Nasze spotkania - Poznan
bean - Czw 14 Paź, 2010 08:50
Jeszcze chciałam uściślić dla tych, które nie były ostatnio, że w Caffe Ławka spotykamy się na poziomie -1 czyli w piwnicy
nula - Czw 14 Paź, 2010 09:03
saba52, a może małżonek się nie zorientuje , że to akurat sobota i z przyzwyczajenia przyjedzie do Poznania ?
saba52 - Czw 14 Paź, 2010 20:28
nula,Żeby tak się dało hihihi Dzisiaj znowu byłam w Poznaniu u dentystów (studentów)i wyobraźcie sobie że siedziałam na fotelu 3 godziny!!!!Jak wyszłam to zapomniałam jak się nazywam
żabka - Pią 15 Paź, 2010 08:32
Sabuś współczuje ci tego siedzenia
Beatko mam nadzieję, że w sobote będziesz w sukience
saba52 - Pią 15 Paź, 2010 10:36
żabka, Siedzenie jak siedzenie ale rozdziawiona gęba przez tyle godzin
Ale zrekompensowałam sobie to i w ciuchlandzie kupiłam sobie wełnę za 1 zł motek
Jedna w odcieniach chyba wrzosu a właściwie między fioletem a bordo nazywa się giungla 50%lnu 50%viskozy,druga to ciemnoczerwona Comtesse 100%Dralon i nie mam pojęcia co to jest.I nie można ich rozsupłać na cieńsze nitki
Co z nich zrobię jeszcze nie wiem bo nie wiem na co się nadają
A zobaczyć Beatkę w sukience bezcenne
bean - Pią 15 Paź, 2010 16:44
| żabka napisał/a: | | Beatko mam nadzieję, że w sobote będziesz w sukience | No właśnie chciałam ją założyć, bo objętościowo i wagowo to chyba musiałabym wziąć torbę podróżną Tylko przeraża mnie zapowiedź pogody na jutro - ma być 6 st. C i deszcz
| saba52 napisał/a: | | Dzisiaj znowu byłam w Poznaniu u dentystów (studentów)i wyobraźcie sobie że siedziałam na fotelu 3 godziny!!!!Jak wyszłam to zapomniałam jak się nazywam | Aniu, może te studenciaki się dopiero na Tobie uczyły? bo przecież gdzieś wiedzę praktyczną muszą zdobyć
Fajnie, że potem sobie to wynagrodziłaś zakupami
nula - Pią 15 Paź, 2010 17:08
| żabka napisał/a: | | Beatko mam nadzieję, że w sobote będziesz w sukience |
Czyli rozumiem, że się udało i będziesz ?
Dziewczynki - ja z pewną dozą nieśmiałości .... chciałam zapytać czy czasami nie ma któraś zbędnych puszek (takich metalowych np. po kawie, albo innych )
Takich zupełnie zbędnych - chętnie ocaliłabym je przed zakończeniem żywota na śmietniku
Muszę się zabrać za produkcję prezentów i chciałam zrobić kilka puszek (na grzybki, na herbatę i co mi tam jeszcze przyjdzie do głowy) a od dawna nie trafiła mi się żadna porządna puszka
Gdyby któraś miała to byłabym baaardzo wdzięczna
Beatko - mam nadzieję, że jednak pogoda aż tak się nie pogorszy i będziemy mogły podziwiać sukienkę w realu na modelce
Ania - współczuję !!!!! Ja raz tylko siedziałam u dentysty tak długo z rozdziawioną paszczą (2 godz. podczas odbudowy zęba ) i bałam się , że tak już zostanę - normalnie miałam problem z zamknięciem paszczęki
Ale za to zakupki fajne zrobiłaś !
Efa - Pią 15 Paź, 2010 17:43
| saba52 napisał/a: | | Jedna w odcieniach chyba wrzosu a właściwie między fioletem a bordo nazywa się giungla 50%lnu 50%viskozy,druga to ciemnoczerwona Comtesse 100%Dralon i nie mam pojęcia co to jest.I nie można ich rozsupłać na cieńsze nitki |
Dralon to rodzaj włókna akrylowego, które ponoć jest lekkie i nie deformuje się w praniu: http://portalwiedzy.onet.pl/
saba52 - Pią 15 Paź, 2010 17:55
fk, Dzięki bardzo
| bean napisał/a: | | Aniu, może te studenciaki się dopiero na Tobie uczyły? hahahihi bo przecież gdzieś wiedzę praktyczną muszą zdobyć oczoplas |
Wiem że oni praktykują i w sumie lubię do nich chodzić bo robią dokładniej,tylko trochę brak im jeszcze organizacji no i co chwilę biegają po panią psor żeby sprawdziła.
nula, Szczena mnie jeszcze boli.
