To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

Aniela41 - Sob 25 Kwi, 2009 19:40

Swietne prace brawo brawo brawo
jola373 - Sob 25 Kwi, 2009 20:06

Nula, a widzisz? Dziewczyny potwierdzają, że mój komentarz był w pełni uzasadniony - same piękne, niepowtarzalne prace robisz, niezależnie, czy pierwszy, czy kolejny raz! uklon Śliczniusie nowości! brawo brawo brawo
Mao - Sob 25 Kwi, 2009 22:23

nula, super prace brawo brawo brawo a do poduszki sama bym się przytuliła hahahihi
baluu - Nie 26 Kwi, 2009 07:39

cool cool cool
Nikola5 - Nie 26 Kwi, 2009 08:53

jola373 napisał/a:
Nula, a widzisz? Dziewczyny potwierdzają, że mój komentarz był w pełni uzasadniony - same piękne, niepowtarzalne prace robisz, niezależnie, czy pierwszy, czy kolejny raz! uklon Śliczniusie nowości! brawo brawo brawo

W pełni się z tym zgadzam bo i ja jestem Twoją fanką uklon cmok oklaski

nula - Nie 26 Kwi, 2009 10:55

Dziewczyny - bardzo, bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów !!!
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Cieszę się bardzo, że moje prace się Wam podobają !!! hopla
kabyr napisał/a:
Nula jakej techniki jeszcze nie znasz.
Myślę, że spróbowałaś już wszystkiego.

Ależ skąd !!!! Wcale nie wszystkiego !!!
Jest jeszcze mnóstwo rzeczy , których chciałabym się nauczyć - a wszystko przez Was i przez nasze forum wesoło mi
Czytając Wasze posty uświadomiłam sobie, że nie ma rzeczy niemożliwych wesoło mi
Zwłaszcza, że tu zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy (teraz pewnie będę nękać pytaniami specjalistki od decu Razz )
I dlatego właśnie tak kocham to forum i Was wszystkie !!!!! cmok cmok

elka j. - Nie 26 Kwi, 2009 11:20

Ale zaszalałaś Smile Hafcik śliczny, co do poduszki - to nie widzę niedoróbek, no i bardzo się cieszę, że zabrałaś się za decu - świetne te koty, mam nadzieję, że ciąg dalszy nastąpi szybciutko cool
iwog - Nie 26 Kwi, 2009 15:43

Podziwiam i biję wielkie brawka. brawo Kotek słodki, śliczna poduszka, pierwsze kroki bardzo udane.
milamirka - Nie 26 Kwi, 2009 15:55

Nula ty mnie to juz niczym chyba nie zaskoczysz twoje prace sa sliczne wszystkie cool mam tego dowod na zywo wiec brawa wielkie za serce wlozone w prace brawo brawo brawo
Phoebe - Nie 26 Kwi, 2009 16:42

brawo brawo podusia i kotek cudo! decu super! Ja jeszcze nie probowalam, chociaz mnie korci Smile chcialabym tez takie cuda umiec zrobic! brawo
Elżbieta P. - Nie 26 Kwi, 2009 20:51

bardzo ładne pracki, nawet to dziewicze decu jest śliczne, a wszystko takie dopracowane, że tylko można Cię podziwiać i chwalić brawo brawo bye
bean - Nie 26 Kwi, 2009 21:00

brawo brawo brawo brawo brawo

ale śliczności wyszły spod Twoich rączek!!!

podzielam opinię dziewczyn, że dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych, a wszystko co robisz jest dopracowane w każdym szczególe uklon

początki decu - super!!! cool brawo

Pani Mama - Pon 27 Kwi, 2009 09:36

nula ty zdolniacha jednak jestes nie ma co gadac brawo brawo brawo brawo
karmelek - Pon 27 Kwi, 2009 13:43

nula dziewczyny już wszystko powiedziały zebalek
jednym słowem: uklon uklon uklon

barbara 1 - Wto 28 Kwi, 2009 08:45

Same slicznosci brawo brawo brawo brawo
wiesia_33 - Wto 28 Kwi, 2009 11:11

nula same śliczności pokazujesz cool cool cool cool cool cmoknięcie
Jarka - Wto 28 Kwi, 2009 19:28

cool cool brawo brawo cool cool
misia0808 - Pią 01 Maj, 2009 20:02

same piękne rzeczy stworzyłaś!!! Jesteś bardzo uzdolniona cool brawo brawo brawo
nula - Sob 02 Maj, 2009 19:06

elka j., iwog, milamirka, Phoebe, Elżbieta P., bean, Pani Mama, karmelek, barbara 1, wiesia_33, Jarka, misia0808, Miliony całusków dla Was !!!! cmok cmok cmok
Dziękuję !!!!!

