Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
ABA - Pon 20 Lip, 2009 20:35
Jadziu slicznie dziekuje za fajny link. Juz sobie odgapilam jedna grafikę i ja kiedys wyhaftuję.
gosias - Pon 20 Lip, 2009 20:47
śliczne karteczki
te_sia - Wto 21 Lip, 2009 19:34
ABA pytanie jak oprawiasz akty w ramki czy antyramy
ABA - Wto 21 Lip, 2009 21:21
Tesiu ja oprawiam w antyramy do sprzedazy ze wzgledu na cene. Obiecałam wstawic dzisiaj wzory, lecz nie moge wejśc na fotosika. Jak tylko będę miała do niego dostep to wstawię.
Na razie wstawiam link, w który sa te obiecane wzorki.
http://picasaweb.google.p...matycznyKartki#
kociamama - Wto 21 Lip, 2009 22:07
Aba
dzięki wielkie za wzorki - te akty są rewelacyjne
gosias - Wto 21 Lip, 2009 22:26
| kociamama napisał/a: | Aba
dzięki wielkie za wzorki - te akty są rewelacyjne |
Jesteś wielka
psotka26 - Śro 22 Lip, 2009 10:30
Bardzo ładnie
Jadzia60 - Śro 22 Lip, 2009 21:43
Kociamama dzięki za szczegółową instrukcję przyklejania stickersów. Nie mam jednak zbyt wielkich nadziei, że dostanę tą taśmę w mojej miejscowości. Pozostaje mi tylko Poznań.
ABA dzięki za wzorki Jeśli chcesz wzory krzyżykowe Ty Wilsona daj znać mam ich sporo.
kociamama - Czw 23 Lip, 2009 07:52
Jadzia60
jeśli podasz mi swój adres to chętnie się z Tobą podzielę tą folią, bo w jesieni kupiłam w Lidlu za parę złotych cała rolkę, a szkoda byłoby, żeby wyschła.
Aba
ja też mam grafiki Ty Wilsona - zbierałam je, bo zafascynowała mnie prostota tych wzorów - minimalistka jestem i już
Jarka - Czw 23 Lip, 2009 10:23
Ja bym bardzo prosiła i była chętna na wzorki Ty Wilsona - krzyżykowe oczywiście.
Mój adres: mor-dka@wp.pl
umironczuk - Czw 23 Lip, 2009 10:39
| Jadzia60 napisał/a: | Kociamama dzięki za szczegółową instrukcję przyklejania stickersów. Nie mam jednak zbyt wielkich nadziei, że dostanę tą taśmę w mojej miejscowości. Pozostaje mi tylko Poznań.
ABA dzięki za wzorki Jeśli chcesz wzory krzyżykowe Ty Wilsona daj znać mam ich sporo.  |
Ja bym bardzo prosiła o wzory do haftu krzyżykowego
bo ostatnio szukałam po sieci i nie mogłam ich znależć
z góry dziękuje umironczuk@yahoo.pl
maciachowa - Czw 23 Lip, 2009 10:52
| Jadzia60 napisał/a: | Nie mam jednak zbyt wielkich nadziei, że dostanę tą taśmę w mojej miejscowości. Pozostaje mi tylko Poznań.
|
Jezeli w Twojej miejscowosci jest firma, w której robią reklamy - plansze -szyldy nie wiem jak brzmi nazwa lokalna to wejdz do takiej firmy. Maja na 100 % bardzo duzo scinkow takiej folii transportowej (do przenoszenia folii na tło) i zamiast ja wyrzuac oddadza.
Sama tak czasem do prac z dzieciakami odbierałam z agencji reklamowych worki folii roznych, w tym i np magnesowej (folia jak magnes, plaska i sie tnie nozyczkami ).
kociamama - Czw 23 Lip, 2009 12:15
Jarka, umironczuk
zajrzyjcie do poczty.
alszka - Czw 23 Lip, 2009 14:53
A czy ja również mogłabym się uśmiechnąć o te wzory Ty Wilsona?
Mój adres to: aksjusza@gmail.com
Dzięki i pozdrawiam
bogusia1255 - Czw 23 Lip, 2009 16:00
I ja jeśli mogę prosić o te wzorki .
ABA - Czw 23 Lip, 2009 16:31
Kociamama i Jadziu może na forum (w swojej galerii) wstawicie kilka wzorków, bo widzę sporo chętnych.
Ja osobiscie zbieram takie, które można przerobić na haft matematyczny.
Slicznie dziękuję , że o mnie pomyślałyscie.
kociamama - Czw 23 Lip, 2009 19:54
| ABA napisał/a: | Kociamama i Jadziu może na forum (w swojej galerii) wstawicie kilka wzorków, bo widzę sporo chętnych.
Ja osobiscie zbieram takie, które można przerobić na haft matematyczny. |
2 pkt REGULAMINU FORUM:
- nie zamieszczamy zdjęć i materiałów chronionych prawami autorskimi itd.
nie wiem czy posiadane przeze mnie wzory są chronione prawami autorskimi, ale nie chcę mieć kłopotów.
umironczuk - Czw 23 Lip, 2009 21:26
kociamama,
jesteś aniołem bardzo dziękuje za te wzory
olajda - Pią 24 Lip, 2009 00:16
to ja rowniez bardzo prosze o te wzory
z gory dziekuje i pozdrawiam
na tego maila olajda_s@poczta.onet.pl
patii156 - Pią 24 Lip, 2009 07:54
I ja bardzo ładnie proszę o te wzorki
bonnie87 - Pią 24 Lip, 2009 09:52
To ja też się przyłączę do prośby o wzorki
bonnie_87@interia.pl
Anisa - Pią 24 Lip, 2009 12:32
| ABA napisał/a: | | Odpowiadam wszystkim. Akty robiłam na konkretne zamówienie dla młodego mężczyzny. Mam jeszcze zamówienie na duży obraz pary kochanków na prezent slubny, który ma zawisnąć nad łózkiem młodych. Na razie jestem w fazie tworzenia pogladowego i szukam odpowiednich modeli. Sama projektowałam wzory. Wielkość tego obrazka jest A4 czyli kartka od bloku technicznego. |
Tym bardziej podziwiam, że sama projektujesz, a w dodatku na Twoich kartkach wychodzi prawdziwy haft matematyczny, bo nitki nie idą jedna za drugą tylko się krzyżują.
Podziwiam Wasze kartki za ich estetykę i elegancję bo mnie wychodzą zawsze barwne i kolorowe, a oto najlepszy przykład
liken - Pią 24 Lip, 2009 13:36
Anisa, kolorowe kartki tez mają swój urok... zależy jakie kto woli.., ja tez zrobiłam kolorową:
na imieniny Magdaleny
Paddington - Pią 24 Lip, 2009 13:59
jakie piękne wzory! jak tylko skończę podarunek na wymianę jesienną to zabiorę się za to. Czy mogę wtedy też liczyć na schematy?
Pozdrawiam gorąco
ABA - Pią 24 Lip, 2009 14:35
Pati18, Anisiu i Liken śliczne sa Wasze karteczki. Te kolorowe mają swój urok, są takie wesołe i darowany na pewno swój uśmiech na nich położy.
|
|
|