To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

alienor - Śro 21 Mar, 2007 21:51

Mao brawo brawo brawo sweterek super a kurczaki przesłodkie , czym one są wypchane i czy jest na nie jakiś schemat??
barbara 1 - Śro 21 Mar, 2007 22:19

No tak Mao tak sobie wzięła i machneła sweterek wściekły ja też tak chcę wściekły
Kurczaczki miód malina ,a koszyczek śliczniasty brawo brawo brawo

LadyKingfisherg - Śro 21 Mar, 2007 22:22

huh,ja tez bym chciala taka tworczosc radosna posiadac wesoło mi Mao jak zwykle zadziwiasz mnie czyms pieknym i oryginalnym brawo brawo brawo brawo brawo
agnia.p - Śro 21 Mar, 2007 22:24

Piękności , piękności i jeszcze raz piękności brawo
Beata61 - Śro 21 Mar, 2007 22:24

Mao, ja śmiem podejrzewać, że ty masz klona albo nawet dwa i tak dziergacie na cztery albo sześć łapek. To, ile Ty robisz, jak ładnie i w jak krótkim czasie jest NIEMOŻLIWE. Wielkie brawo dla Ciebie i klonów Wink
asia0407 - Śro 21 Mar, 2007 22:25

Mao jak zwykle super prace i super tempo brawo uklon radocha brawo
magdalena - Śro 21 Mar, 2007 23:28

Mao cudna bluzka i kurczaczki słodkie!

Antonina - Śro 21 Mar, 2007 23:50

Mao- alez ty przyspieszenie z robótkami. Jak Ty to robisz?

Sweterek bardzo ładny. cool A kurczaczki strasznie słodkie brawo brawo brawo - bardzo mi sie podobają.
Można prosić o schemat?

Halkuk - Czw 22 Mar, 2007 07:53

Mao ale słodziutkie te kurki uklon koszyczek i bluzeczka super cool brawo radocha
Violetta21 - Czw 22 Mar, 2007 09:11
Temat postu: Co MAO wydziergało
Bluzeczka wyszla cud malina cool a kurczaki są bombowe hopla brawo Mao czy Ty czasem nie posiadasz dodatkowej pary rączek? wesoło mi Tobie robota szydełkowa idzie jak burza Smile ja też tak chce hahahihi bo narazie to robię i pruję i tak na zmianę Smile
Madzia - Czw 22 Mar, 2007 09:23

Ale cudeńka!!!!!!!!!! Bluzeczka przepiękna, a kurczaczki to brak słów, na to jakie są cudne.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

bjanna - Czw 22 Mar, 2007 09:40

Mao Ty jak zwykle zadziwiasz cool radocha bye
Mao - Czw 22 Mar, 2007 09:57

Dziewczyny dziękuję za tyle fajnych słów ,aż się ciepełko na sercu robi i klony się mnożą hahahihi i wyrywają do roboty-żeby tak jeden chciał jeździć za mnie na kursie hmm

Violka ja to mam takie przyspieszenie ,żeby odstresować te moje jazdy za kółkiem matko ile mnie to kosztuje.....że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam idąc na prawko puknąć się

Dla zainteresowanych kurczaczki - wypychane czym się da np.watą ocieplaczem do płaszczy,wsadem z poduszki zebalek

alicja11 - Czw 22 Mar, 2007 11:55

Mao Twoja ''tfuurczość ''jest powalająca zresztą tempo również gały rozjemca bo nie nadążam cmoknięcie
Grochu - Czw 22 Mar, 2007 12:22

Mao miło, popatrzeć na coś ładnego cool
Ostatnio tak jak Viola głównie pruję. Nic mi nie wychodzi, nie mogę zebrać sensownych mysli. Jutro idę na pogrzeb kolegi syna - 19 lat i cały czas nurtuje mnie pytanie dlaczego inni mają w głębokim poważaniu życie i zdrowie innych, widząc tylko swój interes. Przepraszam, ale chyba muszę oprócz łez, wylać coś jeszcze przepraszam

iwusia - Pią 23 Mar, 2007 09:38

Mao, jak zwykle zaskakujesz cool Kurczaki słodziuchne, a sweterek - miodzio cmoknięcie
agniechak - Pią 23 Mar, 2007 09:52

Mao!!!
Przez Ciebie jestem wręcz chora! Twoje prace są takie śliczne, że wszystko by się chciało mieć. Tyle, że trudno Ci dorównać w tym kosmicznym tempie - jeżeli samochodem też tak szybko zasuwasz, to "klekajcie narody" uklon uklon uklon
A tak serio - próbowałam zrobić takie czarne poncho z elemetów i kiepsko mi idzie Sad To łączenie jest najgorsze, ale mam nadzieje to opanować.
Kurczaki w jajku sa przesłodkie!!! Możesz spokojnie czekać na Święta Smile Pewno jeszcze zdążysz jakąś kreację wyczarować Wink

Elżbieta P. - Pią 23 Mar, 2007 12:50

Mao, koszyczek piękny, bluzka super, tempo jak zawsze niesamowite hopla brawo brawo brawo
gabis - Pią 23 Mar, 2007 12:59

MAO!!! Brak mi słów. Kurczaczki cudowne, bluzeczka super, o koszyczkach już nie wspomnę! I jeszcze jazdy. Kiedy Ty masz na to czas?!
radocha radocha radocha

mordka - Pią 23 Mar, 2007 13:50

Mao ale cudna bluzeczka ja nadal mecze moja Vs z koleczkami na razie lezy spruta bo ciasna na dupci wyszła hahahihi
Jarka - Pią 23 Mar, 2007 18:58

MAO , współczuję Ci jak Ty się biedna musisz stresować tą jazdą, że takie piękne rzeczy czarujesz cmoknięcie
Mao - Pon 26 Mar, 2007 20:12

Oj Jarka, te jazdy kosztują mnie tyle nerwów ,że szkoda gadać chyba egzaminy na studiach były mniej stresujące hahahihi no i jestem strasznie niecierpliwa wszystko bym chciała umieć od razu po pierwszym pokazaniu a tu lipa tak się nie da trzeba ćwiczyć nie wolno na szydełku jak coś nie wyjdzie to w najgorszym wypadku czeka nas prucie a tu? wściekły a mąż za kółko nie chce mnie za żadne pieniądze świata wpuścić puknąć się nie mogę więc się dokształcić.

Więc w ramach odstresowywania będę dalej dziergać ku uciesze oczu bye
Dzisiaj spódniczka z "Peoni" 300g szydełko 3,5mm

magnolia - Pon 26 Mar, 2007 20:21

Mao cudna spodniczka w pieknej czerwieni wesoło mi hopla cool cool cool brawo brawo brawo brawo love
magdalena - Pon 26 Mar, 2007 20:27

Mao boska
Jarka - Pon 26 Mar, 2007 21:32

MAO przecudna cool cmoknięcie cool spódnica, też już mam włóczkę na nią udało mi się kupić malwę w kolorze zgaszonej zieleni, ale chyba dopiero latem, jeszcze VS leży nie skończona.