Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
Aniela41 - Sob 25 Kwi, 2009 19:40
Swietne prace
jola373 - Sob 25 Kwi, 2009 20:06
Nula, a widzisz? Dziewczyny potwierdzają, że mój komentarz był w pełni uzasadniony - same piękne, niepowtarzalne prace robisz, niezależnie, czy pierwszy, czy kolejny raz! Śliczniusie nowości!
Mao - Sob 25 Kwi, 2009 22:23
nula, super prace a do poduszki sama bym się przytuliła
baluu - Nie 26 Kwi, 2009 07:39
Nikola5 - Nie 26 Kwi, 2009 08:53
| jola373 napisał/a: | Nula, a widzisz? Dziewczyny potwierdzają, że mój komentarz był w pełni uzasadniony - same piękne, niepowtarzalne prace robisz, niezależnie, czy pierwszy, czy kolejny raz! Śliczniusie nowości!  |
W pełni się z tym zgadzam bo i ja jestem Twoją fanką
nula - Nie 26 Kwi, 2009 10:55
Dziewczyny - bardzo, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów !!!
Cieszę się bardzo, że moje prace się Wam podobają !!!
| kabyr napisał/a: | Nula jakej techniki jeszcze nie znasz.
Myślę, że spróbowałaś już wszystkiego. |
Ależ skąd !!!! Wcale nie wszystkiego !!!
Jest jeszcze mnóstwo rzeczy , których chciałabym się nauczyć - a wszystko przez Was i przez nasze forum
Czytając Wasze posty uświadomiłam sobie, że nie ma rzeczy niemożliwych
Zwłaszcza, że tu zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy (teraz pewnie będę nękać pytaniami specjalistki od decu )
I dlatego właśnie tak kocham to forum i Was wszystkie !!!!!
elka j. - Nie 26 Kwi, 2009 11:20
Ale zaszalałaś Hafcik śliczny, co do poduszki - to nie widzę niedoróbek, no i bardzo się cieszę, że zabrałaś się za decu - świetne te koty, mam nadzieję, że ciąg dalszy nastąpi szybciutko
iwog - Nie 26 Kwi, 2009 15:43
Podziwiam i biję wielkie brawka. Kotek słodki, śliczna poduszka, pierwsze kroki bardzo udane.
milamirka - Nie 26 Kwi, 2009 15:55
Nula ty mnie to juz niczym chyba nie zaskoczysz twoje prace sa sliczne wszystkie mam tego dowod na zywo wiec brawa wielkie za serce wlozone w prace
Phoebe - Nie 26 Kwi, 2009 16:42
podusia i kotek cudo! decu super! Ja jeszcze nie probowalam, chociaz mnie korci chcialabym tez takie cuda umiec zrobic!
Elżbieta P. - Nie 26 Kwi, 2009 20:51
bardzo ładne pracki, nawet to dziewicze decu jest śliczne, a wszystko takie dopracowane, że tylko można Cię podziwiać i chwalić
bean - Nie 26 Kwi, 2009 21:00
ale śliczności wyszły spod Twoich rączek!!!
podzielam opinię dziewczyn, że dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych, a wszystko co robisz jest dopracowane w każdym szczególe
początki decu - super!!!
Pani Mama - Pon 27 Kwi, 2009 09:36
nula ty zdolniacha jednak jestes nie ma co gadac
karmelek - Pon 27 Kwi, 2009 13:43
nula dziewczyny już wszystko powiedziały
jednym słowem:
barbara 1 - Wto 28 Kwi, 2009 08:45
Same slicznosci
wiesia_33 - Wto 28 Kwi, 2009 11:11
nula same śliczności pokazujesz
Jarka - Wto 28 Kwi, 2009 19:28
misia0808 - Pią 01 Maj, 2009 20:02
same piękne rzeczy stworzyłaś!!! Jesteś bardzo uzdolniona
nula - Sob 02 Maj, 2009 19:06
elka j., iwog, milamirka, Phoebe, Elżbieta P., bean, Pani Mama, karmelek, barbara 1, wiesia_33, Jarka, misia0808, Miliony całusków dla Was !!!!
Dziękuję !!!!!
W końcu się zmobilizowałam i troszkę pokończyłam - tzn. zredukowałam ilość zaczętych robótek do 3 sztuk
Nareszcie mam i ja - czyli moja wersja serwetkowca :
kolorek wściekło - zielony - sama nie wiem co mi się stało, że kupiłam włóczkę w tym kolorze (chyba na przekór samej sobie ) ale w sumie nawet jestem z tego zakupu zadowolona.
czarny naszyjniczek - dla koleżanki - długo czekał na rozwiązanie kwestii wiązania (hi,hi, ale masło maślane ) I w końcu wymyśliłam rzecz najprostszą pod słońcem - sznureczek zrobiony łańcuszkiem
A ten jest mój - bardzo podobny do pierwszego który zrobiłam, tyle że tego pierwszego .......już nie mam, więc musiałam dla siebie zrobić drugi
tunika, która miała być w robocie lekka, łatwa i przyjemna (bo tak sobie wymyśliłam ) a kosztowała mnie tyle nerwów, że szkoda gadać !!!!
No i mój ostatni bzik
wyszło jak wyszło - jedno lepiej, drugie gorzej - ale na czymś się przecież uczyć trzeba
A jakby mi jeszcze było mało to zobaczcie co zaczęłam
jak myślicie - co to ???? (w końcu niebieskiej jeszcze nie mam )
Na razie utknęłam - zabrakło mi nici - czekam na wieści, czy uda się je dokupić (kurcze, mam nadzieję, że tak )
A na deser mój kot śpiący na mojej córce
milamirka - Sob 02 Maj, 2009 19:42
No prosze jak nic to nic a teraz wysyp pieknych prac na ladnej modelce wszystko lezy slicznie Nula ja juz pisalam nieraz ze ty mnie niczym nie zaskoczysz, twoje prace sa cudowne i we wszystkich technikach chyle czolo przed Toba
z tego pieknego kolorku to mam nadzieje ze jakas sukieneczka piekna albo tuniczka
corcia ma cieplutko jak taki miluski lsniacy kotek na niej lezy
Violetta21 - Sob 02 Maj, 2009 22:28
serwetkowiec super tuniczka jest bardzo fajna decu i fry są cudne
kociak jest słodki a to niebieskie cieniowane już widzę że będzie cudeńko
jola373 - Sob 02 Maj, 2009 22:41
nula, tyle pięknych nowych rzeczy! Niczym w katalogu!
Wszystko - serwetkowiec, tunika, decu, a przede wszystkim FRYWOLITKI - prześliczne!
Od razu wiedziałam, co bedzie z niebieskiej cieniowanej - kolejna irlandka (moje marzenie)!
Kiciuś - pieszczoszek, co?
Ula_K - Sob 02 Maj, 2009 23:16
Nula tak dawno do Ciebie nie zagladalam a tutaj widze pelno nowosci. Podobaja mnie sie wszystkie Twoje prace sa poprostu wielkie az troche Ci zazdrosze tej pracowitosci,
reni - Sob 02 Maj, 2009 23:53
nula same piękne rzeczy stworzyłaś cudne
Bożena- 2000 - Nie 03 Maj, 2009 00:19
Fiu-fiu!! jakie to cudne wszystko i....illllllle tego. Łomatko!!!!
W jeszcze jednym temacie się z Tobą zgadzam to forum jest kapitalne.
|
|
|