Sprawy administracyjne - Limit transferu, opcje hostingowe
maranta - Pią 15 Wrz, 2006 18:20
Dotarły pieniądze od Małgorzaty z Białegostoku, dziękuję ślicznie
gosias - Pią 15 Wrz, 2006 18:26
Maranto to taki mój niewielki wkład; pozdrawiam serdecznie i życze wiele zdrowia
majka - Nie 17 Wrz, 2006 20:59
witaj Maranto ja chociaz sie nie udzielam za bardzo na tym forum ,ale lubie ogladac co wszystki robicie to nie sposób abym i ja nie wpłaciła symbolicznej złotówki bo tez sobie nie wyobrazam aby tego forum nie było .
pozdrawiam i zycze zdrówka dla ciebie i wszystkich pan i dziewczyn
maranta - Pon 18 Wrz, 2006 15:03
Dziękuję wszystkim za kolejne wpłaty
Doszły pieniążki od -
- Fruzi
- Lacrimy
- Madzi
- Bećki
Tym samym ogłaszam- uzbieraliśmy 330zł i 9 groszy
Teraz wszystkie pieniążki, które od tej chwili nadejdą przeznaczę na załatanie dodatkowych GB na transfer w tym miesiącu jeszcze (bo już nam cykło prawie 90% wykorzystanego transferu), oraz w październiku.
Jeżeli nadal będzie troszkę pieniędzy, to odkładam już na opłatę na kolejny rok
W listopadzie opłacam już na cały kolejny rok nową opcję hostingową HURAAAAA!!!!!
Kochani wielkie, wielkie dzięki
Kończymy zbiórkę
Jesteście niesamowici i przeeeekochani
ewcia - Pon 18 Wrz, 2006 17:04
taki odzew śiadczy o tym jak dobrze sie tutaj czujemy wspaniale nie wiem jak inni ale ja się czuję tak jakbyśmy się wszystkie znały atmosfera jest super i zawsze można uzyskać pomoc cieszę się że tutaj trafiłam
zdrówka zyczę
Madzia - Pon 18 Wrz, 2006 19:48
A ty też Anulko, jesteś niesamowita i przekochana. Myślę że to się udziela, a tak przemiła osóbka po prostu takie miłe osóbki przyciąga.
Anna B. - Pon 18 Wrz, 2006 20:40
To ja sobie z tej radości poskaczę!
magdalena - Pon 18 Wrz, 2006 22:00
Powiem tak:
Gdybym przez przypadek nie znalazła Twojego forum moje szydełko leżało bym w kącie do dnia dzisiejszego.
Wydaje mi się,że to dzięki Tobie każda z nas ma w sobie motywację,aby coś tam sobie tworzyć w domku po cichutku.
WIELKIE DZIĘKI ZA TWOJE FORUM I ZA TO ,ŻE JE STWORZYŁAŚ!!!
krzysztofina - Pon 18 Wrz, 2006 23:46
No i super,wierzyłam że się uda i
Pani Mama - Pon 18 Wrz, 2006 23:47
i moje szydełko by ucierpiało robiłabym jakieś buble bo tutaj nauczyłam sie naprawde dużo i dużo dziewczyn przecież poznałam i jest z kim kawuche wypić
uska3 - Wto 19 Wrz, 2006 06:03
Cieszę się , że mimo krótkiej bytności tu na forum mogłam chociaz w niewielkim stopniu pomóc
A Tobie Aniu dużo zdrówka
Dziunia - Wto 19 Wrz, 2006 08:58
Ja, gdybym nie znalazła tego kącika pewnie wcale nie wzięłabym się za szydełkowanie. A teraz, tak bardzo je polubiłam, że nie wyobrażam sobie nic nie dłubać.
Maranto! Dzięki!!!
