Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało
alienor - Śro 21 Mar, 2007 21:51
Mao sweterek super a kurczaki przesłodkie , czym one są wypchane i czy jest na nie jakiś schemat??
barbara 1 - Śro 21 Mar, 2007 22:19
No tak Mao tak sobie wzięła i machneła sweterek ja też tak chcę
Kurczaczki miód malina ,a koszyczek śliczniasty
LadyKingfisherg - Śro 21 Mar, 2007 22:22
huh,ja tez bym chciala taka tworczosc radosna posiadac Mao jak zwykle zadziwiasz mnie czyms pieknym i oryginalnym
agnia.p - Śro 21 Mar, 2007 22:24
Piękności , piękności i jeszcze raz piękności
Beata61 - Śro 21 Mar, 2007 22:24
Mao, ja śmiem podejrzewać, że ty masz klona albo nawet dwa i tak dziergacie na cztery albo sześć łapek. To, ile Ty robisz, jak ładnie i w jak krótkim czasie jest NIEMOŻLIWE. Wielkie dla Ciebie i klonów
asia0407 - Śro 21 Mar, 2007 22:25
Mao jak zwykle super prace i super tempo
magdalena - Śro 21 Mar, 2007 23:28
Mao cudna bluzka i kurczaczki słodkie!
Antonina - Śro 21 Mar, 2007 23:50
Mao- alez ty przyspieszenie z robótkami. Jak Ty to robisz?
Sweterek bardzo ładny. A kurczaczki strasznie słodkie - bardzo mi sie podobają.
Można prosić o schemat?
Halkuk - Czw 22 Mar, 2007 07:53
Mao ale słodziutkie te kurki koszyczek i bluzeczka super
Violetta21 - Czw 22 Mar, 2007 09:11 Temat postu: Co MAO wydziergało Bluzeczka wyszla cud malina a kurczaki są bombowe Mao czy Ty czasem nie posiadasz dodatkowej pary rączek? Tobie robota szydełkowa idzie jak burza ja też tak chce bo narazie to robię i pruję i tak na zmianę
Madzia - Czw 22 Mar, 2007 09:23
Ale cudeńka!!!!!!!!!! Bluzeczka przepiękna, a kurczaczki to brak słów, na to jakie są cudne.
bjanna - Czw 22 Mar, 2007 09:40
Mao Ty jak zwykle zadziwiasz
Mao - Czw 22 Mar, 2007 09:57
Dziewczyny dziękuję za tyle fajnych słów ,aż się ciepełko na sercu robi i klony się mnożą i wyrywają do roboty-żeby tak jeden chciał jeździć za mnie na kursie
Violka ja to mam takie przyspieszenie ,żeby odstresować te moje jazdy za kółkiem matko ile mnie to kosztuje.....że zastanawiam się czy dobrze zrobiłam idąc na prawko
Dla zainteresowanych kurczaczki - wypychane czym się da np.watą ocieplaczem do płaszczy,wsadem z poduszki
alicja11 - Czw 22 Mar, 2007 11:55
Mao Twoja ''tfuurczość ''jest powalająca zresztą tempo również bo nie nadążam
Grochu - Czw 22 Mar, 2007 12:22
Mao miło, popatrzeć na coś ładnego
Ostatnio tak jak Viola głównie pruję. Nic mi nie wychodzi, nie mogę zebrać sensownych mysli. Jutro idę na pogrzeb kolegi syna - 19 lat i cały czas nurtuje mnie pytanie dlaczego inni mają w głębokim poważaniu życie i zdrowie innych, widząc tylko swój interes. Przepraszam, ale chyba muszę oprócz łez, wylać coś jeszcze
iwusia - Pią 23 Mar, 2007 09:38
Mao, jak zwykle zaskakujesz Kurczaki słodziuchne, a sweterek - miodzio
agniechak - Pią 23 Mar, 2007 09:52
Mao!!!
Przez Ciebie jestem wręcz chora! Twoje prace są takie śliczne, że wszystko by się chciało mieć. Tyle, że trudno Ci dorównać w tym kosmicznym tempie - jeżeli samochodem też tak szybko zasuwasz, to "klekajcie narody"
A tak serio - próbowałam zrobić takie czarne poncho z elemetów i kiepsko mi idzie To łączenie jest najgorsze, ale mam nadzieje to opanować.
Kurczaki w jajku sa przesłodkie!!! Możesz spokojnie czekać na Święta Pewno jeszcze zdążysz jakąś kreację wyczarować
Elżbieta P. - Pią 23 Mar, 2007 12:50
Mao, koszyczek piękny, bluzka super, tempo jak zawsze niesamowite
gabis - Pią 23 Mar, 2007 12:59
MAO!!! Brak mi słów. Kurczaczki cudowne, bluzeczka super, o koszyczkach już nie wspomnę! I jeszcze jazdy. Kiedy Ty masz na to czas?!
mordka - Pią 23 Mar, 2007 13:50
Mao ale cudna bluzeczka ja nadal mecze moja Vs z koleczkami na razie lezy spruta bo ciasna na dupci wyszła
Jarka - Pią 23 Mar, 2007 18:58
MAO , współczuję Ci jak Ty się biedna musisz stresować tą jazdą, że takie piękne rzeczy czarujesz
Mao - Pon 26 Mar, 2007 20:12
Oj Jarka, te jazdy kosztują mnie tyle nerwów ,że szkoda gadać chyba egzaminy na studiach były mniej stresujące no i jestem strasznie niecierpliwa wszystko bym chciała umieć od razu po pierwszym pokazaniu a tu lipa tak się nie da trzeba ćwiczyć na szydełku jak coś nie wyjdzie to w najgorszym wypadku czeka nas prucie a tu? a mąż za kółko nie chce mnie za żadne pieniądze świata wpuścić nie mogę więc się dokształcić.
Więc w ramach odstresowywania będę dalej dziergać ku uciesze oczu
Dzisiaj spódniczka z "Peoni" 300g szydełko 3,5mm
magnolia - Pon 26 Mar, 2007 20:21
Mao cudna spodniczka w pieknej czerwieni
magdalena - Pon 26 Mar, 2007 20:27
Mao boska
Jarka - Pon 26 Mar, 2007 21:32
MAO przecudna spódnica, też już mam włóczkę na nią udało mi się kupić malwę w kolorze zgaszonej zieleni, ale chyba dopiero latem, jeszcze VS leży nie skończona.
|
|
|