Nasze spotkania - Poznan
saba52 - Nie 19 Wrz, 2010 19:19
żabka, Fajne
Paddington - Nie 19 Wrz, 2010 19:33
żabka, bardzo fajne foteczki I jak widzisz sama nie mogło Ciebie na nich zabraknąć
Miłego wieczoru
nula - Nie 19 Wrz, 2010 19:43
żabka, dzięki za fotki
Paddington, pomysł wart przedyskutowania
graza5111 - Pon 20 Wrz, 2010 01:04
Super fotki bo i spotkanie było super. Zauważyłyście jak dobrałyśmy się kolorystycznie? Szarości i fuksja w różnych odcieniach - bardzo modnie. Paddington, wiesz, wczoraj pomyślałam o tym samym. Zróbmy sobie przyjemność, zróbmy takie spotkanie i prezenciki. Miło będzie pochwalić się cackiem od koleżanki.
żabka - Pon 20 Wrz, 2010 08:43
| graza5111 napisał/a: | | Zróbmy sobie przyjemność, zróbmy takie spotkanie i prezenciki. |
jestem ZA
aiszka4 - Czw 23 Wrz, 2010 11:17
| graza5111 napisał/a: | | Super fotki bo i spotkanie było super. Zauważyłyście jak dobrałyśmy się kolorystycznie? Szarości i fuksja w różnych odcieniach - bardzo modnie. |
No, to ja byłam passe
Ale na szczęście mało mnie widać.
I świetnie się bawiłam - a to najważniejsze.
Pomysł z prezentami bardzo fajny. Paddington, wczoraj poznałyśmy z Ulą Twoją ciocię.
Tylko Gardena nie miałyśmy dla Ciebie
Paddington - Czw 23 Wrz, 2010 13:01
aiszka4, świat jest mały a Poznań to grajdoł... tak zawsze mówi się u mnie w rodzinie!
Ja wiedziałam o pasmanterii, ale nie wiedziałam, że Wy akurat w tej ... Dziewczyny mówiły mi że moge u Ciebie zamówić nitki i różne różności i że mi na spotkanie przyniesiesz, ale postanowiłam nie zawracać Tobie głowy bo to kolejne spotkanie za miesiąc, a jak by mi coś wypadło to Ty byś się nanosiła, ja bym na niteczkę czekała...
My z ciocią jesteśmy mobilne bardzo i znamy niemal wszystkie pasmanterie w mieście i dlatego sobie często kupujemy to i owo... Ale uśmiałam się jak mi ciocia opowiedziała o spotkaniu z Wami Ja nie pamiętam czy byłyście na spotkaniu na którym moja ciocia też była (rok temu)
No w każdym razem wesoło bardzo i miło mi że dogadałyście się z ciocią na ten temat
pozdrawiam i ściskam mocno i mam nadzieję, że nie gniewasz się, że nie zwróciłam się bezpośrednio do Ciebie?
weraph - Pon 27 Wrz, 2010 22:47
bean - co to za obgadywactwo:)
Ale prawda, bardzo chętnie bym Was poznała - mimo krótkiego stażu na Marancie, ale ja to lubie wiedziec z kim mam doczynienia:) I jestem spod Poznania - potwierdzam.
Mam nadzieję ze nikogo z obecnych (i niebyłych) teraz nie zabraknie w przyszłym miesiącu bo na pewno się zjawie;)
aiszka4 - Pią 08 Paź, 2010 08:47
Hej,
czy 16 października jest aktualny?
