To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Skrzynka ze skarbami LidkiM

milamirka - Czw 28 Maj, 2009 10:19

Lidka piekne prace dla siostrzenicy brawo cool A ty glowka do gory wszystko bedzie dobrze niestety los bywa okrutny wiem cos na ten temat ale Nie poddawaj sie wszystko bedzie dobrze love
Violetta21 - Czw 28 Maj, 2009 12:35

super wygląda sukieneczka po przeróbce hopla
bean - Czw 28 Maj, 2009 13:02

świetna przeróbka cool brawo no i super, że miałaś jeszcze taką samą włóczkę Very Happy
Gusia - Czw 28 Maj, 2009 13:07

Lidka sukienka cudna.
Na pocieszenie przytoczę Ci przykład znajomych, którzy wielokrotnie starali się o dziecko, 4 poronienia, stwierdzenia lekarzy, że nie ma szans i gdy już się poddali i zaczęli myśleć o adopcji okazało się, że ona jest w ciąży. Urodziła się pierwsza zdrowa córcia, byli bardzo szczęśliwi i zdecydowali się zaraz na drugie dziecko, jak mówili kuli żelazo póki gorące. Teraz mają 2 zdrowe, śliczne córeczki. Byli starsi od Ciebie. W życiu nigdy nie wiadomo co nas spotka, dlatego trzymam mocno kciuki i wierzę, że będziesz wspaniałą mamą.

Jarka - Czw 28 Maj, 2009 13:35

bean napisał/a:
świetna przeróbka no i super, że miałaś jeszcze taką samą włóczkę
cool cool brawo cool cool
nula - Czw 28 Maj, 2009 19:32

sukienka była urocza - a po przeróbce jest jeszcze śliczniejsza !!!! brawo brawo brawo
makneta - Czw 28 Maj, 2009 19:45

Lidka, sukienka po przeróbce wygląda super!
I wcześniejszy komplecik jest śliczny.

LidkaM - Czw 28 Maj, 2009 20:13

Dziękuję za pochwały. Już się nie mogę doczekać, jak Gosia będzie wyglądała w tej sukience.

Dziękuję również za słowa pocieszenia. Jakoś tak cieplej na duszy się robi, jak je czytam i nowa wiara we mnie wstępuje.

Gusia napisał/a:

W życiu nigdy nie wiadomo co nas spotka

Dokładnie. Nigdy nie wiemy co złego nas spotka, ale również nie wiemy co dobrego nas czeka. Mam nadzieję, że to dobre jeszcze przed nami.

małgośka - Pią 29 Maj, 2009 10:44

Sukieneczka wygląda ślicznie. brawo
Lidziu, nie będę Ci opisywać swoich perypetii przy staraniu się o potomstwo, ale powiem, że było bardzo, bardzo ciężko i nieraz miałam takie dni, że mi się żyć nie chciało.
Ale teraz mam wspaniałego Synka, którego kocham nad życie.
Wierzę głęboko, że Tobie również się uda. cmok
Może zmień szpital i lekarza? puknąć się
Ja tak zrobiłam.
MOCNO TRZYMAM KCIUKI. cool cmoknięcie

LidkaM - Pią 29 Maj, 2009 11:01

małgosiu już zmieniliśmy. Jesteśmy umówieni na 19 czerwca w Warszawie. Jutro będę robiła pierwsze badania i mam cichą nadzieję, że od ubiegłego roku kiedy to przygotowywaliśmy się do na poważnie do ciąży - niewiele się zmieniło, tzn. chciałabym aby się nie pogorszyło, polepszenie będzie mile widziane.
W ubiegłym roku jeździłam do Poznania, 10 godzin dziennie w pociągu, teraz dalej - do Warszawy. Dobrze, że powróciłam do dziergania to przynajmniej w pociągu nie umrę z nudów.

buziaczek - Pią 29 Maj, 2009 11:23

piękna sukienka brawo
jola373 - Pią 29 Maj, 2009 15:37

nula napisał/a:
sukienka była urocza - a po przeróbce jest jeszcze śliczniejsza !!!!

To była moja pierwsza myśl, kiedy zobaczyłam sukienusię w nowszej wersji. Piękna! cool brawo brawo brawo

Życzę Ci, żeby te długie wyjazdy zaowocowały nie tylko pięknymi dziergadełkami, ale też ślicznymi Lidzio-podobnymi bobaskami cmoknięcie

ata30 - Pią 24 Lip, 2009 21:06

żółty komplecik piękny jak letnie słoneczko, druga sukienusia równie urocza brawo
LidkaM - Pon 10 Sie, 2009 07:54

Moja nowa bluzka:

Powstała dzięki pomocy karmelek, która to dosłała mi brakujący kawałek Hemery. Inaczej pewnie bym jej nie ubrała tego lata.
Jeszcze raz ślicznie dziękuję Ci karmelku cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Violetta21 - Pon 10 Sie, 2009 10:19

Lidka super topik cool hopla
milamirka - Pon 10 Sie, 2009 10:36

Lidko wspaniale wygladasz w topiku nowym na lonie natury radocha brawo brawo
we_st - Pon 10 Sie, 2009 10:40

świetny topik
teris - Pon 10 Sie, 2009 10:58

LidkaM, cool brawo brawo brawo
makneta - Pon 10 Sie, 2009 11:00

Lidka, ale cudna bluzka i ślicznie w niej wyglądasz.
Anusiaczek - Pon 10 Sie, 2009 11:16

Piękna bluzeczka brawo
też taką chcę...

bean - Pon 10 Sie, 2009 11:55

LidkaM, prześliczny topik brawo wyglądasz w nim szałowo hopla
Stella - Pon 10 Sie, 2009 13:15

LidkaM, śliczny top brawo brawo brawo
nula - Pon 10 Sie, 2009 15:25

Lidka - ale fajny topik !!! ślicznie w nim wyglądasz brawo brawo
I jak miło widzieć uśmiech na Twojej twarzy love

alienor - Pon 10 Sie, 2009 15:44

Qrczę , ale laska z ciebie , topik tez całkiem całkiem wesoło mi sliczny i sexowny , dobrlas idealny model
kasiad - Pon 10 Sie, 2009 16:34

LidkaM, śliczny top brawo