To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - magnolia sie chwali

alienor - Śro 05 Mar, 2008 07:58

magnolia prace przesliczne , ten szalik jest tak ładny , że chyba się pokuszę o coś takiego , ale już na następną zimę. bye bye

Koszyczki , jajeczka, kury nie wiem co ładniejsze. Przyłączam się do pytania Jarki , na czym uformowałaś te odlotowe falbanki i gdzie szukac schematu do niego. Planowałam pokrochmalic ubiegloroczne ozdóbki , ale ten mnie kusi bardzo

Violetta21 - Śro 05 Mar, 2008 08:16
Temat postu: magnolia się chwali
o kurcze ile śliczności cool hopla radocha fajniasty ten koszyczek z falbanką hopla i ile kurek brawo a zajączek jest słodki cmok
Elżbieta P. - Śro 05 Mar, 2008 08:45

magnolia brawo jak dużo ślicznych wielkanocnych prac brawo brawo koszyczek z falbanką jest świetny, ale jak go tak uformowałaś, że te falbanki tak ładnie się układają nie wiem nie wiem nie wiem
magnolia - Śro 05 Mar, 2008 13:30

bea julla, barbara 1, kabyr, karmelek, elka j., wiesia_33, Burshtynek, Jarka, bjanna, Dziekuje slicznie za tak mile slowa kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Jarka, koszyczek z falbanka usztywnialam w cukrze naciagniety byl na puszke po capuccino a falbanke zaczelam formowac jak byla juz lekko podsuszona rozciagalam i ukladalam ja rekoma , koszyczek gotowy ma denko o srednicy 10cm i wysokosc razem z falbana 13cm a palak robiony osobno i doklejony po calkowitym wyschnieciu cmoknięcie

Jarka - Śro 05 Mar, 2008 13:38

A MOŻESZ PRZESŁAĆ SCHEMACIK
mor-dka@wp.pl

magnolia - Śro 05 Mar, 2008 13:42

Jarka, juz wysylam cmoknięcie
Halkuk - Śro 05 Mar, 2008 15:51

Magnolia, wspaniałe prace cool brawo cool Tyle tego zrobiłaś uklon ale skoro na kiermasz , to na pewno za mało . Wszystko inne zostanie , a Twoje prace znikną szybko wesoło mi
ata30 - Śro 05 Mar, 2008 18:46

piękne prace, a jak dużo jestem pod wrażeniem brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Martollini - Śro 05 Mar, 2008 19:34

radocha CCCUDEŃKA
Madzia - Śro 05 Mar, 2008 19:38

Wspaniałe śliczne prace!!!!!!!!!!! Strasznie spodobała mi się zawieszka z zajączkiem!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

agniechak - Śro 05 Mar, 2008 20:33

magnolia, powiem krótko : bardzo żałuję, że mam tak daleko na Twój kiermasz placzek Bardzo podoba mi się Twoja Świąteczna produkcja !!! Koszyczek z falbanką jest extra !!! Wielkie brawa za usztywnianie !!! A filetowy zajączek - miodzio !!! brawo brawo brawo
magnolia - Śro 05 Mar, 2008 20:49

alienor, Violetta21, fruzia, Halkuk, ata30, Martollini, Madzia, dziekuje,dziekuje i jeszcze raz dziekuje z tych Waszych pochwal juz nowy koszyczek powstaje moze do swiat sie uchowa hahahihi kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Madzia, zawieszkajest TU

love

monaliza200 - Śro 05 Mar, 2008 20:56

Magnolia
Prześliczne jajeczka. uklon uklon uklon ooooo ooooo ooooo Czy ja także mogę prosić o schemat do tych jajeczkowych połówek. zebalek zebalek zebalek
www.monaliza200@gmail.com

Jasieńka - Śro 05 Mar, 2008 22:39

no no sporo tych prac zrobiłaś i piękne na dodatek a miej litość do nas na przyszłość rób to pomalutku bo my nie nadążamy brawo brawo
Zosia32 - Czw 06 Mar, 2008 08:34

Magnolia ale śliczności narobiłaś jakie piękne kurki ,koszyczki i jajeczka cudo brawo
magnolia - Czw 06 Mar, 2008 10:16

agniechak, monaliza200, szydełko, Zosia32, ogromna radosc sprawiaja mi Wasz pochwaly za ktore bardzo bardzo dziekuje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
agniechak, nie placz tylko nozyczki do raczki wytnij z mapy co przeszkadza i juz bedzie blizej zebalek
monaliza200, prosze bardzo love

cmoknięcie

magdalena - Czw 06 Mar, 2008 10:43

cool cool cool
alienor - Czw 06 Mar, 2008 12:30

wrzuc jeszcze schemat do tego falbaniastego , pięknego koszyczka please.....
magnolia - Czw 06 Mar, 2008 21:02

magdalena, alienor, dziekuje slicznie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie jak fajnie jest tu z Wami dziergac cmoknięcie
alienor, koszyczek jest tu http://members.optusnet.c...fledbasket.html
bye

alienor - Czw 06 Mar, 2008 21:08

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie dziekuję
Burshtynek - Czw 06 Mar, 2008 22:27

a tak bardziej po polsku? RazzVery Happy
Bernadka - Pią 07 Mar, 2008 07:55

magnolia, brawo brawo brawo brawo śliczne prace cool
buziaczek - Pią 07 Mar, 2008 16:43

magnolia, dekoracja świąteczna poprostu jest bajecznie piękna brawo cool brawo cool brawo
monaliza200 - Sob 08 Mar, 2008 14:15

MAGNOLIA barrrrrrrdzo dziękuje.

uklon uklon uklon uklon uklon

magnolia - Sob 08 Mar, 2008 20:54

Bernadka, buziaczek, bardzo dziekuje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie od takich pochwal to az skrzydelka rosna i juz kolejne rzeczy powstaja cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Burshtynek, po polsku sie nie da , nie wiem sama wykopalam tu na forum slowniczek szydelkowy i wedle niego robilam i wyszlo co wyszlo love