Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
Lucysia - Nie 14 Lis, 2010 21:04
Spotkanie odbyło się w - jak zwykle zresztą- bardzo sympatycznej atmosferze. Zdjęć trochę zrobiłam, ale muszę przeprosić uczestniczki spotkania, bo miałam źle ustawiony aparat i część zdjęć nie wyszła. Oto te, na których "coś" widać:
Lucysia - Nie 14 Lis, 2010 21:14
Więcej zdjęć nie udaje mi się wkleić. Spróbuję później.
gustavo_2008 - Nie 14 Lis, 2010 22:25
Jak zwykle było fantastycznie
To kilka zdjęc ode mnie
ania_b - Pon 15 Lis, 2010 00:22
A co to tam na 1. zdjęciu u Lucysi? Biżuteria? To chyba jeszcze nie widziałam. To musiała być jakaś nowa dusza.
I bardzo mi się podoba pachnący wieniec orzechowo-anyżkowy. A te sześcianiki w nim to drewniane kostki, czy też jakaś pachnąca ingrediencja?
Frywolitkowe anioły przecudnej urody. Obstawiam, że to Jadwigi albo Ireny (bo Melanii chyba nie widzę na zdjęciach). Trafiłam?
I nawet świeczuszkę sobie zapaliłyście.
A Janeczka dzierga - każda chwila cenna.
woalka - Pon 15 Lis, 2010 00:46
Przepraszam... Dziś dopiero wieczorem wróciłam z wizyty w Poznaniu - nie mogłam odpuścić naszych wspaniałych rogali
Lucysia, gustavo_2008, dzięki za fantastyczne zdjęcia! Wszystkie prace zachwycające, ale i tak najchętniej patrzę na fotki z dziewczynami.
Kurczę, mam takie tyły, że poza Jadzią, Irenką i Marylką z Zaspy nikogo więcej nie mogę poznać!
A fe Alicja, do poprawki! Na następnym spotkaniu obecność obowiązkowa!
Lucysia - Pon 15 Lis, 2010 01:43
ania_b, to jest biżuteria! Rzeczywiście pojawiła się na spotkaniu nowa osoba. Szkoda, że Cibie nie było.
Celina - Pon 15 Lis, 2010 20:42
Jestem przekonana że było super
Phoebe - Sob 20 Lis, 2010 16:46
slicznosci narobilyscie - jak zwykle! Stesknilam sie juz za Wami.... dobrze, ze chociaz na zdjeciach mozna Was podejrzec
dzola31 - Pon 22 Lis, 2010 17:02
Walczę żeby wrzucić zdjęcia ze spotkania ale coś mi to nie idzie , więc wstawię tylko link .
http://picasaweb.google.c...COfJkqrNoqTAYQ#
Basia.G - Wto 07 Gru, 2010 09:38
Zbliża się następne nasze spotkanie 12 grudnia o godz 16:00 w hotelu scan... to bedzie prawdopodobnie nasze ostatnie spotkanie w tym roku . Ja się wybieram i tym razem nie odpuszcze
ania_b - Wto 07 Gru, 2010 21:10
Oj, no popatrz, a ja nie wiedziałam. A teraz dzięki Tobie już wiem. To ja też pewnie się wybiorę, choć będzie mi strasznie głupio, bo nic nowego nie zrobiłam, ale jak napatrzę się na Wasze cudeńka, to mnie zazdrość zacznie zżerać i wezmę sie do roboty.
Basia.G - Sob 11 Gru, 2010 10:47
To już jutro się spotkamy - nie mogę się doczekać
wyrosnieta11 - Sob 11 Gru, 2010 10:48
a ja nie moge sie doczekac fotoreportazu ze spotkania
cirena - Sob 11 Gru, 2010 16:41
Ja tez nie moge sie doczekac niedzieli, dlugi ten miesiac bez spotkan ale juz jutro to fajnie.Aniu zgadlas aniolki byly Jadzi naprawde bardzo ladne niestety Jadzia nas tym razem nie zaszczyci swoja obecnoscia i rzeczami ktore przepieknie zrobila biedulka lezy w gorsecie prawie nieruchomo nieszczesliwie upadla i ma pekniety kregoslup ,strasznie jej wspolczuje nie tylko bolu ale i tego ze musi lezec przy jej zywym trybie zycia to okropne . Wiem Jadziu ze chociaz nie jestes zalogowana to wszystkie posty czytasz wiec zyczymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia i do nas
ania_b - Sob 11 Gru, 2010 17:22
Jadzia, trzymamy kciuki, żebyś jak najszybciej wróiła do formy i jad dawniej zachwycała nas swoimi pracami.
