Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
lil - Nie 27 Lut, 2011 14:29
dopiero dzisiaj dołączyłam do maranciaków
ale strasznie żałuję, że nie zrobiłam tego tydzień temu;]
kiedyś ania_b (o ile to ta sama ania_b co na craftladies) mi o was wspominała
ale jakoś się nie złożyło...
jeśli mnie przygarniecie to w marcu na pewno się pojawię !
ania_b - Nie 27 Lut, 2011 17:19
O witaj Gdy zobaczyłam, że napisałaś ostatni post w Tym wątku, to od razu chciałam Ci napisać, że już się znamy, ale widzę, że pamiętasz o mnie. Zapraszam serdecznie, choć ja na marcowym spotkaniu nie będę, bo mam w tym czasie wyjazd z młodzieżą szkolną.
woalka - Nie 27 Lut, 2011 21:00
Ja będę na 90%, a jeżeli będę, to z radością się Tobą zaopiekuję
Mam nadzieję, że do zobaczenia!
Alicja vel woalka
Phoebe - Pon 28 Lut, 2011 20:32
Strasznie sie ciesze, ze wklejacie zdjecia! Stesknilam sie juz za Wami! Mam nadzieje, ze uda mi sie w tym roku zjawic w Gdansku na dluzej. dla wszystkich.
woalka - Wto 01 Mar, 2011 09:17
Ach Phoebe, nam też Ciebie brakuje.
A mnie to już w ogóle - tak dawno Cię nie widziałam!
Po urodzeniu córci na parę miesięcy wypadłam z obiegu
Ale już powoli wracam do żywych ;P
Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
A jak będę na spotkaniach, to obiecuję, że zawsze później wrzucę na forum trochę dokumentacji fotograficznej
alutka171 - Nie 13 Mar, 2011 00:55
Nie wiem czy wiecie drogie panie że odbywa się coroczna wystawa DMC czyli
Wystawa KRAFT 2011 . W naszym rejonie odbywać się będzie
29 marca 2011 - Gdańsk, Galeria Przymorze, ul. Obrońców Wybrzeża 1, godz. 9-21
Szczegóły:
http://www.dmc-cw.com.pl/...d=176&Itemid=72
Bozenka7 - Nie 13 Mar, 2011 06:38
Dzięki alutko za informację...wpadnę,mając tak blisko do galerii
ania_b - Nie 13 Mar, 2011 07:45
A ja też do GP mam 10 minut Co prawda 29 jestem poza Gdańskiem, ale około 19 zdążę dobiec. Dzięki za informację.
Bożenko, to my jesteśmy sąsiadkami niemalże.
Bozenka7 - Nie 13 Mar, 2011 08:14
ania_b, jak miło...może wpadnę 19 (jestem na antybiotyku do piątku)byłaby okazja do poznania się z Tobą jak i innymi fajnymi osobami z forum
ania_b - Nie 13 Mar, 2011 10:13
Ojej, ojej, jaka ja głupia. 29 marca to jest wtorek (a mnie się zamerdało, że niedziela). No, to jestem w Gdańsku. Na pewno będę, tylko nie wiem, o której. Raczej późnym popołudniem. Bożenko, ta wystawa jest za dwa tygodnie, zdążysz sie wykurować, a jeśli chcesz poznać inne maranciarki, to przyjdź w niedzielę 20 marca do hotelu Scandic (Gdańsk Główny, naprzeciwko dworca) o godz. 16. Na pewno jak zwykle będzie mnóstwo luda i przyniosą mnóstwo pieknych prac. Pewnie z racji bliskich świat bedą "niezłe jaja".
cirena - Nie 13 Mar, 2011 17:34
ALUTKO
Dziei za informacje napewno bede , a moze wszysie Panie na ten dzien sie z krzykna i zaliczymy nastepne spotanie tym razem w Galeri na jakiejs malej kawie ,wprawdzie to dzien zwyly nie niedziela ale tak po pod wieczor .Kto za prosze podniesc ręke i nacisnac przycisk.
Bozenka7 - Nie 13 Mar, 2011 18:45
+1
ania_b - Nie 13 Mar, 2011 18:56
Ja tak, ale w godzinach późnopopołudniowych, około 18.
Bozenka7 - Nie 13 Mar, 2011 19:29
..już jest trio...
woalka - Pon 14 Mar, 2011 08:40
No niestety, u mnie mało prawdopodobne w środku tygodnia.
Ale w najbliższą niedzielę będę
janeczka33 - Pon 14 Mar, 2011 08:57
Ja też będę. Już się cieszę na spotkanie z Wami
woalka - Pon 14 Mar, 2011 09:01
Hura, Janeczko!
Przy okazji ozłocę Cię za przepis na skrzydełka na ryżu.
W mojej rodzinie robi furorę
ania_b - Pon 14 Mar, 2011 10:26
A ten przepis to na blogu Janeczki? Daj linka.
woalka - Pon 14 Mar, 2011 10:39
Hej ania_b!!!
Tak, u Janeczki, TUTAJ
Mówię Ci, niebo w gębie A do tego mało roboty.
Wczoraj urozmaiciłam i zamiast skrzydełek dałam pałeczki z kurczaka. Również rewelacja.
Smacznego!
ania_b - Pon 14 Mar, 2011 15:06
Juz oblukalam ten przepis. Takiego pomyslu (pieczony ryz) jeszcze nie widzialam. No i zajrzyjcie na bloga Janeczki, zeby obejrzec, jak sobie radzi z sutaszem.
Bozenka7 - Pon 14 Mar, 2011 16:57
...kochana ,już rano zajrzałam, przepis poleciał do ludzi ,a ja podziwiałam dalej:cmooook:
ela3s - Pią 18 Mar, 2011 17:11
ania_b, który kwiat z filcu byś chciała?być może przyjadę(muszę to jeszcze uzgodnić) to wzięłabym go dla Ciebie
wyrosnieta11 - Pią 18 Mar, 2011 19:17
kobietki czy Galeria Przymorze to jest gdzies kolo Praktikera?? bo ja Gdanska prawie wogole nie znam (tylko po marketach budowlanych jezdzilam i wiem gdzie Galeria Baltycka jest) niestety na spotkanie nie zdaze bo prawdopodobne dopiero gdzies kolo srody wyjedziemy do Gdanska ale moze chociaz na te targi bym trafila??
Bozenka7 - Sob 19 Mar, 2011 07:37
wyrosnieta11, ...Praktiker jest na ul.Kołobrzeskiej a Galeria na ul.Ob.Wybrzeża ,niedaleko
woalka - Sob 19 Mar, 2011 20:11
Dziewczyny, chyba jednak jutro nie dotrę.
Wczoraj byłam u stomatologa i w nocy dostałam gorączki ponad 39 st.
Dziś dostałam antybiotyk i trudno mi się z łóżka zwlec. Cały dzień przespałam.
Nie wiem, czy będę jutro w stanie... Wątpię...
wyrosnieta11, to może znajdziesz chwilę i chociaż jakieś małe, półprywatne spotkanie zorganizujemy? Pracuję w centrum, koło Neptuna, więc jeżeli będziesz miała ochotę na kawkę na Starym Mieście z jedną z maranciaczek, to daj znać na priv
|
|
|