Nasze spotkania - Poznan
Paddington - Pon 16 Sie, 2010 11:42
ja się nie wypowiadam bo tak to ostatnio ze mną było, że mówiłam że się pojawię a potem mnie nie było... niestety zawsze coś. Tym razem więc nic nie mówię tylko przychodzę i już Temat śledzę i w wyznaczonym przez was miejscu i godzinie zjawię się w sobotę i już
Radośnie pozdrawiam Was wszystkie
alszka - Wto 17 Sie, 2010 09:16
| Paddington napisał/a: | ja się nie wypowiadam bo tak to ostatnio ze mną było, że mówiłam że się pojawię a potem mnie nie było... niestety zawsze coś. Tym razem więc nic nie mówię tylko przychodzę i już Temat śledzę i w wyznaczonym przez was miejscu i godzinie zjawię się w sobotę i już  |
Ja się przyłączam do tego - jak będzie termin, to po prostu dam znać, że będę Bo ostatnio też tak było, że miałam być, a w końcu się nie pojawiłam, więc bez sensu, żeby ktoś dostosowywał się do mnie
Uściski serdeczne
lamika88 - Wto 17 Sie, 2010 13:32
Mnie na pewno nie będzie... Mogłabym wsiąść w autobus i przyjechać jak to miałam w planie zrobić ale dochodzę do siebie po powikłaniach po grypie... Kto to widziała chorować w środku lata... Ale słuch mi już wrócił jak tylko żołądek przestanie się buntować (po antybiotykach branych przez 3 tygodnie mi się rozstroił mimo tabletek osłonowych...) to może zacznę planować jakieś podróże... I kto wie może uda mi się wpaść na jakieś następne spotkanie
bean - Wto 17 Sie, 2010 21:13
Troszkę mi się urlop wydłużył, dopiero dzisiaj po południu wróciłam do Poznania
I stęskniłam się za Wami, że hej
To kiedy planujemy kolejne spotkanie? 20 czy 21 sierpnia?
Bardziej odpowiadałaby mi sobota, ale w piątek też nie odpuszczę Obiecałam sobie, że tym razem będę na 100%.
lamika88, trzymaj się zdrowo i może uda Ci się dotrzeć do nas następnym razem
nula - Wto 17 Sie, 2010 21:30
to ja proponuję sobotę po południu - może być ?
bean witaj z powrotem - też za Tobą tęskniłyśmy
karmelek - Wto 17 Sie, 2010 23:04
No, bean nareszcie wróciła
Sobota g.16.00 pod Ratuszem?
nula - Wto 17 Sie, 2010 23:15
Jak dla mnie może być !!!
bean - Wto 17 Sie, 2010 23:26
ok, mi tak pasuje
aiszka4 - Śro 18 Sie, 2010 11:42
Jeśli nie wyjadę, to przybędę.
A jeśli wyjadę, to bawcie się dobrze i róbcie zdjęcia.
We wrześniu też pewnie będzie okazja się spotkać.
Paddington - Czw 19 Sie, 2010 17:29
TAK
Haniutka - Czw 19 Sie, 2010 17:42
Niestety nam się nie ułożyło
Nie damy rady przyjechać
Trudno poczekamy do następnego spotkania
A teraz wszystkim uczestniczkom życzymy przyjemności i poprosimy fotki
Bawcie się dobrze dziewczyny
bean - Czw 19 Sie, 2010 19:59
Haniutka, szkoda, że Was nie będzie... a fotki - jak nie zapomnimy zrobić to będą
alszka, aiszka4, może jednak uda się Wam dotrzeć
a żabka i ullak?
nula - Czw 19 Sie, 2010 20:22
No, szkoda
czyli na pewno będzie bean, karmelek, i Paddington, (no i ja )
mam nadzieję, że reszta tez dotrze
żabka - Pią 20 Sie, 2010 10:51
Nie mogę powiedzieć czy będe - jak się uda to może. Dzisiaj przyjeżdżają do nas goście i jutro od rana zabieramy towarzystwo na wycieczke do zoo i nie wiem czy będą mieli siłe jeszcze gdzieś się przemieszczać popołudniu (miałam w planach wysłanie części męskiej + moja córcia do parku linowego, ale nie wiem co z tego wyniknie koleżanke z córeczką zabrałabym wtedy ze sobą na spotkanie z wami ) Jakby co będę się dzwonić gdzie jesteście
Kochaniutkie zbieram zamówienia na elementy biżu
http://allegro.pl/show_us..._view=1&p=1&p=2 - tu będe zamawiać - czekam do wtorku (zamówienie składam w środe)
alszka - Pią 20 Sie, 2010 10:52
Mnie również nie będzie Niestety wyjeżdżam dzisiaj zaraz po pracy.
