To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Klary-w oderwaniu od codzienności.

Leśny Duch - Czw 04 Wrz, 2008 16:54

brawo brawo brawo
dom_Klary - Pią 05 Wrz, 2008 13:59

Wszystkim serdecznie dziękuję, właśnie kończę komplecik na jesień, jutro zaprezentuję, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, nie wiem czy ładny, ale na pewno pracochłonny, oj, rączki bolą rotfl , ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, chyba teraz od wełny odpocznę, a może pojadę na grzyby?
pozdrawiam serdecznie i dzięki za uznanie, ale... nie było by serwety, gdyby nie było tego forum i cierpliwych koleżanek.
Całuski dla wszystkich :wesolek:

reni - Pią 05 Wrz, 2008 22:41

piękne prace brawo brawo brawo
dom_Klary - Nie 07 Wrz, 2008 15:05

Czuję jesień i sztrikuję sztrikuję sztrikuję , z cierpliwością zresztą sztrikuję sztrikuję , a od czasu do czasu rotfl , wkurzona jestem, bo rączki bolą.
Ale są ; komplecik na jesień z serweta z haftem przestrzennym do saloniku, typowa jesień, niestety, lato papa papa papa

Ewa1 - Nie 07 Wrz, 2008 15:25

Ależ mnie zaskakujesz Klaro coraz większą różnorodnością swoich prac. Podziwiam ich oryginalność cool . Po raz drugi zadam Ci pytanie: ile godzin ma Twoja doba? Wink Wink
reni - Nie 07 Wrz, 2008 15:31

super prace co jedna to piękniejsza cool cool cool brawo brawo brawo
bjanna - Nie 07 Wrz, 2008 16:17

dom_Klary napisał/a:
Czuję jesień
i jakże wyraźnie widać to w Twoich pracach ooooo wszystkie piękne i jak zwykle bardzo starannie wykonane brawo brawo brawo
Halkuk - Nie 07 Wrz, 2008 16:20

Piękne prace cool brawo cool
Serwetka cudowna hurrraaa uklon Torba prawdziwie jesienna a komplecik boski wesoło mi radocha radocha

Jola_1976 - Nie 07 Wrz, 2008 16:50

Klaro, ja też siedzę obecnie nad szalem.... wesoło mi Czas bye lato .Twój szalik jest boski... brawo
_ulcia - Nie 07 Wrz, 2008 17:13

Klarcia komplet jesienny bardzo mi się podoba, serweta cudnej urody zresztą jak wszystkie Twoje prace brawo brawo brawo
Madzia - Nie 07 Wrz, 2008 17:15

Zachwycające prace, widać w nich Twą duszę! uklon uklon uklon uklon uklon
Ja ze swoimi pracami przy Tobie czuję się taka pospolita.............
bye

Jasieńka - Nie 07 Wrz, 2008 19:04

wow ale śliczne prace a ile tego brawo brawo
buziaczek - Nie 07 Wrz, 2008 19:07

wowwwwwwwwww ale przepiękne prace ogromne brawa dla każdej z osobna brawo brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Nie 07 Wrz, 2008 20:41

ślicznie, jesiennie, uroczo..... brawo brawo brawo
nula - Nie 07 Wrz, 2008 22:03

Klara - znowu mi szczęka opadła !!!!! szczęka
Wszystko takie piękne - haft mnie zauroczył - jest wspaniały !!!!! brawo brawo brawo
A torba - rewelka !!!! - skąd Ty bierzesz pomysły ? ! - jest niesamowita brawo brawo
komplecik jesienny - nie dość, że praktyczny to jeszcze do tego śliczny !!!

jola1010 - Nie 07 Wrz, 2008 22:10

Oj jak dużo nowych prac brawo brawo brawo i jakie śliczniutkie cool cool cool
bean - Nie 07 Wrz, 2008 23:17

brawo brawo brawo podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny -śliczne i bardzo różnorodne prace starannie wykonane uklon

A swoją drogą szkoda lata....... Crying or Very sad

jola373 - Nie 07 Wrz, 2008 23:20

ooooo ooooo ooooo ooooo ooooo

Same cudowności!

brawo brawo brawo brawo brawo

Violetta21 - Pon 08 Wrz, 2008 08:42
Temat postu: Prace Klary-w oderwaniu od codzienności.
super ta serweta bardzo mi się podoba cool komplecik jesienny ekstra to fakt trzeba zacząć pomalutku przygotowania do zimy bye a torebka miodzio wesoło mi brawo
makneta - Pon 08 Wrz, 2008 09:40

Piękne prace. Lubię haft cieniowany, twój kwiat jest w typowo jesiennych kolorach.
A komplet super - ciekawa torebka i fajna cała reszta. Będziesz się wyróżniać w tłumie.

Pani Mama - Pon 08 Wrz, 2008 10:04

Klaro ja juz nie mam kiedy haftowac a ty prosze brawo brawo ale prace uklon uklon uklon uklon uklon uklon
grzewa - Pon 08 Wrz, 2008 16:40

Wszystko takie piękne. brawo brawo brawo brawo brawo
Laura S. - Pon 08 Wrz, 2008 16:51

Ja już wiem! nie wolno Jak Cię nie ma ,to wtedy z Diabłem balujesz i mu duszę po centymetrze sprzedajesz za te cuda co potem spod Twoich rączek wychodzą!!!
Ta moja teoria trochę upada ze względu na urodę Twoich prac Klaro...Diabeł i takie śliczności...
co Ty mu tak naprawdę sprzedajesz...? noo

summer21 - Pon 08 Wrz, 2008 17:16

jakie piękne prace cmoknięcie cool brawo
alicja11 - Wto 09 Wrz, 2008 00:00

Serweta najwyższej klasy a i torebka marzenie cool cool brawo