To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Beaty61

Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 00:58

Ogromne dzięki za wiele miłych słów cmoknięcie
Moja kolejna robótka Włóczka z lidla biała ze srebrną nitką, szydełko 1,5

Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 11:40

cmoknięcie Cieszę się, że moja tunika podoba się, taka ilość pochwał motywuje bardzo do machania szydełkiem.
Jarka, o tej bluzeczce jest tutaj: http://maranta.livenet.pl...hlight=#138387, wzorek bardzo dobrze rozrysowany, dodałam tylko mniej oczek na powiększenie miseczek, bo byłyby zbyt duże nawet jak na mój rozmiar D ( nie dodałam tego ostatniego poszerzenia) i zrobiłam o jeden rząd motywów mniej( byłaby zbyt długa jak dla mnie). Poza tym trzymałam się schematu, jest naprawdę bardzo dobrze rozrysowany. Górę robiłam oddzielnie: dwa przody i plecy, dół już dookoła. Ilość oczek ta sama co na schemacie ( noszę rozmiar 40, w biuście nawet 42)Polecam, zwłaszcza przy dużych biustach ładnie się układa. Miłej pracy i koniecznie się chwalcie Smile
Mao, dla ciebie to bułka z masłem, ja ją robiłam prawie miesiąc, dla ciebie dwa wieczory i będzie gotowa.

Beata61 - Pon 04 Sie, 2008 23:08

Dziekuje za tyle miłych słów. I znowu zaniedbałam się, ale to przez wakacje, bo trudno dzieci odgonic od komputera, a około północy to tylko popatrzeć mogę na wasze cudowności, a pisac i wstawiać zdjęcia już nie mam siły. Znowu hurtowo:
wdzianko Julci już pokazywane w on-line
sukienka, robiona bez zapału, ale muszę nieskromnie przyznać, że wzbudza zainteresowanie
moja wersja bluzeczki z phildara 450
topik VS tył

Beata61 - Pon 18 Sie, 2008 00:22

love Wasze pochlebne opinie uklon pogoniły mojego lenia i oto efekt