Galerie prac użytkowników forum - Maranta
bjanna - Pią 15 Lut, 2008 12:27
maranta, śliczny sweterek Ty też bardzo ładnie w nim wyglądasz a z grzywką bardzo Ci do twarzy i wcale nie widać, że masz taką dojrzałą metrykę, więc nie udawaj, że jej nie widzisz
Grażyna - Pią 15 Lut, 2008 12:38
Śliczny sweterek Myslę, że mojej mamusi tez by sie spodobał (dobrze, że tego nie widzi ) A co do metryki, to....jeszcze młoda jesteś....ja we wtorek skończę...ach nawet nie che mysleć, bo zaraz sie irytuję...
małgośka - Pią 15 Lut, 2008 13:18
Aniu, śliczny sweterek zrobiłaś dla Mamy. Na pewno jest dumna, ze ma taką zdolną Córeczkę. bardzo ładnie wyglądasz z grzywką.
MONII28 - Pią 15 Lut, 2008 13:52
Piękny sweterek Co do krzywki to ja też zamierzam sobie zrobić , skończyłam trzydziestke i też potrzebuje jakiejś zmiany .
Jarka - Pią 15 Lut, 2008 16:30
Sweterek jest uroczy . Mi osobiście lepiej podobała się fryzurka bez grzywki.
Elżbieta P. - Pią 15 Lut, 2008 17:47
jaką śliczną bluzkę zrobiłaś dla mamy Aniu a grzywka fajna i Tobie w niej tez dobrze
Madzia - Pią 15 Lut, 2008 17:53
Piękna bluzeczka!
A grzywka zawsze odmładza.
kabyr - Pią 15 Lut, 2008 18:40
Maranto bluzeczka przepiękna.
Czy możesz napisać jak robiłaś kwiatka?
Violetta21 - Pią 15 Lut, 2008 19:53 Temat postu: Maranta Aniu pięknie Ci wyszedł sweterek i jak Ci się robiło z tej lidlowskiej wełny?
Krulik - Pią 15 Lut, 2008 20:59
maranta, fajny sweterek;) A urodzinkami się nie przejmuj tylko ciesz, że już tyle czasu minęło;) W grzywce wyglądasz super!
elka j. - Pią 15 Lut, 2008 23:15
Bluzeczka wyszła ślicznie, jak zwykle się zachwycam!!!
Pandora - Pią 15 Lut, 2008 23:42
Śweterek jest przesliczny
jola373 - Sob 16 Lut, 2008 09:12
Fajny kolorek i wzorek!
Zosia32 - Sob 16 Lut, 2008 09:36
Maranta sweterek dla Mamy bardzo ładny i ładnie leży na niej szkoda że
uciełaś jej głowę na zdjęciu , a co do metryki to nie ważne ,ważne jest to co masz w sobie i jak wyglądasz a wyglądasz młodo i to sie liczy a fryzurka z grzywką
pasuje wszystkim nie tylko nastolatkom ja sama ją mam i noszę długie włosy i jak
narazie nie myślę mojej fryzurki zmieniać a ty Aniu z grzyweczka wyglądasz ok
agnieszkamat - Sob 16 Lut, 2008 09:36
Fajny sweterek kwiatek przypadł mi do gustu na metrykę nie zwracaj uwagi mamy tyle lat na ile się czujemy (sobie w przyszłym roku zaśpiewam :czterdzieści lat minęło jak jeden dzień.... )
Zosia32 - Sob 16 Lut, 2008 09:37
Maranta sweterek dla Mamy bardzo ładny i ładnie leży na niej szkoda że
uciełaś jej głowę na zdjęciu , a co do metryki to nie ważne ,ważne jest to co masz w sobie i jak wyglądasz a wyglądasz młodo i to sie liczy a fryzurka z grzywką
pasuje wszystkim nie tylko nastolatkom ja sama ją mam i noszę długie włosy i jak
narazie nie myślę mojej fryzurki zmieniać a ty Aniu z grzyweczką wyglądasz ok
gabis - Sob 16 Lut, 2008 11:07
maranta,
Śliczna!!!!! I pomimo, że to nie Twój rozmiar, to ładnie Ci w niej (może to ten kolorek sprawia?). Po za tym świetnie wyglądasz Aniu z ta grzywką!!!!
alienor - Sob 16 Lut, 2008 11:46
Sweter jest super , roślinka bardzo dekoracyjna . Dodaje dużo uroku.
Z tymi latami to chyba est tak , że ma się tyle na ile się ktoś czuje .
magdalena - Sob 16 Lut, 2008 13:51
Aniu świetny sweterek a grzywka bardzo twarzowa
agniechak - Sob 16 Lut, 2008 15:19
Aniu - sweterek wyszedł CI super!!! Mama pewno się ucieszy !!!
Nowa fryzurka też mi się podoba. Kolejnymi urodzinami się nie przejmuj - czas każdemu leci, niestety. Ale nie z każdym się tak dobrze obchodzi jak z Tobą Młodzieńczej figury może Ci pozazdrościć niejedna z nas (ze mną na czele)
Może to nie miejsce na takie "filozofie" - ale znam dwudziestoletnie staruszki i młode kabietki, które ten wiek już dawno mają za sobą. Wiek się nie liczy, on jest tylko w dowodzie ważny.
Grochu - Sob 16 Lut, 2008 15:48
Aniu zrobilaś Mamie bardzo efektowny sweterek!
Zbiża sie wiosna, więc odmiana jest zdecydowanie wskazana. Nie zagladaj do metryki. Dopóki w sercu maj - jest ok. To mówię ja - Twoja starsza koleżanka.
Poranna - Sob 16 Lut, 2008 17:46
fantastyczne ozdoby, a cały sweter ... KLASA!
Bernadka - Nie 17 Lut, 2008 08:59
Ania fantastyczny sweterek , a co do grzywki no to jak ci już opowiadałam sama sobie kiedyś ucięłam i też potem w to nie wierzyłam że mogłam cooś tak mądrego wymyślić , co gorsza potem ścięłam włosy no i teraz moje bezgłowe zdjęcia na forum świadczą o tym co sądzę o mojej obecnej fryzurze , tak że grzywka ok. ale reszty włosów to ruszać . SWETEREK
barbara 1 - Nie 17 Lut, 2008 16:11
Ania brawo za następne cudo
ola1996 - Nie 17 Lut, 2008 16:15
Aniu... piękności wydziergałaś
|
|
|