To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

ata30 - Wto 05 Cze, 2007 19:17

świetny, zachwyciłam się nim , piękny brawo brawo brawo
tintam - Wto 05 Cze, 2007 19:32

Monika prześliczny top brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
mordka - Wto 19 Cze, 2007 09:22

Musze się Wam pochwalić moim wczorajszym zakupem:
Spodnica kupiona w Carefourze lnianobawełniana przeceniona z 39,99 na 25 zł i dokladnie taka jaka chciałam:

Tylko na fotkach jeszcze sie nie poddała pod żelazkiem mimo prasowania na III z parą a na metce pisze żeby prasować tylko na I. Może po praniu bedzie lepiej.

Pani Mama - Wto 19 Cze, 2007 09:37

brawo brawo brawo brawo brawo
Jarka - Wto 19 Cze, 2007 09:39

brawo brawo brawo brawo brawo za udany zakup
mordka - Wto 19 Cze, 2007 09:51

Jak zrobie sobie jakiś topik (na razie mam w planach) to pokaze sie w spodniczce i w nowym wyrobie hihihi (poniewaz teraz jestem po półmetku spodniczki kora musi byc gotowa na niedziele na obiadek do restauracji mam juz 30 cm i zostalo jakies 15-20 cm wiec eraz idzie dosc szybko bo blizej konca a robie dziennie po 4-6 rzadkow zalezy ile mam czasu)
mordka - Pią 22 Cze, 2007 10:45

No to pochwalę się teraz męczona spodnicą =, jeszcze brakuje jakies 5-7 rzedow dolu i podszewki wtedy pochwle sie na sobie, aha nici bawełniane z Lidla (ile potem napisze jak juz skończe) szydelko 2mm i 2,5 mm a wzorek to ten z bieżnika jaki niedawno podawałam hahahihi

alienor - Pią 22 Cze, 2007 11:53

Wspaniała, uklon uklon uklon uklon rewelacyjnie rozwiązałaś zwężanie do talii, przyznaję , że kiedy dłubałam spódnicę w/g pomysłu Barbary1 i różnica obwodu telii do bioder wynosi okolo 30 cm miałam nielada problem , dlatego z przyjemnością patrzę na Twój pomysł brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Pią 22 Cze, 2007 12:06

Monika śliczna spódnisia:) brawo brawo brawo
Grochu - Pią 22 Cze, 2007 13:15

Monika, świetna spódnica! cool Super rozwiązanie ze zmniejszeniem obwodu.
Wcale nie wygląda na wymęczoną Very Happy

beniaka - Pią 22 Cze, 2007 17:30

brawo dla spódniczki kupionej w sklepie (też marzę o takiej)
i drugie brawo dla spódniczki w toku

Halkuk - Pią 22 Cze, 2007 18:30

Spódniczka będzie super uklon
Jasieńka - Pią 22 Cze, 2007 19:14

spódniczka brawo brawo cool cool cool
Marwalen - Pią 22 Cze, 2007 19:23

Spódniczka miodzio i bardzo pomysłowo rozwiązane zwężenie brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 22 Cze, 2007 21:43
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Mordka śliczna będzie ta spódniczka cool brawo
gabis - Sob 23 Cze, 2007 09:44

Mordka !!!! Bardzo ładna spódnica!
brawo brawo brawo

Czekam na zdjęcia z modelką. Na pewno super w niej będziesz wyglądać!!! cool

bjanna - Sob 23 Cze, 2007 19:57

pięknie się zapowiada cool radocha bye
misia0808 - Pon 25 Cze, 2007 21:48

Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy, bo zapowiada się niezwykle interesujaco, ta Twoja spódnica brawo brawo brawo brawo brawo brawo
adela - Pon 02 Lip, 2007 10:58

mordka, przepraszam że tutaj ale akurat znalazłam schemat
http://photo.163.com/phot...016/1838610371/ sp.ódniczka za bieżnika cmoknięcie

mordka - Pon 02 Lip, 2007 11:43

Adela dziekuje Ci bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
adela - Pon 02 Lip, 2007 13:28

mordka, tu masz wzór falbany, ja zrobiłam jedną ale można zrobić 3 będzie lepszy efekt. Robiłam z czarnej virgini
http://www.fotosik.pl/sho...7d57b387f32771e

mordka - Wto 24 Lip, 2007 16:57

Dziewczyny na początek pochwalę się kilkoma fotkami z krótkich wakacji:

W Międzygórzu wodospad Wilczki:
Jest już zniszczony i nie tak duzy jak kiedyś poniewaz mocno został zniszczony w 1997 roku przez powódź i zostało z całości już tylko 1/3 a 2/3 znoszczyła powódź bo o tyle obniżył sie poziom wodospadu, kiedyś przechodząc po tym mostku żółtym patrzyło się wysoko do góry a teraz patrzy się w dół (szkoda) oczywiście wszystkie fotki sa robione w drodze do Ogrodu Bajek:

W OGRODZIE BAJEK:

W Dusznikach Zdroju:

Oraz w Wambierzycach ruchoma szopka:

A teraz pokaze co babcia miała w kuchni i juz nawet wzór na łapke lub podkładke pod gorący garnek rozpracowałam hihihi:

I okazuje się że nawet wzór jest w internecie chociaz ja go zaczełam rozpracowywać hahahihi http://www.pingouin.com.b...ReceitaIdInt=36 - fotka i opis
http://www.pingouin.com.b...ReceitaIdInt=36 o raz schemacik

Aha były jeszcze fotki z kotkami jak mój synek je męczył ale o już pokaze jak zrzuce z telefoniku, na szczescie 4 malutkie kotki przeżyły i ich mama tez hahahihi

A razem z kotkami moze pochwale sie serwetka jak ja juz usztywnie bo lezy z dobry miesiac i czeka na pochwalenie sie puknąć się

dom_Klary - Wto 24 Lip, 2007 17:26

Piękne miejsce, szczególnie cieszy, że w Polsce.Ogród Bajek przypomina park w Collodi-tam powstało opowiadanie o Pinokio.Cieszę sie, że zobaczyłam miejsce, które zachęca do odpoczynku.
A podkładka fajna. bye bye bye bye

bjanna - Wto 24 Lip, 2007 17:41

mordka, ale zrobiłas mi radochę tymi zdjęciami hopla W Międzygórzu byłam na obozie młodzieżowym mając naście lat i do dziś bardzo miło wspominam tamte chwile bye babcina podkładka bardzo ładna cool bye
Mamutka - Wto 24 Lip, 2007 19:42

Monika, piękne zdjęcia - wyjazd był na pewno udany.

Twój synuś jest ślicznym kawalerem cmoknięcie , ale już jest duży Smile