Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
buziaczek - Czw 02 Kwi, 2009 20:11
przepiękne prezenciki
karmelek - Pią 03 Kwi, 2009 09:13
nula, teraz kiedy widzę jak śmigasz czółenkiem nie wiem, czy nie zdecydowałabym się na inną niespodziankę... tylko jaką?
Niestety nie miałam złudzeń... wiedziałam, że zgadniesz od kogo jest niespodzianka zaraz po otwarciu paczki... więc , żeby choć troszkę potrzymać Cię w niepewności wysłałam ją ostatniego dnia.
Mam nadzieję, że wszystkie prezenciki się przydadzą
gosias - Pią 03 Kwi, 2009 10:26
nula - Pią 03 Kwi, 2009 17:26
Dziekuję wszystkim w imieniu swoim i moich "zajączków"
| karmelek napisał/a: | | teraz kiedy widzę jak śmigasz czółenkiem |
Oj, oj, Aniu - z tym śmiganiem to jednak trochę przesadziłaś !!!!
Na razie w moim wykonaniu to jest mozolna praca i nauka cierpliwości !!!!
Dopiero teraz (po zobaczeniu Twoich dzieł w naturze) wiem jak powinny wyglądać frywolitki !!!!
Nie uwierzysz, ale w tą zakładkę wpatrywałam się chyba przez pół godziny "jak sroka w gnat"
i nie mogłam wyjść z podziwu jak można zrobić takie idealnie równiutkie słupki i pikotki !!!!
Wszystkie prezenciki są idealne !!!!
Nie dość, że śliczne to jeszcze praktyczne !!!!
(z wrażenia zaczęłam wierszem pisać )
magdalena - Pią 03 Kwi, 2009 17:48
Wszystko przepiękne!!
beacia-24 - Pią 03 Kwi, 2009 19:33
nula, cudne są wszystkie dziełka jakie stworzyłaś. Wreszcie się mogę pochwalić, że dostałam od Ciebie najcudniejsze etui pod słońcem. Cieszyłam się z niego jak dzieciak z czekolady, a może i nawet bardziej. Piałam z zachwytu głośniej jak kurnikowy kogucik, a puszyłam się bardziej niż paw. Karteczka także fantastyczna, stoi na segmenciku i przypomina mi o Tobie. Ogromniaste całuski dla Ciebie
Prezenciki porobiłaś śliczne, o jak zazdroszczę Twojej wymiance tej podusi tosz to istne cudo. Należą Ci się ogromne brawa i podziękowania
barbara 1 - Sob 04 Kwi, 2009 19:01
Same ślicznosci
Elżbieta P. - Sob 04 Kwi, 2009 21:25
Nula świetne prezenciki i te "dostane" i te wysłane
gosias - Nie 05 Kwi, 2009 00:56
nula, oglądanie Twoich prac to sama przyjemność
karmelek - Nie 05 Kwi, 2009 13:52
nula napisała:
| Cytat: | | Dopiero teraz (po zobaczeniu Twoich dzieł w naturze) wiem jak powinny wyglądać frywolitki !!!! |
Oj nula, Ty to jesteś niemożliwa wiesz?
ściskam Cię i pozostaję w niemym podziwie dla Twoich prac... aż tak, to się z maszyną do szycia nie polubię, żeby stworzyć podobne cudeńka
ewa6940 - Nie 05 Kwi, 2009 17:43
elka j. - Pon 13 Kwi, 2009 20:37
nula -widzę, że coraz więcej technik masz "na tapecie",bo i biżu się pojawiło. Troszkę musiałam przekopać tych stron u Ciebie, żeby zaległości nadrobić. Prace jak zwykle śliczne i różnorodne. A ja też coś koralikowego zaczęłam dłubać, na razie bez rewelacji -koralik - drucik, koralik - drucik
Bożena- 2000 - Pią 17 Kwi, 2009 19:17
Bardzo fajne są Twoje prace, mają swój klimacik. To lubię.
nula - Sob 25 Kwi, 2009 12:16
Chciałam jak zwykle chwalić się hurtem - co miało mnie zmobilizować do szybszego kończenia pozaczynanych prac, ale co tam !
