ozdoby naszego domu - Szydełkowe serwetki
avenitta - Nie 17 Gru, 2006 12:50
Moje serwetki nie są takie okazałe jak Wasze, ale co mi szkodzi... żeby je pokazać
kasiamwz - Pią 29 Gru, 2006 20:24
a ja zrobiłam takie serwetki
mam nadzieję ze udało mi się je pokazać (walczyłam z fotosikiem)
kasiamwz - Sob 30 Gru, 2006 12:41
Dziewczyny, dziękuję
a tu są schemaciki
http://www.fotosik.pl/pok...d9e6f6378e.html
http://www.fotosik.pl/pok...044f16a49e.html
shafireq - Śro 10 Sty, 2007 16:34
Od jakiegoś czasu zabieram się do pochwalenia się Wam moimi dziełkami. Jestem początkująca, więc jakość moich prac (jak i zdjęć, bo robię telefonem komórkowym) nie jest rewelacyjna, ale co mi tam
jeszcze takie dwie zakładki nie wiem gdzie je wstawić, więc pokażę tutaj
1luana1 - Czw 18 Sty, 2007 14:31
wkleiłam zdjęcia w temacie koronki brugijskie ale to obrus ( 100x210)
więc moze i tu w ozdobach dla domu też może być
Madzia - Nie 21 Sty, 2007 15:50
Efekty przekleństwa serwetkowego. Niestety jeszcze nie umiem robić ładnych zdjęć (mam nadzieję że jeszcze) i nie ze wszystkich prac jestem zadowolona. Bieżnik wcale mi się nie podoba.
maranta - Nie 21 Sty, 2007 16:17
Madziu, bardzo ładne serwetki, mnie się podobają
aga kuśmierz - Sob 27 Sty, 2007 21:19
nie wiem gdzie podziały się moje zdjęcia
no i się znalazły
maranta - Pon 29 Sty, 2007 08:48
| barbara 1 napisał/a: | | Wszystkie wyszły ślicznie,co Ty gadasz?,zaraz dostaniesz |
Święte słowa Basiu, cudne serwetki i już
Aga, śliczne i starannie wykonane prace
Grażyna - Śro 07 Lut, 2007 22:56
Zrobiłam takie serwetki

doorcia - Czw 08 Lut, 2007 12:46
to ja wstawię też swoje prace:
1) serweta-obrus o średnicy ok. 1m
2) serwetka o średnicy ok. 60cm
kiziulka - Nie 11 Lut, 2007 10:53
wreszcie sie zmobilizowalam i wrzucam:)
to pierwsza serwetka jaka zrobilam juz jakis rok temu - krzywa straszliwie a we wzorze tak cos pokrecilam ze jak mam powiedziala ze chce jeszcze kilka takich to za nic nie umialam powturzyc;P
a to komplecik podchoinowy Mamusi:) nie jest zbyt ladnie rozprasowany bo pozgniatal sie w szufladzie ae i tak jestem z niego bardzo dumna:)
niestety wiecej serwetek nie udalo mi sie na razie obfotografowac bo dwie sa w praniu a jeszcze jedna wyjechala jako prezent do babci:) poza tym robie od niedawna <jakos od roku> i nie mam zbyt duzego dorobku... mam nadzieje ze jak juz wreszcie zdam maturke <aaaaa...> to podczas najdluzszych wakacji w zyciu troche nadrobie:)
ps. blagam o litosc;P
bjanna - Nie 11 Lut, 2007 11:09
bądź dumna, bo masz powód, brawo
a to moje ostatnie dzieło, jeszcze tylko koraliczków na oczy nie przyszyła, ale gdzieś mi się zapodziały
bjanna - Pon 12 Lut, 2007 09:48
Bardzo dziękuję za pochwały
żeczywiście szybciutko się robi
a to moja najnowsza, też ekspresowa i bardzo miła robota
bjanna - Pon 12 Lut, 2007 11:53
Mordka dzięki
a tu schemat
kiziulka - Sob 17 Lut, 2007 14:49
niestety mam wybitny wstret do napinania... ta tez zle rozprasowana choc juz juz zamierzalam ja napinac... mamcia jednak zdazyla ja przedten nakrochmalic i rozprasowac;P choc i tak jestem z niej dumna bo jest na razie najwieksza jak zrobilam:) i zajela mi jakies 4 czy 5 dni - mialam niesamowita wene bo teraz z rombowym bieznikiem walcze juz ponad 2 tygodnie..:/
Stokrotka - Wto 20 Lut, 2007 11:51
Witam wszystkich! Wszystkie prace , które obejrzałem są naprawdę śliczne, a obrus z rozetek po prostu cudo... ściągnęłam sobie schemacić i dziękuję Kaji za taką możliwość Na swoim koncie też mam troszkę prac a teraz mam już możliwość pstrykania zdięć, więc troszkę sie pochwalę:
zajaczek - Wto 27 Lut, 2007 09:58 Temat postu: nowa serwetka :) A to moja ostatnia serwetka
bjanna - Wto 27 Lut, 2007 18:19
moja nowa serwetka
zrobiłam ostatnio remanent w szafie i znalazłam coś takiego
zajaczek - Wto 27 Lut, 2007 23:03
A to jeszcze jedna moja serwetka
Anokhi - Czw 01 Mar, 2007 02:52
witam kochane moje:) nie było mnie ale wróciłam do was i sie chwale !!! po bizuteri zrobiłam serwetke i kilka prób decupage za mną!same zobaczcie!! teraz kolejna serwetka i golf dla córy:)
kiziulka - Pon 05 Mar, 2007 20:09
skonczona juz jakies 2 tygodnie temu... ale ze wzgledu na szkolne szalenstwo nie mialam czasu jej rozprasowac i obfotografowac;)
a to malenstwo jeszcze jakos ze swiat bozego narodzenia... zapomnialam o niej na smierc i tak przelezala w kuferku z nicmi az nabrala mocy uzedowej;)
a teraz zaczelam okragla, w koncepcji metr srednicy (choc bede ja pewnie robila az nie dotra do mnie koraliki do frywolitki a wtedy bedzie kwitla az zrobie 50 par kolczykow;PPP)
magdalena - Pon 05 Mar, 2007 22:16
Zajączku oto moja serwetka:
bjanna - Wto 06 Mar, 2007 11:03
bardzo dziękuję za pochwały
magdalena ładniutka serwetka
a to moja nowa serwetka
bjanna - Wto 06 Mar, 2007 17:29
bardzo dziękuję za ochwały
schemacik - zrobiłam zdjęcie aparatem, ponieważ skaner znowu mi zgłupiał(musi iść do "doktora", bo coś ostatnio często fiksuje) więc gdyby się okazało, że jest mało czytelny to dajcie znać będę poprawiać
|
|
|