Galerie prac użytkowników forum - Prace Monika_b
bjanna - Nie 05 Paź, 2008 17:47
dla mnie rewelacja
dziewczynki mają rację, nie eksperymentuj z wybielaczami, bo zniszczysz swoją ciężką pracę
nula - Nie 05 Paź, 2008 19:53
monika_b, Fajne kimonko !!!!! Zostaw tak jak jest !!!
Według mnie w ogóle tego nie widać a pewnie po paru praniach samo się wyrówna
Lepiej nie kombinować - szkoda byłoby zmarnować tyle pracy !!!!!
Jarka - Nie 05 Paź, 2008 20:00
Bluzeczka jesienią i zimą też się sprawdzi . Wyszła super też miałam zamiar się za nią wziąść, ale nie bardzo wiedziałam od czego zacząć narazie została tylko w planach
elka j. - Nie 05 Paź, 2008 20:50
| nula napisał/a: | Według mnie w ogóle tego nie widać a pewnie po paru praniach samo się wyrówna
Lepiej nie kombinować - szkoda byłoby zmarnować tyle pracy !!!!! |
Ja też bałabym się eksperymentów, lepiej nie ryzykować, bo bluzeczka śliczna.
Zula - Nie 05 Paź, 2008 22:52
karmelek - Pon 06 Paź, 2008 07:35
Monika ta bluzka jest śliczna! W sam raz na golf jesienią, więc się nie przejmuj, że nie zdążyłaś latem jej wydziergać
zgadzam się z wszystkimi dziewczynami: kombinując z Domestosem możesz niechcący zniszczyć swoje dzieło... a byłoby baaardzo szkoda...
moslamawe - Pon 06 Paź, 2008 07:44
śliczna wyszła co do domestosu to tak jak dziewczyny myslę że najpierw spróbuj na nitkach
maranta - Pon 06 Paź, 2008 08:13
Bardzo fajna a co do eksperymentów z domestosem- również jestem na "nie"
tusia.ms - Pon 06 Paź, 2008 09:28
bluzeczka wyszła ślicznie i podobnie jak dziewczyny nie kombinowałabym z wybielaczem
bean - Pon 06 Paź, 2008 11:14
super kimonkowa bluzeczka
gabis - Pon 06 Paź, 2008 15:03
monika_b, bluzeczka śliczna i ja również nie widzę różnic w odcieniach. Ja bym nie dowierzała żadnym domestosom!
Halkuk - Pon 06 Paź, 2008 16:14
Fantastyczna bluzeczka
Lepiej nie ryzykuj z domestosem !
dom_Klary - Pon 06 Paź, 2008 16:41
Monika, ja za Halinką z gratulacjami
Bardzo udana kreacja i za nia wielkie
Pozdrawiam serdecznie
Edytka - Pon 06 Paź, 2008 16:55
Super
monika_b - Pon 06 Paź, 2008 17:55
Madzia, reni, jola1010, asja, maĹgoĹka, jola373, fruzia, Violetta21, Edytka, szydeĹko, bjanna, nula, Jarka, elka j., Zula, karmelek, moslamawe, maranta, tusia.ms, bean, gabis, Halkuk, dom_Klary, Edytka, bardzo Wam wszystkim dziękuję
Jak głos narodu mówi nie wybielać - to nie wybielam Faktem jest, że różnica w odcieniach najbardziej jest widoczna z daleka więc musze do wszytkich podchodzić bliziutko he he. Zresztą mój mężuś powiedział, że: głupi się nie pozna a mądry powie, że tak musi być. I tego się będe trzymała. Dziękuję Wam za pomoc w podjęciu decyzji.
Kimonko w pracy bardzo się podobało, więc moje przekleństwa (w trakcie robótkowania) się opłaciły.
barbara 1 - Pon 06 Paź, 2008 18:03
Superaśna bluzeczka
buziaczek - Wto 07 Paź, 2008 10:38
przepiękna bluzeczka, ogromne brawa
irenka10 - Wto 07 Paź, 2008 10:55
super bluzeczka
alienor - Wto 07 Paź, 2008 15:54
sliczna
Grażyna - Wto 07 Paź, 2008 19:19
Bernadka - Wto 07 Paź, 2008 21:01
bardzo fajna bluzia i zgadzam się z dziewczynami lepiej nic nie zmieniaj
ata30 - Czw 09 Paź, 2008 00:37
bluzka jest wspaniała
ja nie widzę różnicy w odcieniu włóczki, a gdybym zobaczyła pomyślałabym że to zamierzony efekt, na pewno bym nie ryzykowała zanurzeniu w domestosie
bluzeczka jest naprawdę wspaniała
Jola_1976 - Czw 09 Paź, 2008 09:06
Witaj Monia Z tym golfikiem w parze pięknie się prezentuje. Serdecznie gratuluję cierpliwości
monaliza200 - Wto 21 Paź, 2008 19:26
monika_b, bluzeczka świetna. A i w zimę można narzucić na wierzch. Śliczne
monika_b - Wto 18 Lis, 2008 22:00
Ale mi się wątek zarósł pajęczyną. Przybieżam z miotełką. A zarósł dlatemu, że ostatnio więcej pruję niż udaje mi sie wydziergać Dwie rzeczy prawie na ukończeniu ale do jednej jak na złość zabrakło mi pół motka włóczki i nie mogę się po nią doczołgać, a na drugą cierpliwości (musi odleżeć trochę). Po za tym mam w domu mały remont, w pracy nadgodziny i przez to wszystko i niewiele czasu na dziergactwo i niestety również na bywanie na Forum. No to się usprawiedliwiłam. Powoli jednak zaczynam coś tam produkować świątecznie. Na początek niezbyt urodziwy, może raczej śmieszny sopelek forumowy
Jakiś taki koślawy ale musiałam go mieć. Za to z drugiego jestem naprawdę dumna. Zrobiony oczywiśćie dzięki wspanialym schematom od Nuli. Ogromne dzięki. Przedstawiam mojej produkcji Lindę Hope Najwięcje czasu zajęło mi przyszywanie perełek, formowanie i oczywiście salon fryzjerski (jak zawsze). Robiło się bardzo przyjemnie, myślę, że dzięki temu, że Nula wszystko tak precyzyjnie rozrysowała, że nie miałam żadnych wątpliwości. Na tym jednym napewno nie zakończę.
Pozdrawiam
|
|
|