Malowanie na szkle - Ple Ple się chwali
wiedzma - Śro 21 Lut, 2007 06:41
Dostalam takie rady:
butelke lekko przetrzec papierem sciernym do szkla.
nakladac ten sprey poziomymi liniami z lewej do prawej itd
No i kupilam cos innego najpierw kladzie sie specjalna odzywke a pozniej gabka smaruje drugi plyn. Jeszcze nie probowalam ale zamierzam zobaczyc co i jak.
Nie dostalam konturowek i jak na razie spotkalam tylko farby ktore trzeba pozniej wypalac, tak to jest jak sie zyje na prowincji.
Jeszcze sie nie poddaje i bede probowala.
Na razie chce malowac na folii a jak juz cos bedzie ladnie wychodzic to machne sobie na duzej powierzchni i na wode przykleje to na okno i bede miala witraz .
Jak na razie bede sie uczyc.
Strasznie ciezko sie maluje tymi farbami kupilam jakies i wygladaja po wysnieciu jak zel. Niby do szkla ale moze cos skopalam i nie takie jak trzeba kupilam.
Na razid jeden kolor by zobaczyc co i jak.
pozdrawiam
wiedzma
Ple Ple - Śro 21 Lut, 2007 17:40
| wiedzma napisał/a: |
Strasznie ciezko sie maluje tymi farbami kupilam jakies i wygladaja po wysnieciu jak zel. Niby do szkla ale moze cos skopalam i nie takie jak trzeba kupilam.
Na razid jeden kolor by zobaczyc co i jak.
|
To sa farby Windowcolor - maluje się nimi nakładając prosto z tubki na folię. WIęcej o tym znajdziesz w dziale Windowcolor. Ja maluje farbami do szkła:)
A wszystkie rady, których Ci do tej pory udzieliłam dotycza właśnie malowania na szkle, a nie windowcolor... Myślałam, ze o to Ci chodzi:)
Nicky - Pon 31 Gru, 2007 12:28
ooo jakie śliczne.....ja też kiedyś malowałam na szkle ale moje prace nie umywały sie do pani dziel
małgośka - Czw 03 Sty, 2008 22:47
Ple Ple, Ślicznie malujesz te buteleczki. Ja nie mam takich zdolności.
Bozina - Wto 04 Mar, 2008 18:42
ale przepiękne.
rzenia - Wto 04 Mar, 2008 22:18
Piękne, chciałoby się patrzeć i ... patrzeć
Ple Ple - Wto 11 Mar, 2008 17:01
Miło mi bardzo Całą ciążę nie mogłam malować (farby są toksyczne), ale jeszze troszke i coś nowego Wam pokażę
|
|
|