Jola wyszperała już na picasie świeżutko wstawione dzisiaj zdjęcie - więc pokażę Wam co udało mi się w ostatnim czasie zdziałać
Jolu bardzo dziękuję za przemiły komentarz
na początek kotek wyhaftowany na resztce tej "miniaturowej" kanwy
poduszka uszyta na szybko w tempie ekspresowym, bo był potrzebny prezent.
Jak dla mnie to ona jest trochę niewykończona i niedopieszczona ale córa chciała właśnie taką i nawet nie miałam czasu, żeby bardziej się przy niej pobawić
miałam dosłownie 15 minut po skończeniu na zrobienie fotki, zanim podusia zmieniała właściciela
no i to co wyszperała Jola - czyli moje pierwsze kroczki w decu
od razu się przyznaję, pudełko było czerwone od początku
po prostu wycięłam z gazety kotki, przykleiłam i parę razy polakierowałam
to chyba nawet nie jest decoupagowe przedszkole (może żłobek, albo nawet porodówka ) ale pudełko zrobiło się weselsze i mieszkają w nim teraz sobie koraliki
A ja już kombinuję nad następnymi doświadczeniami w tej technice
halszka - Sob 25 Kwi, 2009 12:50
nula
- no to ja od dzisiaj zostaję twoją fanką między innymi za :
" miniaturową" kanwę , za "niedopieszczoną " poduchę i twoje "pierwsze kroczki " dekupażowane .....
- co wcale nie znaczy , że pracki mi się nie podobają , o nie ! są sympatyczniutkie i bardzo ładniutkie ( zabijasz mnie swoją szybkością ...... )
Jarka - Sob 25 Kwi, 2009 13:43
Madzia - Sob 25 Kwi, 2009 14:25
Ale słodkie prace!
reni - Sob 25 Kwi, 2009 14:40
śliczne prace
makneta - Sob 25 Kwi, 2009 15:22
Śliczne i takie różnorodne prace. Do tej pory podziwiałam twoje szydełkowe prace, a tutaj tyle innych technik, tak różnorodnych. Poduszki z aplikacjami są śliczne i futerały na szydełka fajne (muszę chyba i ja takie wymodzić), do tego jeszcze fajna, elegancka biżuteria i frywolitki - bardzo fajne zwierzątka wysupłałaś.
Wielkie Ci się należą.
bjanna - Sob 25 Kwi, 2009 15:30
nula, w kazdej dziedzinie jesteś mistrzem
beacia-24 - Sob 25 Kwi, 2009 15:50
nula, powiem tak zwalasz mnie z nóg za każdym razem jak oglądam Twoje prace. Może i Twoim zdaniem poduszka jest niedopieszczona, ale już Cię troszkę znam i wiem, że perfekcjonizm to Twoje drugie imię Zawsze coś będzie mało - nie tak, ale w gruncie rzeczy jest wszystko ok. Poduszka jest przecudna i z moim ulubionym misiem, oj chętnie bym podebrała ją Twojemu przyszłemu zięciowi
Kocio słodziutki i jak w Ciebie wpatrzony. Twoje xxx są fantastyczne baaa to za mało powiedziane - REWELACYJNE. Moją uwagę przyciągnęło super tło - idealnie pasujące futrzaczka w ramce.
Decu - cóż mogę powiedzieć - pierwsze koty za płoty hahaha. Nareszcie się odważyłaś użyć preparatu już się obawiałam, że wyparuje Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy, gdyż widzę kolejny skrywany talencior.
Za wszystkie pracki ogromniaste brawa
Krakowianka - Sob 25 Kwi, 2009 15:51
| bjanna napisał/a: | | nula, w kazdej dziedzinie jesteś mistrzem |
Bożena- 2000 - Sob 25 Kwi, 2009 16:16
nula, prace są rewelacyjne. Ty zawsze miałaś swoj styl i to jest kapitalne. Pudełeczko pierwsza klasa. Pozdrawiam
kabyr - Sob 25 Kwi, 2009 17:08
Nula jakej techniki jeszcze nie znasz.
Myślę, że spróbowałaś już wszystkiego.
Prace oczywiście są
Violetta21 - Sob 25 Kwi, 2009 19:19
nula jesteś uzdolniona chyba w każdej dziedzinie koteczek śliczny a pudełeczko też by mi się przydało podusia taka przytulna
|
|
|