A wełenkę sfociłam i jest taka
saba52 - Sob 16 Paź, 2010 13:10
Hej !Jak ja Wam zazdroszczę spotkania!!!!Może następnym razem się uda
Nie zapomnijcie zdjęć porobić!!!!!
fk, Świetny sweterek
bean - Sob 16 Paź, 2010 22:23
Eh, jak ten czas szybko zleciał - było SUPER i "atmosfera" też
Mam nadzieję, że naszym nowym koleżankom też się podobało?
| Cytat: | | Nie zapomnijcie zdjęć porobić!!!!! | Nie zapomniałyśmy: ZDJĘCIA
Dla tych co nie były, śpieszę z wyjaśnieniem - lokal może wydawać się nieznany, bo byłyśmy w nowej knajpce
Fajnie, że teraz spotykamy się częściej, bo zawsze czekam z utęsknieniem na nasze pogaduszki przy kawce
Kolejne spotkanie ustaliłyśmy na 20 listopada !!! tak, że proszę sobie ten termin ZAREZERWOWAĆ
saba52 - Sob 16 Paź, 2010 22:27
Już się nie mogłam doczekać relacji I jest
Termin zapisuje w kalendarzu
bean - Sob 16 Paź, 2010 22:32
saba52, mam nadzieję, że ten czas dobrze wykorzystałaś ?
saba52 - Sob 16 Paź, 2010 22:36
bean, Dziergałam razem z Wami i to na hm 14 drutów
A Ciebie nie widać!
Co dziergałyście???
nula - Sob 16 Paź, 2010 23:53
bean, ale się uwinęłaś z tymi fotkami !
Mam nadzieję, że jesteś na jakiejś fotce w innym aparacie !
Faktycznie atmosfera super i "Atmosfera" też bardzo fajna jak na nasze potrzeby.
W kwestii rezerwacji wszystko wiem - na większą ilość osób trzeba zamawiać odpowiednio wcześniej więc myślę, że na początku listopada zaczniemy robić listę chętnych, żeby wiedzieć ile mniej więcej miejsc zarezerwować.
saba - na 14 drutów ? to ty faktycznie Tekla jesteś
bean - Nie 17 Paź, 2010 11:38
| saba52 napisał/a: | | A Ciebie nie widać! |
| nula napisał/a: | | Mam nadzieję, że jesteś na jakiejś fotce w innym aparacie ! |
ja też mam nadzieję
| saba52 napisał/a: | | Dziergałam razem z Wami i to na hm 14 drutów | o mateńko, to robiłaś 7 robótek jednocześnie?
weraph - Nie 17 Paź, 2010 11:45
Oj dziękuję wam za tak miłe przyjecie
Mam nadzieję ze lokal się spodobał - mało jest miejsc gdzie swiatło daje mozliwosc do pracy:) Ze swojej strony wstepnie deklaruję się na 20, moze moje aniołki dostaną juz głowe i aureole;)
Cukierki fiołkowe bede długo wspominac!
PS. nieogarnięta jestem, gdyby któras z was życzyła sobie kolczyki (np. kropelkowe) prosze o PW.
Paddington - Nie 17 Paź, 2010 12:13
dobrze WAS choć na zdjęciach widzieć. Dopatrzyłam się też nowych twarzyczek- miło mi Niestety wczoraj nie dane mi już było po tym całodziennym praniu mózgu (lub tego co mam tam gdzie inni go mają )
Termin zapisuję sobie w kalendarzu już dziś i cieszę się, że już go znam bo to znacznie mi ułatwi
bean, widzę, że avatarek zmieniony- ach ta sukienka...
Ściskam Was mocno bardzo i do zobaczenia na następnym spotkaniu
aiszka4 - Nie 17 Paź, 2010 17:40
Super było i "Przysmak wiewiórki" pychota.
Lokal bardzo mi odpowiada (dzięki, Wera) i jestem gotowa wdrapywać się nawet na 3 piętro następnym razem.
A co w temacie świątecznej wymianki - jeśli ma być, to chyba już teraz należałoby ustalić szczegóły.
P.S. Szczypce w Lidlu od jutra - w gazetce są.
Paddington - Nie 17 Paź, 2010 19:17
No właśnie kochane powiedzcie mi, czy pomysł mini- wymianki na święta między nami wykiełkował? Bo ja jestem ciekawa co postanowiłyście i jak będziemy się ewentualnie bawić.
A gdzie ten nowy lokal jest?
Pozdrawiam
ściskam
saba52 - Pon 18 Paź, 2010 01:08
bean, No siedem to nie ale 5(2 na 4)
A jeszcze zdjęcia są?
żabka - Pon 18 Paź, 2010 08:41
Kochaniutkie dziękuje za miłe spotkanie - cieszę się że udało mi się na nim być
| Paddington napisał/a: | | A gdzie ten nowy lokal jest? | ul Mokra ale jaki nr
| aiszka4 napisał/a: | | P.S. Szczypce w Lidlu od jutra - w gazetce są. | - no to musze małżonka po zakupy wysłać
kaga - Pon 18 Paź, 2010 10:22
Witajcie
W sobotę było super 20 listopada na pewno bedę znów. Było mi baaardzo miło Was poznać
Efa - Pon 18 Paź, 2010 10:58
Bardzo fajne spotkanie, już nie mogę doczekać się kolejnego!
Więcej zdjęć: LINK
saba52 - Pon 18 Paź, 2010 11:23
fk, Dzięki za zdjęcia Kurczaczek że też nie mogłam być z Wami
Na listopad się szykuję ...ale właśnie przypomniało mi się że 21 małżon ma imieniny ale coś wykombinuję
|
|
|