To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace Phoebe

jola373 - Pią 17 Kwi, 2009 20:33

elka j. napisał/a:
Śliczna serwetka i czekam na finał firanki, bo świetnie się zapowiada, a te kolorki kojarzą mi się z latem cool

brawo cool

zonieczka - Pią 17 Kwi, 2009 21:25

serwetka super
a firanek już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć cosik więcej

wiesia_33 - Pią 17 Kwi, 2009 21:30

Śliczna serwetka cool cool cool brawo brawo brawo
Firanka zapowiada się super hopla

gosias - Pią 17 Kwi, 2009 21:40

Phoebe, brawo brawo brawo cool cool cool
buziaczek - Pią 17 Kwi, 2009 22:41

śliczna serwetka a firanka zapowiada się ciekawie brawo
beacia-24 - Sob 18 Kwi, 2009 09:05

Phoebe, serwetka cudna, a firaneczka zapowiada się baaardzo obiecująco, a że w głowę zachodzę jaki będzie efekt końcowy koniecznie musisz szybko się pochwalić Smile. Z ogromną niecierpliwością czekam na ciąg dalszy i trzymam mocno kciuki za powodzenie cool
bean - Sob 18 Kwi, 2009 14:30

brawo brawo brawo piękna serwetka w ślicznym kolorku cool

czekam na skończoną firankę - zapowiada się fantastycznie hopla

Elżbieta P. - Sob 18 Kwi, 2009 21:18

serwetka jest bardzo, bardzo ładna, a firanka chyba będzie fantastyczna, z jakich nici ją robisz? na zdjęciu wygląda na bardzo cieniutką bye
Phoebe - Pon 20 Kwi, 2009 17:16

cmoknięcie dziekuje dziewczyny - ale troche to potrwa zanim je skoncze....na dodatek wyszlo, ze jest za waska placzek bede musiala zaczynac od nowa... zle cos wyliczylam...jestem zla ale co zrobic, to moje wymarzone firanki i kiedys (mam nadzieje ze w tym roku latem) zawisna w mojej sypialni - trzymajcie kciuki!

robie z maxi ale szydelko 1,3 (chyba tulip) robilam 1,5 jak na metce napisali, ale kwiatki wygladaly jakos tak rozwlekle.... i te krateczki takie wielkie i dziurawe ze zaczelam cienszym.

halszka - Pon 20 Kwi, 2009 18:06

Phoebe
- trzymam kciuki , nie spiesz się , powolutku - firanki muszą być piękne ! ( jak na tyle czasu i pracy ) zebalek ale informuj na bieżaco koniecznie .... ( ja już je widzę powieszone .... ale u mnie rotfl - to oczywiście żart )

gosias - Pon 20 Kwi, 2009 22:03

Phoebe, Smile trzymam kciuki cool cool cool cool
Phoebe - Wto 21 Kwi, 2009 11:38

halszka, dziekuje Smile (kto wie, kto wie?...moze sie kiedys wymienimy?? ale najpierw musze jedne skonczyc ) hahahihi

gosias, dziekuje Smile trzymaj kochana (z przerwami na wlsane robotki Smile ) - przyda mi sie kazdy kciuk Smile

zaczelam robic drugi pas kwiatow, w weekend postaram sie jakies fotki wrzucic (ale teraz moje szydelkowanie troche na bok poszlo, bo mam cos z okiem Sad w pracy prawie caly dzien przed kompem..w domu z szydelkiem i efekt jest taki ze jest czerwone i boli - trzeba mu dawac kropelki i dac odpoczac pare dni...), a to co mialam pomalutku odrabiam poszerzone.

misia0808 - Wto 21 Kwi, 2009 19:36

Phoebe serwetka śliczna. Firaneczka będzie cudowna. Nie spiesz się, dbaj o oczy bo będą Ci potrzebne jeszcze długo. brawo brawo brawo brawo
gosias - Wto 21 Kwi, 2009 21:53

misia0808 napisał/a:
Phoebe serwetka śliczna. Firaneczka będzie cudowna. Nie spiesz się, dbaj o oczy bo będą Ci potrzebne jeszcze długo. brawo brawo brawo brawo

brawo brawo brawo brawo

Phoebe - Śro 22 Kwi, 2009 12:31

misia0808, gosias, cmoknięcie wiem, macie racje, o oczy trzeba dbac...a ja ciagle je eksploatuje do granic wytrzymalosci...chyba czas na wizyte u specjalisty. (okulary do dali juz mam - musze je nosic jak jezdze autem, ogladam tv) moze do robotek tez powinnam miec? i tak w tym roku czas na wizyte kontrolna Razz

poki co mam chyba 10 nowych kwiatkow Smile

gosias - Śro 22 Kwi, 2009 14:42

Phoebe, Smile też przemęczam wzrok ze względu na pracę... Poza tym siedzenie przy kompiku i dzierganie też swoje robi....
Beata T - Nie 26 Kwi, 2009 13:04

śliczne prace cool cool cool firaneczka zapowiada się ładnie wesoło mi
gosias - Nie 26 Kwi, 2009 21:37

Phoebe, Smile szydełkuj :0 ale lekarza też odwiedź Smile
Phoebe - Sob 09 Maj, 2009 18:25

Beata T, dziekuje Smile
gosias, mam nadzieje ze uda mi sie do czerwca Smile

dzis na tapecie skarpetusie Smile moja kolezanka spodziewa sie malenstwa (do konca bedzie to niespodzianka, bo przyszli rodzice nie chca znac plci....wiec do polowy lipca ciekawosc mnie zezre Razz ) Ale skarpetusie juz sa Smile jeszcze mam w planach zrobienie wiekszych i sweterka, tylko nie mam odpowiedniej wloczki.

http://i82.photobucket.co...ty/DSC_1532.jpg

gosias - Sob 09 Maj, 2009 18:27

Phoebe, Smile urocze cool brawo
Phoebe - Sob 09 Maj, 2009 18:41

gosias, cmoknięcie dziekuje
Poranna - Sob 09 Maj, 2009 18:47

ale słodkie tyciaki Smile)))))))
Violetta21 - Sob 09 Maj, 2009 18:48

a jakie fikuśne te skarpetki cool
rene - Sob 09 Maj, 2009 19:43

bardzo ładne pracki brawo
reni - Sob 09 Maj, 2009 21:21