Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
alutka171 - Nie 12 Gru, 2010 23:14
I ja się melduję że dotarłam do domu wprawdzie wyglądałam jak bałwan ale co tam.
Baaaaardzo miło było Was poznać. Nie obiecuję że będę na każdym spotkaniu ale na pewno jeszcze do Was wpadnę
Janeczko miałam nadzieję że Cię uściskam osobiście no ale może innym razem się uda
Cirenko dziękuję za wskazówki próbuję opleść to kółko ale jak na razie to nieciekawie wygląda jednak najważniejsze że wychodzi , jak to mówią trening czyni mistrza więc bedę trenować
Aniu_b cieszę się że moje decupki przypadły Ci do gustu, a obrus był zdaje się tej koleżanki w miodowym golfiku. Niestety imienia nie pamiętam. Chyba że coś pokręciłam to przepraszam
woalka - Nie 12 Gru, 2010 23:18
Ale za mnie pierdoła!!!!!!!! Dziewczyny, jak to możliwe, że nie zauważyłam gdańskiego wątku i umawiania się na spotkanie na dziś? Nie wybaczę sobie tego, bo akurat dziś miałam taką możliwość i przyleciałabym do Was na skrzydłach. Zaglądam na forum minimum raz dziennie i nie znalazłam informacji. Porażka. Jestem beznadziejna!!!
Marylka jak zwykle - gwiazda! Za Anią tęsknię jak nie wiem co. Z Basią prawie sąsiadką nie widziałam się już 100 lat i najwyższy czas coś z tym zrobić. Marzę o tym żeby z Irenką obgadać tegoroczne dzidziusie A Jadzi nie było, bo choruje? Jadziu, dbaj o siebie i mam nadzieję, że zobaczymy się następnym razem! A dziewczyn, których dotąd nie miałam okazji poznać, to po prostu nie mogę się doczekać...
Na fotkach jest mnóstwo Waszych ślicznych prac, ale i tak najfajniej jest zobaczyć Was same. Ech.....
Chyba dzisiaj nie zasnę z tej złości na samą siebie
dzola31 - Pon 13 Gru, 2010 13:02
Pogodę to mieliśmy wczoraj niezła godzinę do domu jechałam , ale co tam pogoda ważne spotkanie. Marzą mi się bombki frywolitkowe takie jakie Alutka pokazała. Co do zdjęć to wrzucam na picase nigdzie indziej mi nie wychodzi wrzucanie zdjęć.
http://picasaweb.google.c...Gdansk12122010#
dehajola - Pon 13 Gru, 2010 13:25
telegraficznie (bo...pilne zamówienia- na święta).dziękuję,dziękuję ...za spotkanie,za możliwość oglądania pięknych prac i za cudne upominki( są spełnieniem marzeń ) no i będę miała lawędową podusię :)Basiu będzie sumit rozpiskę dzwoneczka umieściłam na blogu. jeszcze tu wrócę wstawić fotki
cirena - Czw 16 Gru, 2010 19:20
DEhajolu przeslicznie dziekuje za prezent /cukiereczkowy gwiazdeczki i dzwoneczki przesliczne szkoda ze to tak blisko swieta bo z checia bym zamowila u Ciebie te cudenka podobaly sie one wszystkim ktorym pokazywalam ze taka misterna robot ale tru dno za rok tez beda swieta jeszcze raz pieknie dziekuje
dehajola - Pią 17 Gru, 2010 12:07
cirena- fajnie ,że się podobały. fotki -chyba takich nie ma (gustawo w swojej skromności własnej bombki nie pokazała)
makajka - Pon 20 Gru, 2010 09:26
A ja też bym się chciała przyłączyć. A nic nie widziałam i jestem pierdoła nr 2
cirena - Wto 21 Gru, 2010 14:26
Wszystkim Paniom ze wspolnych spotkan z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia i takze szczesliwego Nowego Roku 2011 skladam najserdeczniejsze zeczenia obysmy sie zawsze spotykaly w zdrowiu i dobrym chumorze jak do tej pory
ania_b - Wto 21 Gru, 2010 21:00
makajka, nic straconego, do zobaczenia w styczniu.
