Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Jarka - Nie 03 Maj, 2009 07:17
| jola373 napisał/a: | nula, tyle pięknych nowych rzeczy! Niczym w katalogu!
Wszystko - serwetkowiec, tunika, decu, a przede wszystkim FRYWOLITKI - prześliczne!
Od razu wiedziałam, co bedzie z niebieskiej cieniowanej - kolejna irlandka (moje marzenie)!
Kiciuś - pieszczoszek, co? |
Ulka42 - Nie 03 Maj, 2009 08:12
same piękne rzeczy....
makneta - Nie 03 Maj, 2009 08:36
Piękne prace. Zielonego sweterka zazdroszczę, bo się przymierzam do serwetkowca od dłuższego czasu. Tunika bardzo pomysłowa i oczywiście ładna. Prace frywolitkowe i decu śliczne.
Ale najbardziej zaintrygowałaś mnie tym niebieskim cieniowanym czymś. Mam nadzieję, że uda Ci się dokupić nitkę i wkrótce pochwalisz się tym cudem
magdalena - Nie 03 Maj, 2009 09:22
Super prace!!
małgośka - Nie 03 Maj, 2009 09:41
Nula, fantastyczne prace.
Ale się napracowałaś. Ale efekt powalający.
_ulcia - Nie 03 Maj, 2009 09:51
Nula fantastyczne prace, ślicznie wyglądasz w tuniczce
Aniela41 - Nie 03 Maj, 2009 14:58
Super rzeczy
beacia-24 - Nie 03 Maj, 2009 18:34
nula, no proszę ja wybywam raptem na dwa dni, a tu wysyp prac, że hej. Wszystko świetnie wygląda. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Cieszę się, że jednak serwetkowiec z golfikiem sobie strzeliłaś bo wygląda rewelacyjnie. Kolor Ci także pasuje.
Frywolitki przecudne. Zazdroszczę Ci tego zapału i chęci do kombinowania. Tylko tak dalej trzymaj
Nareszcie skończona tuniczka - wyszła bombowo - wreszcie się doczekałam jej końca bo już się bałam, że poleży w szafie jeszcze jakiś czas . Wykombinowałaś ją sobie super
Decu to istne marzenie - użyteczne i pięknie zrobione. Oj chyba ja zacznę pobierać lekcje u Ciebie. Coraz to piękniejsze rzeczy pokazujesz Czekam niecierpliwie na kolejne cuda - bo wiem, że na 100% powstaną. Idzie Ci znakomicie i cieszę się, że nabrałaś przekonania co do nowej techniki. Ale zaraz z tego co pamiętam to preparat dla Twojego syna zakupiłam. Wiedziałam, że jak się przez Twoje ręce przewinie to już do syna nie trafi.
Oj czuję, że przy tej nowej irlandce będzie potrzeba Ci dużo wsparcia. Jak coś to ja zawsze pod ręką się znajduję. Wystarczy tylko klik, klik .
Czekam w takim razie niecierpliwie na nowe pracki i trzymam mocno kciuki za ich szybkie ukończenie.
Pogłaskaj i ucałuj ode mnie kiciusia bo taki słodziutki jest, że aż by się go przytulać chciało
jusia1437 - Nie 03 Maj, 2009 19:20
Piękne prace, wielkie brawa
Powiedz mi skąd bierzesz czas na zrobienie tych wszystkich dzieł??
Madzia - Nie 03 Maj, 2009 20:10
Wszystkie prace cudowne!!!!!!!! Za co się nie zabierzesz wychodzi rewelacyjnie!!!!
nula - Nie 03 Maj, 2009 20:44
Dziękuję wszystkim serdecznie !!!!
Nawet nie wiecie jak Wasze posty podbudowują moją wiarę w siebie - bo to wcale nie jest tak, że wszystko mi od razu wychodzi !!!