Bo ja się szykuję na ten termin
nula - Pią 08 Paź, 2010 15:08
właśnie miałam pytać o to samo
bean - Pią 08 Paź, 2010 19:32
Ja też się szykuję na 16.X.
| weraph napisał/a: | | bean - co to za obgadywactwo:) | No wiesz, mówi się o tych, których nie ma...
saba52 - Pią 08 Paź, 2010 21:30
Ha ha a ja dzisiaj byłam na mini spotkaniu widziałam Ulę i Ńulę haha
Co do 16 to jeszcze nie wiem bo małżon musi jeździć 5 razy w tygodniu do Poznania przez 4 tygodnie a to się wiąże z kosztami.Jak na złość w soboty nie jedzie yyyy
weraph - Sob 09 Paź, 2010 14:51
Miłe, ja się pisze:) acz rzeknicie mi nowej niewtajemniczonej o której i gdzie;)
żabka - Sob 09 Paź, 2010 19:39
Mi niestety plany się pokrzyżowały i 16 odpada może następnym razem się uda
Paddington - Sob 09 Paź, 2010 21:00
ja mam 16 konferencję więc mogę być tylko jeżeli spotkanie stanie się bardziej wieczorno-popołudniowe niż tylko popołudniowe. Jeżeli zaplanujecie za wcześnie to pozostanie mi życzyć WAM szalonej zabawy i cudownego spotkania
Haniutka - Wto 12 Paź, 2010 08:05
My niestety też nie możemy
Imprezka rodzinna, która miała być 2 tygodnie temu
Ale wszystkim spotykającym się życzymy miłej zabawy i już się cieszymy na następne spotkanie
Efa - Wto 12 Paź, 2010 17:52
Ja natomiast bardzo chętnie się pojawię
żabka - Śro 13 Paź, 2010 08:47
Dziewczyny urabiam małżonka - w piątek będę wiedziała czy się udało
graza5111 - Śro 13 Paź, 2010 10:02
Proponuję, tak jak ostatnio, o 16:00. Tylko, żeby nie kwitnąć na rynku bo już chłodno, spotkajmy się od razu w tej samej kawiarni co ostatnio. Kto pierwszy przyjdzie ten zajmuje "nasz stół". Trafić, trafię ale ZAPOMNIAŁAM jak się ta kawiarnia nazywa.
bean - Śro 13 Paź, 2010 10:05
Szkoda, że nie wszystkim pasuje ten termin
żabka, SUUUPER!!!!! Trzymam kciuki, aby się udało
Paddington, ostatnio siedziałyśmy do 19,30, więc może uda Ci się dotrzeć
fk, weraph, fajnie będzie Was poznać w realu
To co, spotykamy się jak zawsze o 16,00 przed ratuszem? Czy od razu w tej knajpce co ostatnio (Caffe Ławka na Żydowskiej)?
EDIT: Widzę, że zdublowałam się z grazą
graza5111 - Śro 13 Paź, 2010 10:13
Dzięki Bean, "Caffe Ławka", oczywiście.
aiszka4 - Śro 13 Paź, 2010 11:13
Od razu do "Ławki" - po co mamy marznąć.
Jak pisała Grażynka - pierwsza/pierwsze zajmują stoliki pod lampą.
Cieszę się na nasze spotkanie
nula - Śro 13 Paź, 2010 18:22
żabka, urabiaj skutecznie - trzymam kciuki !!!!
ok, melduję się o 16 w "Ławce"
Haniutka, szkoda, że Was nie będzie.
Paddington, wpadnij chociaż na trochę jak dasz radę.
weraph, fk, miło będzie Was poznać
Uchomisia - Śro 13 Paź, 2010 19:00
O-ooooołłłłł i znowu nie pokażę co natworzyłam (trochę się tego nazbierało)A miałam już uszykowane, co by nie było, że w ogóle nie pracuję dlatego szybko poproszę następne spotkanie:) a Wam życzę miłej zabawy
Paddington - Śro 13 Paź, 2010 19:05
Życzę radosnego spotkania, a ze swojej strony postaram się do WAS dotrzeć (nie wiem jeszcze do której będę na konferencji). Kontakt z Wami mam, gdzie będziecie siedzieć wiem więc jak się uda to się uda
Ściskam mocno
|
|
|