To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - RZUCAMY PALENIE

Madzia - Wto 16 Mar, 2010 22:54

Też się z tym nie zgadzam. Mnie jeszcze przez jakiś czas nachodziła chętka, czasem, raz do roku sobie zapaliłam. Obecnie czuję jedynie wstręt, i nie sądzę abym miała jeszcze ochotę zapalić, a nawet jakby to wiem, że zaraz mnie odrzuci. Paliłam 11 lat, myślę, że bardzo długo.
ola160307 - Śro 17 Mar, 2010 22:57

To moze ja cos powiem na temat palenia,rzucalam kilka razy,ostatnio nie palilam przez 3 miesiace,no i co?Przytylam przez ten czas 6kg,bylam bardzo nerwowa,co zrobilam?Zaczelam palic!A chcialam powiedziec,ze ja poprostu lubie sobie zapalic,uwielbiam kawke i do tego zapalic papieroska mi to sprawia przyjemnosc.Dlatego podziwiam te,ktore rzucily palenie i rozumiem te,ktore maja problem z zrzuceniem palenia.Ja sama chcialabym rzucic palenie,a jednoczesnie bardzo lubie sobie zapalic i badz tu czlowieku madry??? puknąć się
Madzia - Czw 18 Mar, 2010 17:30

ola160307 ja też lubiłam palić, uwielbiałam wręcz! I nic nie mogło mnie powstrzymać, ani zapalenie płuc, ani potworny ból gardła. Jednak niepalenie jest dla mnie przyjemniejsze.
wiesia_33 - Nie 21 Mar, 2010 00:21

honda46, jolanta59, kabyr co u Was??? hmm
kabyr jak się czujesz???Czy jest odrobinę łatwiej? Czy dalej się tak okropnie męczysz??? hmm cmoknięcie

anna.pluta1 - Nie 21 Mar, 2010 10:13

wstyd się przyznać ale palę w szpitalu nie paliłam ,chyba za szybko wyszłam ze szpitala ,albo za szybko wracam do zdrowia hi hi.szwy się ładnie goja i nawet nieźle się czuję.dietka kawki brak ale papierosek jest .sama na siebie jestem zła puknąć się wściekły wściekły wściekły
we_st - Nie 21 Mar, 2010 11:42

o fe kazanie nieładnie należy Ci się porządne lanie
anna.pluta1 - Nie 21 Mar, 2010 15:23

daję nogę rotfl
honda46 - Nie 21 Mar, 2010 21:01
Temat postu: rzucamy
Wiesia_33 kwiatek dla ciebie , dziekuję za pamięć o mnie, rzadko ostatnio tu zaglądam, bo walczę (nie z nałogiem!!!) z moją obecną wagą, bo - niestety - przytyłam aż 5 kilogramów, gdy je zgubię będę częściej tu zaglądać i podzielę się moimi doświadczeniami, mimo wszystko cieszę się, że już nie palę hurrraaa bye
wiesia_33 - Nie 21 Mar, 2010 21:06

honda46 cieszę się, że dajesz radę cmok cmok cmok Trzymam za Ciebie kciuki cool cool cool cool
anna.pluta1 nie wolno cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

anna.pluta1 - Pon 22 Mar, 2010 16:41

trzymaj Wiesia może w końcu przyjdzie pora i na mnie dla osób chcących utrzymać lub zgubić wagę mam wiadomość piszcie na pw cmoknięcie cmoknięcie
Bratek - Pon 22 Mar, 2010 16:49

Też przytyłam jak to po zimie .Ale jako starsza pani z wagą 60 kg przy wzroście 155 muszę zrzucić około 2kg.Dam radę po prostu dieta mż,czyli mniej żreć sorry ale tak sie nazywa.Popieroska też zapalę niestety .TYlko lać rotfl puknąć się puknąć się puknąć się
wiesia_33 - Pon 22 Mar, 2010 22:11

Bratek lanie lanie lanie to za palenie rotfl
wiesia_33 - Śro 24 Mar, 2010 23:29

Minął mi rok i 2 miesiące hopla hopla hopla hopla hopla
Dziewczyny co u Was słychać??? Jak sobie radzicie??? hmm
Nadal trzymam za Was kciuki cool cool cool cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

wiesia_33 - Śro 24 Mar, 2010 23:34

kabyr minęło Ci już 30 dni hopla hopla hopla
GRATULUJĘ !!!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
cool cool cool cool

kabyr - Czw 25 Mar, 2010 00:54

wiesia_33 napisał/a:
kabyr minęło Ci już 30 dni hopla hopla hopla
GRATULUJĘ !!!!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
cool cool cool cool

Też jestem z siebie dumna,
chociaż muszę przyznać,
że nie jest tak łatwo.
Wiesia moje gratulacje za taki staż abstynencki. kwiatek dla ciebie

wiesia_33 - Czw 25 Mar, 2010 01:21

kabyr napisał/a:
Wiesia moje gratulacje za taki staż abstynencki.

Dziękuję Ci bardzo i TOBIE również życzę takiego i lepszego wyniku kwiatek dla ciebie cmoknięcie

kabyr napisał/a:
muszę przyznać,
że nie jest tak łatwo

Uwierz, że im dłużej nie palisz tym mniej będzie Ci się chciało zapalić.
Zobacz jak wiele już zyskałaś cmok cmok cmok cmok
Z każdym dniem będzie Ci łatwiej love cmoknięcie

we_st - Czw 25 Mar, 2010 12:04

wiesia_33 napisał/a:
Uwierz, że im dłużej nie palisz tym mniej będzie Ci się chciało zapalić.

Mało tego, po pewnym czasie, nawet gdy ulegniesz nałogowi i spróbujesz "pociągnąć dymka" to nie będzie smakować i natychmiast zgasisz. Jednak radzę nie próbować. U Ciebie kabyr jeszcze za wcześnie nie wolno

kabyr - Czw 25 Mar, 2010 14:05

we_st napisał/a:
U Ciebie kabyr jeszcze za wcześnie nie wolno

Też tak myślę.
Ciągnie mnie,
ale chyba nie odważę się tak dla zachcianki zapalić.

anna.pluta1 - Czw 25 Mar, 2010 15:21

wytrwałości życzę cool każdej z osobna i granulacje za wyniki kwiatek dla ciebie cool
jolanta59 - Czw 25 Mar, 2010 23:24

wiesia!

Dziekujemy za pamiec, cmoknięcie nadal uparcie walczymy z nalogiem

To 144 dni!!!

Dziewczyny nie poddawajcie sie zbyt szybko. nie wolno

Trzymamy za Was kciuki. cool

kabyr - Czw 25 Mar, 2010 23:33

Jolu gratulacje za wytrwałość. cool cool cool
wiesia_33 - Czw 25 Mar, 2010 23:36

jolanta59 gratuluję!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
anna.pluta1 - Pią 26 Mar, 2010 16:08

cool cool cool
jolanta59 - Pią 26 Mar, 2010 20:51

kabyr,wiesia_33,anna.pluta

Dziekujemy i nawzajem. cmoknięcie cool

wiesia_33 - Pon 29 Mar, 2010 00:15

bye bye bye