalę się bolerkiem zrobionym dla córki szefowej, siedmiolatka,robiona z kalinki,szydłem 2 (te z białą rączką)

szefowa baardzo chce zapłacić mi za robótkę, ale ja wciąż mam dylemat ile????????
może jakaś podpowiedź........
Hala72 - Czw 28 Wrz, 2006 16:44
Pochwalę się bolerkiem zrobionym dla córki szefowej, siedmiolatka,robiona z kalinki,szydłem 2 (te z białą rączką)

szefowa baardzo chce zapłacić mi za robótkę, ale ja wciąż mam dylemat ile????????
może jakaś podpowiedź........
mordka - Czw 28 Wrz, 2006 16:49
Hala cudne to bolerko serio!
Eve - Czw 28 Wrz, 2006 17:10
Sliczne! Po prostu cudo!!
barbara 1 - Czw 28 Wrz, 2006 17:15
Hala pięęęękne bolerko,śliczny kolor i tak starannie wykonane
maranta - Czw 28 Wrz, 2006 17:28
Bajeczne bolerko, kolor cudny, wykonanie takie staranne, urocze
Ula_K - Czw 28 Wrz, 2006 18:08
Hala sliczne bolerko .....Z tymi szefowymi to nieraz nie wiadomo jak postapic. Ja zamiast sobie cos robic to zawsze szybciej cos komus zrobie.Ostatnio zrobilam dla szefowej mojego meza chuste z ananasow to ponoc teraz sie z corka kloci o ta chuste kto ma ja nosic. Zaczelam sobie robic sweterek chociaz jak na razie to robie z doskoku i wiecej pruje niz robie ( zazwyczaj jak zaczne cos robic po nocy to mam wiecej prucia niz pozytku) to juz dopytywala mojego meza co ja robie i jesli sobie robie sweterek to najlepiej zebym odrazu zrobila 2..chociaz nawet nie wie jaki a przeciez ja dopiero zaczynam tak na prawde poznawac szydekowe wyroby a poznie jeszcze zawsze jest dylemat za ile i wogole czy ktos bedzie zadowolony
Madzia - Czw 28 Wrz, 2006 18:25
No cudo po prostu.
Co do ceny, może odezwie się ktoś kto robi na sprzedaż.
Lacrima - Czw 28 Wrz, 2006 18:31
Gdzie ten schemat??? Ja muszę go mieć natychmiast!!! Tego cuda czrnego
magdalena - Czw 28 Wrz, 2006 18:48
Sweterek śliczny i bolerko także.
Podobne bolerko widziałam (troszkę inny wzór) po 69zł.
Prosimy o schematy sweterka i bolerka.
Anusiaczek - Czw 28 Wrz, 2006 18:52
Hala bolerko piękne!!!!!!!!!!!
karmelek - Czw 28 Wrz, 2006 19:50
Hala72, powtórzę to samo, co poprzedniczki: piękne!!!
moslamawe - Czw 28 Wrz, 2006 20:48
Hala super
Elżbieta P. - Czw 28 Wrz, 2006 21:13
Hala śliczne bolerko, pięknie wykonane
Halkuk - Pią 29 Wrz, 2006 06:41
Hala cudo !
Ja zaczęłam tym wzorem robić z grubszej włóczki i grubym szydełkiem , ale to nie ma takiego efetku jak to Twoje . Widzę że z cieńszej włóczki to o niebo lepiej wygląda.
Co do ceny - nie mam pojęcia . Może daj szefowej i niech sama wyceni Twoją pracę . Napewno będzie zachwycona i zapłaci nieźle
gosias - Pią 29 Wrz, 2006 06:55
Halu , śliczne bolerko a z tą zapłatą za robótkę - dylemat, nie wiadomo jak postąpić... Mam czasami podobnie, i jak tylko mogę to staram się odmówić, bo zazwyczaj jest to naprawdę symboliczna zapłata, a szydełkiem (czy też drutami) pomachać trochę trzeba....
Pozdrawiam
agniechak - Pią 29 Wrz, 2006 08:45
Hala! Wiem, ze się już powtarzam: CUDO!!! Szefowa będzie na bank zadowolona, jej pociecha też! Pięknie Ci wyszło to bolerko. Ile Kalinki zużyłaś?
Moja córka jak zobaczy, to się już nie wywinę Wzorek śliczny - czy możesz się nim podzielić? Będę wdzięczna
Pani Mama - Pią 29 Wrz, 2006 09:47
Ja tez sie przyłączę piękne
Violetta21 - Pią 29 Wrz, 2006 09:59 Temat postu: Prace Hala 72 Hala bolerko jest piękne jednak Kalinka ma swój urok i dobrze że moja córa nie widzi bo to jej ulubiony kolor i pewnie zagnała by mnie do roboty że ona też takie chce
Hala72 - Pią 29 Wrz, 2006 10:40
kurcze mnie też się podoba
ile poszło kalinki?miałam dwa motki,le chyba tylko jeden poszedł, bo jak robiłam rękawy i przody to jednocześnie by wszystko było równe, wię chyba tylko 10dag
wstawię schemacik, na orginale bolerko wykonane jest z grubszej bawełnianej włoczki i grubszym szydełkiem,moze fajnie to wyglada na dorosłej osobie ale na dziecku lepszy drobny wzorek
muszę jakąs kwotę powiedzieć,bo szefowa już mi powiedziała, ze nie będzie nic zamawiać,bo też nic za darmo nie chce a wie jaka to czasochlonna robota,więc myslę ze 20-30zł i będzie ok.

a wzorek dopiero w poniedziałek bo tego nie mam zeskanowanego
Hala72 - Pon 09 Paź, 2006 11:17
wstawiam obiecany motyw
LadyKingfisherg - Pon 09 Paź, 2006 11:33
Hala72 wielkie dzieki ja szukalam tego wzoru od xxxczasu-jestes genialna,a bolerko przesliczne
|
|
|