Ale Wy bawcie się przednio i koniecznie zróbcie obiecane fury zdjęć i wrzućcie je tutaj
Uściski
karmelek - Pią 20 Sie, 2010 13:05
Oj, a miałam nadzieję, że Haniutka pokaże wdzianko z jagodowej Sonaty
Byłam dzisiaj w Zamotanym, i Ula mówiła, że nie będzie mogła przyjść
ściskam Was , do zobaczenia jutro
nula - Pią 20 Sie, 2010 14:10
żabka, fajnie by było gdyby Ci się jednak udało
do zamówienia się podczepię na pewno, bo potrzebuję kilka rzeczy - prześlę Ci na PW w sobotę albo w niedzielę, ok ?
Paddington, aiszka4, a Wy będziecie ?
Paddington - Pią 20 Sie, 2010 14:30
wszystko wskazuje na to, że będę, ale jak już pisałam na początku układania tego spotkania ze mną to chyba musi być tak, ze ja nie piszę tylko przychodzę i już. bo jak się nacieszę na forum i poumawiam z wami to potem zawsze coś...
więc ponawiam moją wypowiedź: TAK!
PS. Chyba, że jeszcze dziś wieczorem postanowicie, że nie spotykamy się ze względu na niewielką frekwencję i czekamy na wrzesień aż wszyscy wakacjowicze powrócą do pyrlandii. Wtedy tylko w temacie dajcie znać i ja będę czekać na kolejny termin. W każdym razie mną się nie martwcie
nula - Pią 20 Sie, 2010 14:37
Paddington, spokojnie, we wrześniu zrobimy następne spotkanie !
W takim razie czekamy na Ciebie jutro o 16 pod ratuszem
graza5111 - Pią 20 Sie, 2010 20:16
Witam serdecznie. Również wróciłam i pozdrawiam. Wywaliłam sie na rowerze i boli mnie pewna część ciała bardzo pomocna w siedzeniu ale mam nadzieję, że jutro będzie mniej bolała bo chcę przyjechać. Do zobaczenia.
Paddington - Sob 21 Sie, 2010 20:46
to ja najpierw dziękuję za spotkanie- było kameralnie, ale bardzo fajnie Jak zawsze dostarczyłyście mi inspiracji i wracam do "kopytka"
Pozdrawiam i czekam już z radością na następne spotkanie.
nula - Nie 22 Sie, 2010 07:21
| Paddington napisał/a: | | było kameralnie, ale bardzo fajnie |
nic dodać - nic ująć !!!
graza5111 szkoda, że jednak nie dotarłaś - czekałyśmy pod ratuszem do 16.15
graza5111 - Nie 22 Sie, 2010 17:07
Też ogromnie żałuję, do ostatniej chwili myślałam, że dam radę jednak w końcu musiałam zrobić rentgena a jutro usg. Za to postanowiłam nauczyć się wstawiać zdjęcia na forum - gdzieś czytałam, jak to się robi. Muszę się przecież pochwalić moimi wakacyjnymi robótkami. Owszem, odpoczywałam, ale to i owo zrobiłam przecież. Z robótką odpoczywa się lepiej. Pozdrawiam wszystkie Pracowite Marancianki.
żabka - Nie 22 Sie, 2010 20:49
Niestety nie udało mi się do Was dojechać (do godz.18 błąkaliśmy się po zoo - od godz.12 jeśli liczyć przejazd kolejką ).
Może we wrześniu się uda
bean - Pon 23 Sie, 2010 19:48
Paddington, nula, karmelek, dziękuję za spotkanie
|
|
|