To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

saba52 - Nie 19 Wrz, 2010 19:19

żabka, Fajne hopla
Paddington - Nie 19 Wrz, 2010 19:33

żabka, bardzo fajne foteczki Smile I jak widzisz sama nie mogło Ciebie na nich zabraknąć Smile
Miłego wieczoru

nula - Nie 19 Wrz, 2010 19:43

żabka, dzięki za fotki cmoknięcie
Paddington, pomysł wart przedyskutowania wesoło mi

graza5111 - Pon 20 Wrz, 2010 01:04

Super fotki bo i spotkanie było super. Zauważyłyście jak dobrałyśmy się kolorystycznie? Szarości i fuksja w różnych odcieniach - bardzo modnie. co by tu... Paddington, wiesz, wczoraj pomyślałam o tym samym. Zróbmy sobie przyjemność, zróbmy takie spotkanie i prezenciki. Miło będzie pochwalić się cackiem od koleżanki.
żabka - Pon 20 Wrz, 2010 08:43

graza5111 napisał/a:
Zróbmy sobie przyjemność, zróbmy takie spotkanie i prezenciki.

jestem ZA wesoło mi

aiszka4 - Czw 23 Wrz, 2010 11:17

graza5111 napisał/a:
Super fotki bo i spotkanie było super. Zauważyłyście jak dobrałyśmy się kolorystycznie? Szarości i fuksja w różnych odcieniach - bardzo modnie.

No, to ja byłam passe placzek

Ale na szczęście mało mnie widać.
I świetnie się bawiłam - a to najważniejsze.

Pomysł z prezentami bardzo fajny. Paddington, wczoraj poznałyśmy z Ulą Twoją ciocię.
Tylko Gardena nie miałyśmy dla Ciebie Sad

Paddington - Czw 23 Wrz, 2010 13:01

aiszka4, świat jest mały a Poznań to grajdoł... tak zawsze mówi się u mnie w rodzinie!
Ja wiedziałam o pasmanterii, ale nie wiedziałam, że Wy akurat w tej ... Dziewczyny mówiły mi że moge u Ciebie zamówić nitki i różne różności i że mi na spotkanie przyniesiesz, ale postanowiłam nie zawracać Tobie głowy bo to kolejne spotkanie za miesiąc, a jak by mi coś wypadło to Ty byś się nanosiła, ja bym na niteczkę czekała...
My z ciocią jesteśmy mobilne bardzo i znamy niemal wszystkie pasmanterie w mieście i dlatego sobie często kupujemy to i owo... Ale uśmiałam się jak mi ciocia opowiedziała o spotkaniu z Wami Very Happy wesoło mi Ja nie pamiętam czy byłyście na spotkaniu na którym moja ciocia też była (rok temu)
No w każdym razem wesoło bardzo i miło mi że dogadałyście się z ciocią na ten temat hopla hopla hopla

pozdrawiam i ściskam mocno i mam nadzieję, że nie gniewasz się, że nie zwróciłam się bezpośrednio do Ciebie?

weraph - Pon 27 Wrz, 2010 22:47

bean - co to za obgadywactwo:)

Ale prawda, bardzo chętnie bym Was poznała - mimo krótkiego stażu na Marancie, ale ja to lubie wiedziec z kim mam doczynienia:) I jestem spod Poznania - potwierdzam.
Mam nadzieję ze nikogo z obecnych (i niebyłych) teraz nie zabraknie w przyszłym miesiącu bo na pewno się zjawie;)

aiszka4 - Pią 08 Paź, 2010 08:47

Hej,
czy 16 października jest aktualny?
Bo ja się szykuję na ten termin wesoło mi

nula - Pią 08 Paź, 2010 15:08

właśnie miałam pytać o to samo wesoło mi
bean - Pią 08 Paź, 2010 19:32

Ja też się szykuję na 16.X. hopla

weraph napisał/a:
bean - co to za obgadywactwo:)
No wiesz, mówi się o tych, których nie ma... jęzorek
saba52 - Pią 08 Paź, 2010 21:30

