Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
alutka171 - Nie 20 Mar, 2011 00:36
Woalko przykro wracaj do zdrówka
Janeczko chętnie skorzystam
ania_b - Nie 20 Mar, 2011 19:25
ela3s, bardzo mi miło, że o mnie pamiętałaś, ale ja już wcześniej wiedziałam, że w tę niedzielę nie przyjdę, bo mam kilkudniowy wjazd z młodzieżą. (przed chwilą wróciłam z pociągu - brudna i zmęczona, ale fajnie było). Mam nadzieję, że jeszcze się nieraz spotkamy.
Do zobaczenia.
A teraz czekam na fotki. Proszę zameldować, kto był.
Lucysia - Nie 20 Mar, 2011 20:10
Elblążanki były. Szczęśliwie wróciły do domu. Zdjęcia będą, jeszcze dziś, tylko trzeba je obrobić. Zatem proszę o cierpliwość.
cirena - Nie 20 Mar, 2011 21:22
Elu3S
Badz taki mila i napisz jak sie nazywa technika robienia przepięknych karteczek-pocztoweczek
cirena - Nie 20 Mar, 2011 21:27
Lucysiu
Ciesze sie ze do domku dojechaliscie szczesliwie zawsze sie martwie jak jedziecie w jedna czy w druga sttrone bo przeciez to jedna troche wieksza odleglosc niz my mamy.A Teraz czekam na Twoje fotki,a moze TY mi odpowiesz na pytanie ktore zadalam ELI3S
Lucysia - Nie 20 Mar, 2011 22:16
cirena, dzięki za troskę. Co do kartek, fo szczerze przyznam, że nie znam fachowej nazwy tej techniki. Jak dowiem się od Eli to dam znać. A teraz zdjęcia, o ile uda się je wstawić, bo to druga próba.
Lucysia - Nie 20 Mar, 2011 22:22
I jeszcze kilka:
janeczka33 - Nie 20 Mar, 2011 22:28
Ja też już dotarłam i zaraz wstawię zdjęcia, bo właśnie je obrabiam. Było wspaniale. Dziękuję wszystkim za mile spędzone chwile.
dzola31 - Pon 21 Mar, 2011 14:09
Było na co popatrzeć a nawet posmakować smakołyków Janeczki.Co do zdjęć to nie wiem, dlaczego ale nie chcą mi sie tu wrzucić , walcze od 30 minut, i poddałam się jeśli ktoś chce je zobaczyć to musi w album wejść . https://picasaweb.google.com/dzola31/SpotkanieGdansk20032011#
ela3s - Pon 21 Mar, 2011 17:04
| cirena napisał/a: | Elu3S
Badz taki mila i napisz jak sie nazywa technika robienia przepięknych karteczek-pocztoweczek |
Irenko ,powiem Ci szczerze , że mówimy na to kartki 3D(prawdę mówiąc ciut się spóźniłam na kurs więc mnie ominęło nazewnictwo,a jak do tej pory to niepotrzebna była mi nazwa)ale przy najbliższej okazji się dowiem
wyrosnieta11 - Sob 26 Mar, 2011 20:43
a kiedy nastepne spotkanie?? ja juz jestem w gdansku to moze moglabym wpasc??
woalka - Pon 28 Mar, 2011 08:01
Od Janeczki słyszałam, że 17.IV.
wyrosnieta11 - Wto 29 Mar, 2011 07:37
to moze nawet sie zalapie na to spotkanie
woalka - Wto 29 Mar, 2011 08:13
wyrosnieta11, byłoby super
A tymczasem przypominam wszystkim Pomorzankom, że dziś w Galerii Przymorze jest Craft 2011.
ania_b - Wto 29 Mar, 2011 09:44
A, zdążyłam zapomnieć. Dobrze, że tu zajrzałam.
wyrosnieta11 - Sob 02 Kwi, 2011 08:09
Kobietki potrzebuje jakas pamiatke komunii swietej dla chlopca. moze ktos by mogl na spotkanie jakas karteczke zrobic z tej okazji?? bede bardzo wdzieczna
Lucysia - Nie 03 Kwi, 2011 20:18
wyrosnieta11, spróbuję zrobić dla Ciebie taką 3D. A jak będziesz na spotkaniu, to przywiozę Ci schemat spódnicy o którą kiedyś pytałaś( o ile jeszcze jesteś nią zainteresowana). Zatem do zobaczenia 17 kwietnia.
Lucysia - Nie 03 Kwi, 2011 20:27
Co prawda jest to wątek spotkań gdańskich, ale zdarzyło się, że Gdańszczanki zawitały do Elbląga, więc wklejam tu kilka zdjęć z tego spotkania. Było to spotkanie na kursie bombek TEMARI.
wyrosnieta11 - Pon 04 Kwi, 2011 07:09
Lucysia, z gory bardzo dziekuje :*
lil - Pią 08 Kwi, 2011 22:12
ehh w marcu mi się nie udało i już miałam nadzieję, że w kwietniu się załapie ale wygląda na to, że nie
moja druga połówka jest w Gdańsku tylko 2 razy w miesiącu i jeden z tych "razów" wypada akurat w ten weekend kiedy jest spotkanie
a miałam nadzieję, że mi ktoś pokaże jak się powinno frywolić... bo wiem, że nie umiem poprawnie
wyrosnieta11 - Sob 09 Kwi, 2011 07:19
wg mnie to ladnie frywolisz i rob to nadal nie przejmuj sie niczym tylko rob to ja inaczej trzymam cala robotke niz wiekszosc z frywolitkujacych i jakos mi to nie przeszkadza
alutka171 - Sob 09 Kwi, 2011 18:06
Wyrosnięta11 dobrze prawi nie ważne jak kto robi , a jak wychodzi. Tobie wychodzi super Ja też nie potrafiłam załapać tego powiedzmy prawidłowego sposobu. Najpierw metodą prób i błędów wypracowałam swój własny sposób, a później natrafiłam na filmik z dość łatwym sposobem wiązania supełków. Dopiero teraz niedawno zaskoczyłam jak to robią inne frywolitczanki ,a robię frywolitki ok 4 lat he he
Reasumując trzymaj tak dalej i nie przejmuj się zbytnio bo Twoje frywolitki są przepiękne
Basia.G - Sob 09 Kwi, 2011 19:29
Lil - bardzo pięknie Ci wychodzi frywolenie i bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia - szczególnie te z parku ( podpisz gdzie zostały zrobione ) . Bylam tam na spacerku godzinkę temu . Teraz jest tam kilka drzew położonych od wiatru .
lil - Nie 10 Kwi, 2011 13:54
Basiu w tym parku na Oruni?
hmmm chyba muszę się tam wybrać... uwielbiam ten park jest moim zdaniem dużo ładniejszy niż Oliwski ale mam też do niego dużo dalej
i dziękuję dziewczyny za miłe słowa o moich prackach
bardzo się cieszę, że się wam podobają!
Basia.G - Nie 10 Kwi, 2011 20:26
[quote="lil"]Basiu w tym parku na Oruni?
hmmm chyba muszę się tam wybrać... uwielbiam ten park jest moim zdaniem dużo ładniejszy niż Oliwski ale mam też do niego dużo dalej
Tak , właśnie w tym parku - blisko tego pomnika Tatara jest kilka cyprysow i nie są wyrwane tylko polożone . Za slynną ławeczką po tej wichurze drzewo wyrwane z korzeniami . Ten park jest dużo ladniejszy dlatego , że jest bardziej naturalny . Mam szczęście , bo mam do niego 5 minut z górki . Dwa tygodnie temu widzialam tam sarenkę .
|
|
|