Życzę wszystkim pod choinkę 48-godzinnego dnia, żeby czasu starczało na rozwijanie wszystkich Waszych niezmierzonych talentów.
oslun - Sob 25 Gru, 2010 20:41
Życzę - nam wszystkim - abyśmy spotykały się wszystkie i zawsze miały coś nowego do pokazania. Czasu, zdrowia itp. życzyli już inni
wyrosnieta11 - Śro 05 Sty, 2011 19:35
a kiedy w styczniu bedzie spotkanie?? dlaczego ostatnio nie piszecie kiedy odbywaja sie wasze spotkania??
ania_b - Śro 05 Sty, 2011 20:58
Ojej, niech mi ktoś przypomni, na czym w końcu stanęło. Były dwie daty i ostatecznie wybrano jedną, ale ja nie pamiętam.
alutka171 - Śro 05 Sty, 2011 22:52
chyba 23 styczeń
ela3s - Sob 08 Sty, 2011 22:02
dziękuję Alutka171 za pozdrowienia )
mam nadzieję,że 23 stycznia wybiorę się z dziewczynami na spotkanie ...
Basia.G - Wto 18 Sty, 2011 11:56
Halo halo czy spotkanie jak zawsze w tym samym miejscu ( czyli hotel scandik ) a godzina tak jak poprzednio ( 16:00 ) ?
woalka - Wto 18 Sty, 2011 12:41
A ja akurat na Dzień Babci do Poznania jadę
janeczka33 - Wto 18 Sty, 2011 13:09
Ja się wybieram na to spotkanie. Mam nadzieję że nie pojadę do Gdańska na darmo.
cirena - Śro 19 Sty, 2011 19:27
witam ,witam i zaraz odpowiadam ze
jak zawsz jest zaplanowane mam nadzieje ze pogoda dopisze dojezdzajacem z odleglych okolic bo gdanszczanki wybieraja sie na to spotkanie a napewno zaspianki beda w komplecie jak zawsze
pozdrawiam
cirena - Śro 19 Sty, 2011 19:29
nie wiem dlaczego zginol termin i godzina we wpisie 23 styczen godz 16 hotel scandic
cirena - Śro 19 Sty, 2011 19:30
nie wiem dlaczego zginol termin i godzina we wpisie 23 styczen godz 16 hotel scandic
Basia.G - Pią 21 Sty, 2011 11:48
Jeszcze nie wiem czy zdążę dojechać by być na naszym spotkaniu .
alutka171 - Sob 22 Sty, 2011 01:03
Mam nadzieję że nic nie stanie na przeszkodzie i że do was dotrę
Janeczko umiem haftować hardangerem jakby co to mogę pomóc. Niestety sąsiadka zabrała mi wszystkie moje pracki i nie mam się czym pochwalić. Można ewentualnie na mojej stronce coś obejrzeć. Zanosi się też że niedługo będę coś w tym temacie robić ale jeszcze muszę uzgodnić wzór i dokupić nici
Lucysia - Nie 23 Sty, 2011 20:30
Dziękuję wszystkim przybyłym dziś do Hotelu Scandic za przemiłe spotkanie.
Dojechałyśmy szczęśliwie. Zdjęcia postaram się wkleić jeszcze dziś.
cirena - Nie 23 Sty, 2011 21:58
Ciesze sie na wiadomosc ze dojechałyscie szczesliwie bo to jest najwazniejsze dzieki za mile towarzystwo do nastepnego spotkania jeszcze troche posiedze w oczekiwanie na zdjecia
alutka171 - Nie 23 Sty, 2011 22:15
Ja również dziękuję za mile spędzony czas, do domku dotarłam przed 20tą
|
|
|