Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)
halszka - Wto 14 Kwi, 2009 07:41
elkaj
- a ja też w zasadzie jestem za białymi firankami w oknie ,a zwłaszcza po zimie ... choć i kremowe też mam i wieszam - ale twoja jest bardzo ładna , oryginalna i ładnie się prezentuje w oknie , no a sweterek to dla mnie bomba - gratuluję pięknych prac
iwog - Wto 14 Kwi, 2009 10:46
Firanka super. Też taką chcę.
jola373 - Wto 14 Kwi, 2009 10:55
Przepiękna firaneczka, z pewnością pracochłonna, tym większe więc
Twoja wersja sweterka jest fantastyczna!!! Zapięcie oryginalne, wygląda ok, chyba, że w noszeniu nie sprawdza się - szkoda, bo wygląda na prawde rewelacyjnie!
bean - Wto 14 Kwi, 2009 13:24
ależ wysyp pięknych prac
serwetki i sweterek super!!! decu jest fantastyczne, zwłaszcza słoiczki
ale najbardziej podoba mi się firanka - jest REWELACYJNA bardzo oryginalna i pięknie się prezentuje w oknie
Beata T - Wto 14 Kwi, 2009 13:50
ładny sweterek a firanka miodzio świetnie wygląda
Jarka - Wto 14 Kwi, 2009 18:19
| bean napisał/a: | | firanka - jest REWELACYJNA bardzo oryginalna i pięknie się prezentuje w oknie |
| bean napisał/a: | | sweterek super!!! |
baluu - Wto 14 Kwi, 2009 20:41
śliczna firanka i sweterek, zazdroszczę zdolności drutowych
Elżbieta P. - Wto 14 Kwi, 2009 22:02
piękne serwetki i sweterek śliczny i firanka fantastyczna, wyobrażam sobie ile pracy w nią włożyłaś
buziaczek - Wto 14 Kwi, 2009 22:49
przepiękna firanka i śliczny swetr
elka j. - Wto 14 Kwi, 2009 23:45
reni, Aniela41, magdalena, marysia54, donka66, iwonka, Ulka42, halszka, iwog, jola373, bean, Beata, Jarka, baluu, Elżbieta P., buziaczek - dziewczyny, bardzo się cieszę, że spodobały się Wam moje dziergadła. Wasze słowa dodają skrzydeł
| jola373 napisał/a: | | Zapięcie oryginalne, wygląda ok, chyba, że w noszeniu nie sprawdza się |
Jolu, no właśnie nie sprawdza się w noszeniu, sweter się "rozłazi", będzie więc tradycyjne zapięcie, tylko ja tak nie lubię przeróbek i nie mogę się zabrać za to
| halszka napisał/a: | | a ja też w zasadzie jestem za białymi firankami w oknie ,a zwłaszcza po zimie ... |
Halszko - trafiłaś w samo sedno, po zimie człowiek spragniony jest światła i pewnie dlatego biel lepiej wygląda w oknie
| marysia54 napisał/a: | | Też potrzebuję zrobić nową firankę na takie same okno jak Twoje, ale to chyba za trudny wzór jak na moje małe umiejętności. |
Marysiu - nie jest taka straszna, na jaką być może wygląda, choć bez prucia się nie obeszło - troszkę pomyłek było. Ostatni błąd zauważyłam w trakcie krochmalenia, już po rozłożeniu i prułam, a potem tą wykrochmaloną nitką poprawiałam, to co zepsułam - no nie powiem, że nie poleciały brzydkie słowa Jeżeli chcesz, to mogę wysłać wzorek i służę pomocą
gabrysia - Śro 15 Kwi, 2009 06:05
gosias - Śro 15 Kwi, 2009 06:55
elka j., przepiękne prace
Ainer - Śro 15 Kwi, 2009 08:25
Firaneczka powaliła mnie na kolana
zonieczka - Śro 15 Kwi, 2009 09:34
firanka to po prostu cudeńko
Pani Mama - Śro 15 Kwi, 2009 09:55
elkaj ja cos nie moge sie zabrac do firanki a tez mi sie marzy ,twoja sliczna
Violetta21 - Śro 15 Kwi, 2009 11:31
firaneczka jest piękna za sweterek
nula - Śro 15 Kwi, 2009 16:01
A ja właśnie uwielbiam firanki w tym kolorze !!!!!!!
Strasznie Ci jej zazdroszczę !!!! Pięknie wyszła - z tego co czytam bez przebojów się nie obyło - ale było warto -
Wygląda na oknie rewelacyjnie !!!!!
Co do sweterka to zapięcie faktycznie wygląda oryginalnie - ale jeżeli nie sprawdza się w praktyce - to nie dziwię się , że chcesz przerobić.
Może Twój przykład mnie zmobilizuje i skończę swój - robię bardzo podobny (też z tym warkoczem poprzecznym na karczku) już drugi rok
A decu oczywiście przecudnej urody !!!!!!
Pokaż co tam jeszcze chowasz po kątach !!!!!
Phoebe - Śro 15 Kwi, 2009 16:33
piekna firanka!!!
barbara 1 - Śro 15 Kwi, 2009 17:22
Serwetki śliczne a firanka powala na kolana
elka j. - Śro 15 Kwi, 2009 22:10
gabrysia, gosias, Ainer, zonieczka, PaniMama, Violetta21, nula, Phoebe, barbara1 - bardzo, bardzo dziękuję
| nula napisał/a: | | Strasznie Ci jej zazdroszczę !!!! |
nula, tu nie ma co zazdrościć, odpalaj szydło, bo wiem, co potrafisz No i bardzo się cieszę, że lubisz firanki ecru, od razu bardziej mi się podoba
| nula napisał/a: | | Pokaż co tam jeszcze chowasz po kątach !!!!! |
A skąd wiesz, że coś chowam? coś tam jeszcze poszukam w tych kątach, mam jeszcze na warsztacie decu, ale jest w fazie lakierowania, a idzie mi to tak, jak Twój sweter;) Teraz musisz się zmobilizować ze swetrem, nie masz wyjścia
Pani Mamo - nie zwlekaj, tylko koniecznie zabieraj się za firankę, albo za coś innego, bo chętnie sobie popatrzę na Twoje nowości
donka66 - Czw 16 Kwi, 2009 08:44
Firanka jest bajeczna! Może się takiej zachciec po prostu
elka j. - Nie 19 Kwi, 2009 12:15
donka66 - piękne dzięki
Chwalę się tuniką w ciemnośliwkowym, a może raczej bakłażanowym kolorze
Zapraszam też działu decu, do obejrzenia nowego zegara http://www.maranta.livene...p=218830#218830
Jarka - Nie 19 Kwi, 2009 12:42
Ale fajna tuniczka , fajny kolor i wzorek (mogę prosić schemacik)
Aniela41 - Nie 19 Kwi, 2009 14:01
Piekna tunika
Poranna - Nie 19 Kwi, 2009 15:46
oj, ale mi się podoba ta Twoja "bakłażanka"
|
|
|