To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Witam i od razu się chwalę :)

asia0407 - Sob 02 Lut, 2008 20:51

śliczna chusta a szale super brawo brawo brawo brawo brawo
Ada - Sob 02 Lut, 2008 21:04

agniechak napisał/a:

No i koniec chwalenia się Wink Mam tylko nadzieję, że Was nie zanudziłam nie widzę nie słyszę Teraz pewnie znów na chwilkę ucichnę, bo czasu jakoś w tym nowym roku maławo na robótki...

A szkoda,bo prace piękne!

agniechak - Sob 02 Lut, 2008 21:13

Dziewczyny - aż mi się gorąco od Waszych pochwał robi. Dziękuję za tyle miłych słów, cieszę się że podobają się Wam moje robótki.Teraz to aż łapki swędzą, żeby znowu coś zrobić Wink Jak coś się pod szydełkiem "urodzi" to pewno znów się pochwalę...

Violu - serwetka będzie w przybliżeniu, ale jak już będzie usztywniona, żeby się godnie prezentowała Wink

A niebieski szal - wbrew pozorom - robi się bardzo fajnie, wzór jest prosty i łatwy .

magnolia - Sob 02 Lut, 2008 21:16

agniechak, moment mnie tu nie bylo a tu tyle wspanialosci wesoło mi cool cool cool brawo brawo brawo cmoknięcie
a ja wpadlam w kiermasz po uszy wesoło mi love

małgośka - Sob 02 Lut, 2008 22:36

Ale nas zasypałaś pracami. Same wspaniałości. Rób i pokazuj ich jak najwięcej.
uklon cool brawo brawo brawo radocha
A ja zamiast robić znowu ogladam wspaniałe dzieła koleżanek. Ale aż trudno się oprzeć. bye

elka j. - Sob 02 Lut, 2008 22:41

Ależ się "rozszalałaś" z szalami i chustami, bardzo przyjemnie się je ogląda. Nie znikaj nam, czekamy na następne prace! brawo brawo brawo
alicja11 - Sob 02 Lut, 2008 23:00

agniechak, chusta i szale cool, masz się czym otulać cool brawo brawo
nula - Nie 03 Lut, 2008 16:14

Szale przecudnej urody !!!! i w dodatku praktyczne brawo brawo brawo brawo
Hala72 - Nie 03 Lut, 2008 16:20

brawo brawo brawo brawo ale pelno szali wspaniale są cool cool cool
Krakowianka - Nie 03 Lut, 2008 22:36

chusta i szale REWELACJA!!!! cool cool cool
wiesia_33 - Nie 03 Lut, 2008 23:10

szale i chusta super !!!! cool cool cool cool brawo brawo brawo
gabis - Nie 10 Lut, 2008 09:11

agniechak, i szale i chusta urocze!!!!!
cool cool cool

Dorotkaa - Wto 12 Lut, 2008 23:09

sliczne szale, chusta tez! brawo
Bernadka - Śro 13 Lut, 2008 06:38

agniechak, brawo brawo brawo brawo brawo
agniechak - Sob 16 Lut, 2008 14:53

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Dziękuję za wszystkie pochwały cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie W tą zimową i mroźną pogodę Wasze słowa aż rozgrzewają love love love
Po szalowym szaleństwie - przedstawiam spódnicę. Jest to moja pierwsza spódnica. Była robiona na zmówienie, na osobę szczuplutką. Robótka rosła zatem w oczach Smile Kolor - brudny róż, okazał się ładny na gotowej spódnicy, bo w motku to taki sobie...

Nieskromnie przyznam, że spódnica mi się podoba. Chętnie zrobiłabym i dla siebie, ale przy moim rozmiarze, to mogłaby się prezentować nieciekawie... Ale kto wie? może dojrzeję do tej decyzji, hihihi co by tu...

kabyr - Sob 16 Lut, 2008 15:55

Aga pięknie wykonana spódnica.
Zapewne robiłaś ją z PEONI.
Znam ten kolor.
Faktycznie w motku nie za ciekawy.
W wyrobie zyskuje. brawo

agniechak - Sob 16 Lut, 2008 18:33

Zapewne robiłaś ją z PEONI.
... a właśnie nie... robiłam z jakieś nitki produkowanej w Łodzi. Fajne nici - takie miękkie w robocie i przyjemne, ale zapomniałam odpisać nazwy puknąć się Są bardzo wydajne, na tę spódniczkę wyszło niecałe 2 i pół motka. Tylko - ofiara losu ze mnie - nie pamiętam dokładnie ile na szpulce było... W każdym razie - byłam zaskoczona, że wyszło tylko tyle.

Faktycznie w motku nie za ciekawy.
W wyrobie zyskuje.
Oj tak - widząc ten kolor w sklepie - nie kupiłabym... Jak to się można nieraz pomylić hmm

Madzia - Sob 16 Lut, 2008 19:28

Śliczna!!!!!!!!!! Uwielbiam taki różyk! brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
alienor - Sob 16 Lut, 2008 19:31

Nie masz pojęcia jak bardzo mi się podoba ta spodniczka brawo brawo brawo brawo Kolorek też fajny . Gdzie szukać schematu do tego cuda ???
Violetta21 - Sob 16 Lut, 2008 19:38
Temat postu: Witam i od razu się chwalę :)
Spódniczka modzio cool brawo
agniechak - Sob 16 Lut, 2008 20:10

Aż się rumienię Embarassed Dzięki, dziewczyny ! love love love

Alienor - bardzo się cieszę, że podoba Ci się spódniczka. Gotowego schematu nie ma - góra jest wg wzoru ażurowego, a dól znalazłam gdzieś w necie. Jak będę miała trochę więcej czasu to zeskanuję, bo mam na kartce.

Bożena- 2000 - Sob 16 Lut, 2008 20:18

no.no. Sympatyczny ciuszek. Taki róż może być. Nie trawię dzikiego różu, choć znam takich co to go uwielbiają. Pięknie ją zrobiłaś, a ja odgapiłam Twoje kwoczki.
magnolia - Sob 16 Lut, 2008 20:29

Aga ale cudna spodnice wyczarowalas ,ja tu kiedys dostane zawalu wesoło mi jak bede wskakiwala do Twojego watku i podziwiala takie dziela brawo brawo brawo love
ata30 - Sob 16 Lut, 2008 21:30

wcale się nie dziwię że spódnica Ci się podoba bo naprawdę wyszła świetnie, kolor również brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
karmelek - Sob 16 Lut, 2008 23:07

bardzo, bardzo ładna.... cool cool cool ach... kiedy będzie cieplej , żeby nosić takie cudo?