To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Robótki alutki (kartki i coś jeszcze ;) )

Violetta21 - Śro 17 Lip, 2013 11:06

ślicznie to wygląda cool cool
Apak - Śro 17 Lip, 2013 17:07

Dosłownie mistrzostwo świata cool cool cool
BeniaJ - Śro 17 Lip, 2013 19:28

rewelacyjne prace. Fartuszek genialny !!!
alutka171 - Śro 17 Lip, 2013 21:08

Dziekuję wszystkim za mile opinie cmoknięcie
Jarka schemat jest tu http://www.liveinternet.r.../post250516866/ Z tym, że ja robiłam z innego klucza, poza tym koleżanka, na której prośbę robiłam zażyczyła sobie obramowania i kontury w brązach. Brązy te sama dobierałam
Dodam jeszcze, że fartuszek wyszywałam na 20tce a kartkę na 16tce i sama go oszywałam Smile

elcja27 - Śro 17 Lip, 2013 21:41

Jessi napisał/a:
przepiękne i bardzo ciekawy pomysł na życzenia ślubne cool cool
o tak, tak zupełnie się zgadzam brawo
Pysiatom - Czw 18 Lip, 2013 13:09

Śliczne bransoletki , a fartuszek i życzenia są cudne. brawo brawo brawo
aniaso4 - Wto 30 Lip, 2013 18:39

Pysiatom, śliczny wianek, zyczenia i bransoletki kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
alutka171 - Sob 23 Lis, 2013 23:18

Daaawno nic nie pokazywałam i należy mi się kazanie nie wolno ale przydałby mi się jakieś lanie bo niestety nie mam ostatnimi czasy powera . Pozaczynałam różnych rzeczy kilka i nie potrafię ich skończyć albo zaczynam i piętnaście razy pruję puknąć się nie wiem co się dzieje

Coś tam powoli zrobiłam więc pokażę co zdziałałam.
Jakiś czas temu zrobiłam komplecik ale nie pokazywałam ponieważ czekałam aż córka zrobi swoje zdjęcia

a tu na żywej istotce Smile

Chciałam wnuczce zrobić opaskę i zrobiłam ale będzie musiała jeszcze sobie na nią poczekać. Wydawało mi się że będzie dobrze ale tak to jest jak się robi na odległość.

W tle jest zaczęty obrazek ślubny, który miał być prezentem ale jak się dowiedziałam,że nie zostaliśmy zaproszeni stanął w miejscu i tak od lipca czeka na zmiłowanie.

A to moja ostatnia robótka. Napatrzyłam się na zamotki i zapragnęłam sobie zrobić. Tak też powstał mój pierwszy szydełkowy Smile ale żmudna to robota

Teraz dorobiłam się kręciołka to może za jakiś czas coś ukręcę. Prawdę mówiąć już ukręciłam ale czekają na wykończenie więc nie ma co pokazywać

Runa - Nie 24 Lis, 2013 10:07

biedrona jest cudna i ta szydełkowa i ta żywa wesoło mi
cała reszta też godna brawo

Jessi - Nie 24 Lis, 2013 11:07

super prace cool cool ale biedroneczka najpiękniejsza hopla hopla
żabka - Nie 24 Lis, 2013 17:20

Biedroneczka jest obłędna, nie mówiąc już o małej modelce bo to sama słodycz brawo brawo brawo

alutka171 napisał/a:
W tle jest zaczęty obrazek ślubny, który miał być prezentem ale jak się dowiedziałam,że nie zostaliśmy zaproszeni stanął w miejscu i tak od lipca czeka na zmiłowanie.
żal obrazka, mimo wszystko warto go dokończyć, zawsze będziesz mogła wykorzystać już gotowy jak przyjdzie zaproszenie na inny ślub wesoło mi
Apak - Nie 24 Lis, 2013 20:20

Biedroneczka po prostu do schrupania cmoknięcie

Zamotek rzeczywiście pewnie pochłonął sporo pracy, ale warto było - jak widać! cool A co do obrazka, to tak jak mówi Żabka - dokończyć i poczekać na inny ślub wesoło mi

alutka171 - Nie 24 Lis, 2013 22:01

Dziękuję za przemiłe komentarze cmoknięcie

Macie rację i myślę, że obrazek kiedyś skończę ale jak wcześniej napisałam ostatnio dla mnie robótki to szamotanina między jedną, a drugą i potrzebuję jakiegoś kopniaka na rozpęd. Nie żebym cierpiała na brak weny ale jakoś takoś koślawo........... Wink

emma40 - Nie 24 Lis, 2013 23:03

Przecudna biedroneczka, maleństwo wygląda prześlicznie brawo brawo brawo .
Pysiatom - Pon 25 Lis, 2013 15:32

Biedroneczka jest przesłodka,opaska i zamotek też śliczne. Obrazek dokończ, może kiedyś się przyda. brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 25 Lis, 2013 17:32

najsłodsza to jest ta malutka biedroneczka bye
Jarka - Wto 26 Lis, 2013 08:32

cool cool cool
Runa napisał/a:
biedrona jest cudna i ta szydełkowa i ta żywa
cała reszta też godna

kabyr - Wto 26 Lis, 2013 13:32

alutka171, śliczną masz wnuczkę
a strój biedroneczki cool cool cool

misia0808 - Śro 27 Lis, 2013 14:14

Jessi napisał/a:
super prace cool cool ale biedroneczka najpiękniejsza hopla hopla
Oj tak!!! brawo brawo
buziaczek - Czw 28 Lis, 2013 12:32

woooowwwwwwww dzidzia w biedronkowym przebraniu -prześliczna cool
alutka171 - Śro 11 Gru, 2013 00:56

Dziękuję za wszelakie komentarze i ściskam mocno cmok
Zakupiłam sobie młynek i ukręciłam dwa zamotki Smile, zrobiłam też dwie czapeczki

Ainer - Śro 11 Gru, 2013 06:40

super brawo radocha cmoknięcie
nismon - Śro 11 Gru, 2013 08:43

Śliczne czapki i zamotki ,a strój biedronki rewelacyjny!! coolA swoja drogą, Twoja córa robi fantastyczne zdjęcia! brawo
Jarka - Śro 11 Gru, 2013 08:54

Śliczne zamotki i czapeczki cool cool cool
ja też siedzę i kręcę zamotki na młynku, w tym roku pod choinką będzie zamotkowo wesoło mi wesoło mi

kabyr - Śro 11 Gru, 2013 11:32

Super prace.
Wnusia się cieszy z nowej czapeczki.
Taki młynek to fajna sprawa.
Wychodzą na prawdę rewelacyjne zamotki. cool