W końcu się zmobilizowałam i troszkę pokończyłam - tzn. zredukowałam ilość zaczętych robótek do 3 sztuk wesoło mi

Nareszcie mam i ja hopla - czyli moja wersja serwetkowca :

kolorek wściekło - zielony - sama nie wiem co mi się stało, że kupiłam włóczkę w tym kolorze (chyba na przekór samej sobie rotfl ) ale w sumie nawet jestem z tego zakupu zadowolona.

czarny naszyjniczek - dla koleżanki - długo czekał na rozwiązanie kwestii wiązania (hi,hi, ale masło maślane ) I w końcu wymyśliłam rzecz najprostszą pod słońcem - sznureczek zrobiony łańcuszkiem jęzorek

A ten jest mój - bardzo podobny do pierwszego który zrobiłam, tyle że tego pierwszego .......już nie mam, więc musiałam dla siebie zrobić drugi

tunika, która miała być w robocie lekka, łatwa i przyjemna (bo tak sobie wymyśliłam rotfl ) a kosztowała mnie tyle nerwów, że szkoda gadać !!!!

No i mój ostatni bzik wesoło mi

wyszło jak wyszło - jedno lepiej, drugie gorzej - ale na czymś się przecież uczyć trzeba wesoło mi

A jakby mi jeszcze było mało to zobaczcie co zaczęłam

jak myślicie - co to ???? (w końcu niebieskiej jeszcze nie mam rotfl )
Na razie utknęłam - zabrakło mi nici - czekam na wieści, czy uda się je dokupić (kurcze, mam nadzieję, że tak przykro mi )

A na deser mój kot śpiący na mojej córce zebalek

milamirka - Sob 02 Maj, 2009 19:42

No prosze jak nic to nic a teraz wysyp pieknych prac na ladnej modelce wszystko lezy slicznie Nula ja juz pisalam nieraz ze ty mnie niczym nie zaskoczysz, twoje prace sa cudowne i we wszystkich technikach chyle czolo przed Toba brawo brawo brawo love

z tego pieknego kolorku to mam nadzieje ze jakas sukieneczka piekna albo tuniczka cool

corcia ma cieplutko jak taki miluski lsniacy kotek na niej lezy Smile

Violetta21 - Sob 02 Maj, 2009 22:28

serwetkowiec super hopla tuniczka jest bardzo fajna cool decu i fry są cudne cool
kociak jest słodki Smile a to niebieskie cieniowane już widzę że będzie cudeńko Smile

jola373 - Sob 02 Maj, 2009 22:41

nula, tyle pięknych nowych rzeczy! brawo brawo brawo Niczym w katalogu!

Wszystko - serwetkowiec, tunika, decu, a przede wszystkim FRYWOLITKI - prześliczne! cool

Od razu wiedziałam, co bedzie z niebieskiej cieniowanej - kolejna irlandka (moje marzenie)!

Kiciuś - pieszczoszek, co?

Ula_K - Sob 02 Maj, 2009 23:16

Nula tak dawno do Ciebie nie zagladalam a tutaj widze pelno nowosci. Podobaja mnie sie wszystkie Twoje prace sa poprostu cool cool cool wielkie brawo brawo brawo az troche Ci zazdrosze tej pracowitosci,
reni - Sob 02 Maj, 2009 23:53

nula same piękne rzeczy stworzyłaś wesoło mi cudne cool cool brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Nie 03 Maj, 2009 00:19

Fiu-fiu!! jakie to cudne wszystko cmoknięcie kwiatek dla ciebie i....illllllle tego. Łomatko!!!! uklon
W jeszcze jednym temacie się z Tobą zgadzam to forum jest kapitalne.