dzola31 - Sob 11 Gru, 2010 22:50
Pani Jadziu życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Basia.G - Nie 12 Gru, 2010 12:48
Już z nasza Jadzią rozmawialam i wiem , że będzie o nas myślała . Jadziu ślę uściski i całuski dla Ciebie
Basia.G - Nie 12 Gru, 2010 18:50
Już jestem w domu - wyszłam pierwsza . Było bardzo fajnie brakowało nam jeszcze Jadzi - ale wszyscy się wpisali na liste obecności (Irenka dopilnowala). Podziwiam dziewczyny z Elbląga że przyjechaly w taką pogodę . . Oczywiście oczy mi zawisly na pięknych pracach były dzieła frywolitkowe , szydelkowe , z cekinami , zrobione na drutach ....... i wiele innych . Już wiem , że na nastepną zimę będę miala piękny czerwony szalik ( może sumit ) . Ach jak ja lubie te spotkania Bardzo dziekuję za pięknego cukierka (śnieżynkę) moje dziewczyny probowaly czy w cukrze usztywniany .... niedość , że piękny to jeszcze słodki Jadziu dziękuję za gazetki i wracaj nam szybko do zdrowia !!!
oslun - Nie 12 Gru, 2010 20:01
Bardzo żałuję, że nie dotarłam - bywa
Czekam na zdjęcia, żeby chociaż trochę Waszych dzieł zobaczyć. Na kiedy się umówiłyście?
Uściski - delikatne - dla Jadzi.
Ewa
cirena - Nie 12 Gru, 2010 20:04
Juz tez jestem w domku wprawdzie mam nie daleko ,ale martwie sie o dziewczyny z Elblaga jak one ojadą w taka zawieje oby dojechaly szczesliwie i czekam na ich wpis to bedzie najlepsza wiadomosc dzisiej .Natomiast spotkanie bylo super Alutka tez do nas nareszcie dotarła z pieknymi pracami juz nie wspomne jakie przepiekne prace przyniosly inne kolezanki .NAPRAWDE BYLO SUPER zareszto jak zawsze .Nastepne spotkanie bedzie juz w Nowym Roku 23 stycznie
gustavo_2008 - Nie 12 Gru, 2010 20:49
Irenko, dotarłyśmy całe i zdrowe trochę nam zeszło, ale juz jsteśmy w domach
Było super zdjęcia będą trochę później.
Jadziu, wracaj szybko do zdrowia
Lucysia - Nie 12 Gru, 2010 21:03
Tak jak napisała Małgosia, dojechałyśmy całe i zdrowe. Chociaż na drodze było nieciekawie i nawet trochę stałyśmy w korku.
Zdjęcia wyszły super, mam nadzieję, że wkleję je tutaj bez problemu:
ania_b - Nie 12 Gru, 2010 21:26
No, dziewczyny (elblążanki) myślałam o Was intensywnie, bo wracając tramwajem widziałam za oknem - nic nie widziałam, tak śnieg sypał.
Ja wyszłam z kilkoma fantami, bo Jola częstowała gwiazdkami, a od Alutki nabyłam śliczne dekupażowe dzwoneczki. Ja na pewno za dekupaż się nie wezmę, a poza tym co hand-made (w najlepszym gatunku) to nie chińszczyzna z rynku. (A tak na marginesie, to Alutka opanowała chyba wszystkie techniki).
A czyj to był ten ooooogromny czerwony obrus? Pewnie pojawi się na jakimś zdjęciu.
gustavo_2008 - Nie 12 Gru, 2010 21:35
No to ja wklejam moje zdjęcia
janeczka33 - Nie 12 Gru, 2010 22:09
Ale mi żal, że nie mogłam być tam z Wami. No trudno na następne spotkanie postaram się dojechać. Żeby tylko ta zima odpuściła trochę.
|
|
|