To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

ata30 - Czw 29 Mar, 2007 22:00

PPPPrrrrzzzzeeeeppppiiiięęęękkkknnnneeee brawo brawo brawo brawo brawo
sylwia12 - Pią 30 Mar, 2007 08:42

Mao, szczęka szczęka szczęka
Lacrima - Pią 30 Mar, 2007 08:56

MAO
Mao - Pią 30 Mar, 2007 09:27

Dziewczyny kochane dziękuję ,dziękuję ,dziękuję love love love

Dla zainteresowanych spódniczką kremową wklejam wzory z których korzystam

Ania - Pią 30 Mar, 2007 10:22

A nie mówiłam, że Mao dzierga na czerwonym świetle podczas nauki jazdy hahahihi

Kobieta BŁYSKAWICA!!! Małgosia lepiej wyślij mi to swoje magiczne szydełko.....tak na tydzień, a ja już je odpowiednio wykorzystam wesoło mi

Spódnice jak zwykle MIODZIO!!! SUPER!!! cool cool cool cool cool

magnolia - Pią 30 Mar, 2007 10:48

Mao gały gały gały szczęka szczęka szczęka mdleje mdleje mdleje mdleje cudnosci wydziergalas wesoło mi hopla cool brawo brawo brawo brawo love
Grochu - Pią 30 Mar, 2007 11:06

Między cięciem, a grabieniem wpadłam na moment na forum, a tu takie śliczności cool

Chyba mi ręce "zgrabiały" od tych ogrodowych narzędzi placzek

alicja11 - Pią 30 Mar, 2007 11:18

Mao szybkościowe cuda cool uklon brawo brawo
Antonina - Pią 30 Mar, 2007 11:23

Piękne spódnice brawo brawo brawo
A kremowa wyjątkowo piękna cool

maranta - Pią 30 Mar, 2007 11:40

Mao, ja bardzo proszę o wrzucenie kursiku jak robić jednocześnie na dwa szydła i dwa kłębki, bo chyba nie zaprzeczysz, że prawą ręką robiłaś czarną spódniczkę a lewą w tym czasie czerwono-czarną wesoło mi wesoło mi wesoło mi a może się mylę, może czarną robiłaś lewą łapką a czerwono-czarną prawą hmm

Kurcze pisząc to miałam właśnie wizję prawa łapka- spódnica, lewa- druga spódnica a stoy na kierownicy pedzącego autka szczęka nie widzę nie słyszę daję nogę

Mao - Pią 30 Mar, 2007 13:41

Ania na czerwonym nie dziergam nie wolno bo nie wolno a poza tym zatrąbiliby mnie już na amen i bez szydełka ma, problem by szybko opuścić skrzyżowanie hahahihi za to jak skręcam zapominam używać hamulca puknąć się

maranta, tajemnica powstawania spódnic w tak szybkim tempie tkwi w tym ,że po całym domu mam porozkładane robótki na wersalce robie jedną rzecz na fotelu inną i w łóżku też i takim sposobem po kawałku powstaje kilka na raz zebalek
Właśnie skończyłam bordową spódniczkę ,ale muszę wszyć podszewkę i cyknąć fotki może jutro hmm choć mam jazdę i to 3 godziny poza miastem rozwinę prędkość światła 80 km na/h aby użyć 5 biegu ooooo jak przeżyję to się pochwalę bye bye

Hala72 - Pią 30 Mar, 2007 20:23

brawo brawo brawo brawo nic dodac nic ująć
barbara 1 - Sob 31 Mar, 2007 16:50

Mao brak słow na te Twoje spódniczki brawo brawo brawo brawo
Mao - Śro 04 Kwi, 2007 13:37

Ja spódnicowa maniaczka wklejam dzisiaj zaległą bordową (już taka jedna była)

Oraz czekoladowo- turkusową

Hala72 - Śro 04 Kwi, 2007 14:07

brawo brawo brawo brawo brawo i kolejne superspódniczki ta czekoladowo-turkusowa baaaardzo mi się podoba
a przyznaj się co Ty robisz z taką ilością kiecek? chyba codziennie inną zakładasz jeśli nie inaczej

Gosiek - Śro 04 Kwi, 2007 14:26

Mao mdleje gały szczęka mdleje gały szczęka brak mi słów po prostu śliczne!
Jarka - Śro 04 Kwi, 2007 14:49

MAO ja nie nadążam pomyśleć, którą zrobić, a Ty już masz następny tuzin wydziergany. Jak zwykle rewelacyjne cool cool cool cool cool
magnolia - Śro 04 Kwi, 2007 17:21

Mao spodniczki przecudne ta bordowa mnie zauroczyla wesoło mi hopla cool cool cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo love
Madzia - Śro 04 Kwi, 2007 19:16

Wielkie brawa maniaczko!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo Turkus z brązem super połączenie!!!!!!!!! cool cool cool
Elżbieta P. - Śro 04 Kwi, 2007 19:20

Mao, jak zawsze śliczne spódniczki brawo cool brawo brawo brawo
ata30 - Śro 04 Kwi, 2007 19:56

ja nie zdążę pomyśleć co by tu fajnego zrobić, a ty masz już kolejne arcydzieła, prześliczne brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Maria - Śro 04 Kwi, 2007 20:00

Czy Ty je robisz dla siebie? Kiedy zdążysz je obnosić? Są bardzo ładne , ale miała bym problem,którą ubrać co jedna to ładniejsza wesoło mi hahahihi
Elunia - Śro 04 Kwi, 2007 22:38

Mao-brak mi słów brawo cool
Ania - Śro 04 Kwi, 2007 22:39

Mao brawo brawo brawo brawo brawo

Zakochałam się wręcz w czekoladowo-turkusowej spódniczce, siedzę i podziwiam!!! co by tu... Świetny połączenie kolorków, efekt wyszedł poprostu bajerancki!!!

asia0407 - Śro 04 Kwi, 2007 22:46

Mao następne super spódnice brawo cool brawo cool kiedy Ty czas na to znajdujesz hmm hmm