To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

Violetta21 - Pon 06 Sie, 2007 21:09
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Monika śliczna ta tulipanowa serwetka brawo brawo i brawa za koszyczek brawo
1lusi1 - Pon 06 Sie, 2007 22:36

super prace cool cool cool cool brawo brawo
Halkuk - Wto 07 Sie, 2007 06:47

Super ! cool brawo cool
agnieszkamat - Wto 07 Sie, 2007 07:03

Ładniutkie brawo brawo brawo brawo brawo
kroowka - Wto 07 Sie, 2007 09:18

Śliczna serwetka!!! i słodziakowy koszyczek Smile
Ja też nie lubię krochmalić Wink

gabunia66 - Wto 07 Sie, 2007 10:18

Moniko,jak zwykle cudo brawo brawo brawo
milamirka - Wto 07 Sie, 2007 10:25

wszystko sliczne brawo

http://milamirka.fotosik.pl/albumy/186300.html

Antonina - Wto 07 Sie, 2007 10:27

Piękna serwetka i koszyczek brawo brawo brawo
Zosia32 - Wto 07 Sie, 2007 10:36

Monika śliczna serwetka i śliczny koszyczek duże brawa
brawo brawo brawo brawo
Pozdrowienia wesoło mi

alicja11 - Wto 07 Sie, 2007 16:04

mordka, koszyczek śliczny,tulipanowa serwetka również dostojna choć zmieniłaś nieco wzór-też tak często robię jak mi się nie podoba lub nie pasuje.Dziękuje za wklejenie wzoru,bo miałam Cię o niego prosić cmoknięcie i też nie cierpię krochmalenia wściekły
Grażyna - Wto 07 Sie, 2007 20:14

cool cool cool Sliczne wszystko
SoWa - Wto 07 Sie, 2007 20:26

radocha zachwycające!

hmmm Jak długo robiłaś serwetę w tulipany i czego?

uklon Niezwykła!

maranta - Wto 07 Sie, 2007 20:59

Moniczka, śliczne wszystko brawo brawo brawo
Jaka jest wielkość tej serwetki?

Ula_K - Wto 07 Sie, 2007 21:16

Wszystko bardzo ladne brawo brawo brawo a tulipany takie cudne ze pomyslalam o tym ze chcialabym taka serwete na okragly stol. Ogromne brawo brawo brawo
mordka - Śro 08 Sie, 2007 08:49

Dziekuje dziewczyny jesteście niesamowite potraficie pochwałami działać cuda hahahihi Serwetke robiłam 3 wieczorki (tzn np po 2-3 godzin) a robiłam ją ze Snehurki wyszło 1,5 motka i wielkośc tej serwetki to 45 cm
Bernadka - Śro 08 Sie, 2007 09:45

Monika , serwetka miodzio cool cool cool cool pewno taką sobie zmałpuję , w każdym razie czeka w kolejce rzeczy do zrobienia puknąć się
Mamutka - Śro 08 Sie, 2007 13:28

Monika, ta serwetka jest naprawdę niezwykła, wielkie brawa za wykonanie brawo i dzięki za schemat hopla
gabis - Śro 08 Sie, 2007 22:56

Ogromne brawo brawo brawo
A krochmalić, to chyba nikt nie lubi.

mordka - Czw 09 Sie, 2007 08:27

Qrcze dziewczyny kompletna załamka przykro mi skonczylam dla synka wczoraj kapelusik okazuje sie za mały no szok robilam z opisu z ktorego wynika ze kapelusik ma byc na dorosla osobe (sama mierzylam na mnie duzo za maly a na synka za mały - moze w zeszlym roku bylby dobry ale nie w tym i co ja mam zrobic tak sie cieszylam placzek specjalnie 2 noce zarwałam żeby synkowi zrobic kapelusik, on tez sie cieszyl)
Mamutka - Czw 09 Sie, 2007 08:39

No to naprawdę szkoda, bo tyle pracy... Ale Ty i tak zrobisz drugi , to tylko kilka godzin bye bye
Ale ciekawe, dlaczego taki mały wyszedł?

karmelek - Czw 09 Sie, 2007 08:54

mordka, spruj do tego miejsca, gdzie kapelusik jest dobry i potem w trakcie roboty przymierzaj na synku. Może wystarczy dodać kilka rzędów? Zupełnie nie rozumiem dlaczego Ci ten kapelusik nie wyszedł... Sad co
mordka - Czw 09 Sie, 2007 08:54

No wlasnie dziwne to jest dla mnie bo w opisie bylo napisane zeby uzyc szydelko numer 3,5 mm i wszystko robilam wedlug opisu, chyba wzeme teraz ta czapke dołożę więcej nici i zrobię wieksze denko i czapka bedzie dwu kolorowa bo na razie jest tylko beżowa dorzuce jeszcze białą i moze w paski zrobie biało beżowe szkoda mi tylko tego prucia no chyba ze zostawie ta czapke a noz sie dla kogos przyda a sama zaczne z innej wloczki od poczatku o to jest pomysl a do czapki w ramach nie udanej pracy i tego ze dziecko musialo dlugo czekac dorobie mu jeszcze katanke o i to jest super pomysl - az mi sie humor powoli poprawia cmoknięcie
karmelek - Czw 09 Sie, 2007 09:04

Cytat:
az mi sie humor powoli poprawia

super! Very Happy może za mała czapeczka przyda się dla mniejszego dziecka np. na prezent?

mordka - Czw 09 Sie, 2007 09:10

Karmelek robiłam z innego opisu z książki calkiem innej i robiłam go wyobrazcie sobie połslupkami nawijanymi normalnie narobilam sie jak nie wiem co ok 30 rzedow (w osatnim bylo ok 150 polslupkow) wściekły z jednej stronyszkod pruc z drugiej nie wiem czy na inne mniejsze dziecko bedzie pasowalo hihihihi a moze faktycznie spruje do tego miejsca co bylo dobre i zaczne dalej jeszcze sama nie wiem bo sliczny wyszedl juz mialam isc do pasmanterii i dokupic sliczna naszywke na przod zeby mojego synka z dziewczynka nie mylili bo zawsze to robia, i co (i tak pojde bo teraz w pasmanerii sa super naszywki - przydadza sie i poprawie sobie humor hihihi)
karmelek - Czw 09 Sie, 2007 09:19

Cytat:
robiłam z innego opisu z książki calkiem innej

Uff... to mi ulżyło, bo myślałam, ze robiłaś z tego opisu co Ci wysłałam i łamie sobie głowę dlaczego Ci nie wyszedł???
tez chciałam jakiś fajny chłopięcy element naszyć, ale u mnie nic nie mieli, same kokardki i różyczki Sad