Ha ha a ja dzisiaj byłam na mini spotkaniu wesoło mi widziałam Ulę i Ńulę haha radocha radocha

Co do 16 to jeszcze nie wiem bo małżon musi jeździć 5 razy w tygodniu do Poznania przez 4 tygodnie a to się wiąże z kosztami.Jak na złość w soboty nie jedzie yyyy

weraph - Sob 09 Paź, 2010 14:51

Miłe, ja się pisze:) acz rzeknicie mi nowej niewtajemniczonej o której i gdzie;)
żabka - Sob 09 Paź, 2010 19:39

Mi niestety plany się pokrzyżowały i 16 odpada wściekły może następnym razem się uda hmm
Paddington - Sob 09 Paź, 2010 21:00

ja mam 16 konferencję więc mogę być tylko jeżeli spotkanie stanie się bardziej wieczorno-popołudniowe niż tylko popołudniowe. Jeżeli zaplanujecie za wcześnie to pozostanie mi życzyć WAM szalonej zabawy i cudownego spotkania cmok
Haniutka - Wto 12 Paź, 2010 08:05

My niestety też nie możemy Sad
Imprezka rodzinna, która miała być 2 tygodnie temu Sad
Ale wszystkim spotykającym się życzymy miłej zabawy i już się cieszymy na następne spotkanie hopla

Efa - Wto 12 Paź, 2010 17:52

Ja natomiast bardzo chętnie się pojawię wesoło mi
żabka - Śro 13 Paź, 2010 08:47

Dziewczyny urabiam małżonka - w piątek będę wiedziała czy się udało wesoło mi
graza5111 - Śro 13 Paź, 2010 10:02

Proponuję, tak jak ostatnio, o 16:00. Tylko, żeby nie kwitnąć na rynku bo już chłodno, spotkajmy się od razu w tej samej kawiarni co ostatnio. Kto pierwszy przyjdzie ten zajmuje "nasz stół". Trafić, trafię ale ZAPOMNIAŁAM jak się ta kawiarnia nazywa.
bean - Śro 13 Paź, 2010 10:05

Szkoda, że nie wszystkim pasuje ten termin Sad

żabka, SUUUPER!!!!! Trzymam kciuki, aby się udało cool
Paddington, ostatnio siedziałyśmy do 19,30, więc może uda Ci się dotrzeć Very Happy
fk, weraph, fajnie będzie Was poznać w realu hopla

To co, spotykamy się jak zawsze o 16,00 przed ratuszem? Czy od razu w tej knajpce co ostatnio (Caffe Ławka na Żydowskiej)?

EDIT: Widzę, że zdublowałam się z grazą hahahihi

graza5111 - Śro 13 Paź, 2010 10:13

Dzięki Bean, "Caffe Ławka", oczywiście.
aiszka4 - Śro 13 Paź, 2010 11:13

Od razu do "Ławki" - po co mamy marznąć.
Jak pisała Grażynka - pierwsza/pierwsze zajmują stoliki pod lampą.
Cieszę się na nasze spotkanie hopla

nula - Śro 13 Paź, 2010 18:22

żabka, urabiaj skutecznie - trzymam kciuki !!!!
ok, melduję się o 16 w "Ławce" wesoło mi
Haniutka, szkoda, że Was nie będzie.
Paddington, wpadnij chociaż na trochę jak dasz radę.
weraph, fk, miło będzie Was poznać wesoło mi

Uchomisia - Śro 13 Paź, 2010 19:00

O-ooooołłłłł i znowu nie pokażę co natworzyłam (trochę się tego nazbierało)A miałam już uszykowane, co by nie było, że w ogóle nie pracuję Razz dlatego szybko poproszę następne spotkanie:) a Wam życzę miłej zabawy Smile
Paddington - Śro 13 Paź, 2010 19:05

Życzę radosnego spotkania, a ze swojej strony postaram się do WAS dotrzeć (nie wiem jeszcze do której będę na konferencji). Kontakt z Wami mam, gdzie będziecie siedzieć wiem więc jak się uda to się uda Smile
Ściskam mocno