Tu widać tylko efekty końcowe
Poza tym, jak zawsze piszę mam pozaczynane po kilka różnych robótek na raz. Czasami jest tak, że kilka prac leży prawie gotowych i czeka tylko na wykończenie, (a ja oczywiście zaczynam następne ) więc potem w ciągu jednego dnia kończę kilka rzeczy.
No i wtedy wygląda, że taki pracuś ze mnie.
A prawda jest taka, że przy niektórych z Was to ja ślimaczek i żółwik jestem.
| jusia1437 napisał/a: | | Powiedz mi skąd bierzesz czas na zrobienie tych wszystkich dzieł?? |
Oj, z czasem to mam oczywiście ten sam problem co większość z nas - czyli ciągle mi go brakuje !!!!
Na szczęście w moim zawodzie dzień pracy trwa tylko 5 godz., dzieci duże i zajmować się nimi nie trzeba (czasem nawet okazują się przydatne do pomocy), tak więc na ulubione zajęcie zawsze trochę czasu się znajdzie.
| beacia-24 napisał/a: | | Ale zaraz z tego co pamiętam to preparat dla Twojego syna zakupiłam. Wiedziałam, że jak się przez Twoje ręce przewinie to już do syna nie trafi. |
Masz całkowitą rację - nie było siły - musiałam spróbować (trzeba było to wysłać bezpośrednio do niego ), ale go i tak ciągle nie ma więc co się miał preparat marnować ???
Całuski dla wszystkich
buziaczek - Pon 04 Maj, 2009 10:21
o jacie ile nowości a jakie piękne dzieło będzie z tych błękitnych elementów
eap - Pon 04 Maj, 2009 10:38
Piękne prace
baluu - Pon 04 Maj, 2009 13:02
za wszystkie prace
Halkuk - Pon 04 Maj, 2009 13:09
Prześliczne wszystkie prace
I jak ich wiele
onka15 - Pon 04 Maj, 2009 14:26
wszystko sliczne bez wyjatku
bean - Pon 04 Maj, 2009 21:34
nula, aż mi oczy wyszły z orbit
Wspaniałe prace!!! Wszystkie - bez wyjątku
Ślicznie wyglądasz w tunice i serwetkowcu - ta soczysta zieleń jest piękna! Okazuje się, że czasami warto zdać się na intuicję przy wyborze włóczek
Irlandka zapowiada się świetnie - bardzo fajnie wychodzą elementy z tych cieniowanych nici, dlatego trzymam kciuki aby z dokupieniem nici nie było problemu.
Frywolitki i decu - SUPER!!!
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej wszechstronności!
kabyr - Pon 04 Maj, 2009 22:06
Nulajestem pod wrażeniem Twoich pięknych prac.
Są wypieszczone
a serwetkowiec to miodzio.
Kolor fantastyczny.
elka j. - Pon 04 Maj, 2009 23:45
nula, Ty to umiesz podnieść ciśnienie, aż serce stanęło mi z wrażenia na widok Twoich prac, wszystkie super, no i pięknie "bzikujesz" z nowym bzikiem. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy nowej koronki irlandzkiej, cudownie się zapowiada
monika_b - Wto 05 Maj, 2009 08:28
Masz szczęście, że daleko mieszkasz, bo zdarłabym z Ciebie tego serwetkowca taki piękny. Zresztą wszystko mi się podoba, ale do niego pałam szczególną żądzą posiadania
bjanna - Wto 05 Maj, 2009 09:40
nula same piękności wszystkie bym chciała tylko kota Ci zostawię, żeby córci nie było przykro
wiesia_33 - Wto 05 Maj, 2009 11:31
nula same śliczności stworzyłaś
Phoebe - Wto 05 Maj, 2009 14:30
nula, wspanialosci!
Beata T - Wto 05 Maj, 2009 14:51
serwetkowiec przecudny i śliczny kolorek tunika tez fajna no i początki decu rewelacja
ata30 - Śro 06 Maj, 2009 14:45
wow same piękności
|
|
|