To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze prywatne galerie - Drutowce nuli

elka j. - Pon 25 Lut, 2008 21:57

Nula - re-we-la-cja!!! Fantastycznie wyglądasz w tym swetrze, w każdej wersji!!! Podoba mi się włóczka, z czego robiłaś? Dużo Ci poszło tej włóczki? brawo radocha brawo
Pandora - Pon 25 Lut, 2008 22:43

super sweterek brawo brawo brawo
nula - Pon 25 Lut, 2008 22:47

Dziewczyny !!! cmok cmok cmok cmok
Jeszcze raz dziękuję za pochwały love love love
elka j., Nie mam pojęcia co to za włóczka. Mam pełno różnych włóczek na takich dużych szpulach (dostałam w spadku po zakładzie dziewiarskim), ale one nie są w ogóle opisane (nie znam ani składu,ani wagi, ani ilości m.)
Ten sweter robiłam z 3 nitek - 2 popielate i 1 granatowa (a że one nie są jednolite w kolorze, tylko jakby melanż to efekt jest taki jak widać).
Sweter waży ok. 400g. - w sumie jest bardzo lekki i miękki.
bye

Zosia32 - Wto 26 Lut, 2008 09:49

Nula sweter z koła wyszedł superowo ,ładnie się układa na Tobie i świetnie w nim wyglądasz cool
Elżbieta P. - Czw 28 Lut, 2008 21:41

sweterek jest bardzo ładny, dobrze w nim wyglądasz i na pewno nie zmarzniesz hopla brawo brawo brawo brawo
monaliza200 - Pią 29 Lut, 2008 20:06

sweterek z koła jest świetny i na pewno ciepły i wygodny.
brawo brawo brawo

gracha - Sob 01 Mar, 2008 23:02

Gratuluję swetra, fantastyczny,oczywiście już o takim marzę.
A wiesz, że obejrzawszy Twoje fotki sprawdziłam, czy podałaś wiek, i bardzo się zdziwiłam. Ależ młodo wyglądasz, i pięknie!!!

nula - Nie 02 Mar, 2008 22:19

Zosia32, fruzia, monaliza200, gracha, cmok cmok cmok
gracha - bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa - ależ mi humor poprawiłaś (wiadomo, jak każda kobieta jestem łasa na komplementy jęzorek ) love

Grażyna - Czw 06 Mar, 2008 18:48

Lubie ogladac twoje dzierganki brawo brawo brawo Sweterek bardzo fajny cool
nula - Czw 06 Mar, 2008 18:53

Grażynko - dziękuję bardzo love
Ula_K - Pią 11 Kwi, 2008 12:59

Nula swietne te Twoje dzierganki brawo brawo brawo . Sweter z kola rewelacja juz mam ochote wziazc sie za druty. Swietny watek zalozylas odnosnie tego sweterka. Moze teraz otworzysz jakis nastepny (moze jakis z warkoczmi) . Ja to jestem noga w drutach ale chetnie sie przylacze do wspolnego robienia na drutach. Bardzo mnie sie podobaja kardiany ale niestety dziewczyny sie chala natomiast schematow brak. idę na imprezę idę na imprezę idę na imprezę idę na imprezę
bea julla - Pią 11 Kwi, 2008 13:47

Ależ śliczny sweterek cool cool a modelka miodzio brawo brawo brawo
Cały Twój album jest pełen prac do pozazdroszczenia brawo brawo brawo brawo

nula - Pią 11 Kwi, 2008 15:57

Ula_K, bea julla, Dziękuję !!! cmok cmok cmok
beacia-24 - Pią 11 Kwi, 2008 17:29

nula, świetny sweterek, jedna i druga wersja rewelacyjna, co prawda nie mój kolor, ale Ty w nim wyglądasz czadowo hihihi. Co prawda może nie jestem oryginalna, ale jak patrzałam na wiek i zdjęcia to się zastanawiałam, czy faktycznie wszystko jest wpisane jak należy. Wyglądasz strasznie młodo, tylko pozazdrościć. Brawa dla talentu drucianego brawo radocha brawo.