No i super, że cały kolejny rok będziemy razem
Mao - Wto 19 Wrz, 2006 10:20
Dziunia, jaki tam rok myślę ,że przetrwamy więcej najwyżej znowu zrobimy zrzutę bo to przecież nie możliwe by nas tu nie było
Głowy do góry wszystkie i paście oczy pieknościami a rączki umiejętnościami
maranta - Wto 19 Wrz, 2006 13:10
Tyle miłych słów... dziękuję
Agniechak i Renata z Niemiec- pieniążki dotarły, duuuuża buźka
Mamy uzbierane: 340zł i 5 euro
może ktoś wie jak wpisać z klawiatury symbol euro (jest na klawiszu razem z 5 i %)
Mao - Wto 19 Wrz, 2006 15:52
Jeżeli chodzi o taki znaczek € to alt i u
maranta - Wto 19 Wrz, 2006 16:06
€ € € oooooooo działa dziękuję
agniechak - Wto 19 Wrz, 2006 21:09
Już niejeden raz korzystałam z forum. Moja skromna wpłata może będzie jakimś ułamkiem spłaty mojego długu
Uwielbiam atmosferę tego miejsca i byłoby mi bardzo smutno, gdyby przestało istnieć. Gdzie wtedy szukałabym relaksu i odskoczni od problemów? Gdzie znalazłabym tyle "robótko-maniaczek"? No i gdzie spędzałabym teraz te długie wieczory? Samo szydełko i włóczka to za mało
Maranto - wracaj szybko do zdrowia i do nas - trzymamy kciuki!
maranta - Śro 20 Wrz, 2006 10:50
Bardzo dziękuję Ani- Pani Mamie za wpłatę- Aniu, pieniążki już dotarły
Uzbierałyśmy 345zł 9 groszy i 5 € , czyli ok. 365zł
pika15 - Czw 21 Wrz, 2006 11:05
Maranta, aż mi głupio ale ciągle czekam na pieniądze , w każdy dzień sprawdzam konto a tu pusto , obiecuje jak tylko mi wpłyną pieniążki to zaraz zrobię przelew.
Bez tego forum to tak jak bez jednej ręki , ja również dzięki temu forum dużo się nauczyłam i ciągle się uczę nowości , zawsze mozna liczyć na wspaniałą pomoc i miło porozmawiać przy rannej kawusi.
maranta - Czw 21 Wrz, 2006 11:26
Pika, nie przejmuj się - w tej chwili już uzbierałyśmy więcej niż potrzeba.
Zaczynam odkładać nadwyżkę na przyszły rok, najwyżej w przyszłym roku się dorzucisz
Doszły jeszcze dwie wpłaty od Marzeny z Tarnobrzegu oraz od Aliny (Almy) Dziękuję ślicznie dziewczynki
Na koncie mamy już 395zł
Więc mam z czego uzupełniać dodatkowe gigabajty w przyszłym miesiącu a w listopadzie wpłacam całość na cały kolejny rok.
Co zostanie na koncie, to już przechodzi na roczek kolejny (to będzie wpłata w listopadzie 2007 roku )
Violetta21 - Pią 22 Wrz, 2006 09:25
Ja też się dorzucę ale dopiero po pierwszym bo z kasą krucho wiadomo rok szkolny sie zaczął a żeby było mało moja połowa (czyli mąż) jedzie jutro na pogrzeb chrzestnego na drugi koniec kraju, jakiś pomór w tej mojej rodzinie ... aż strach mysleć co przyniesie następny miesiac.
tanusia - Pią 22 Wrz, 2006 11:12
ach wielka radosc,ze stronka dziala:)).Od Ciebie Maranto nauczylam sie podstaw szydełkowania i dalej sie szkole.Dziekuję za cudowne forum z przesympatycznymi forumpowiczkami.W przyszłym miesiacu obliguję sie do kolejnej niewielkiej wplaty... )na przyszły rok... )
mordka - Pią 22 Wrz, 2006 11:24
Ja tez w przyszłym miesiacu zrobie kolejna drobna wplate na kolejny rok w koncu to forum musi dzialac
maranta - Pią 22 Wrz, 2006 11:52
Dziękuję jesteście SUPER!!!
Wszystko liczę skrupulatnie, czuję się jak buchalter
Ula_K list z "wkładką" dotarł szczęśliwie, ślicznie dziękuję
Uzbierałyśmy dokładnie 385zł 9 groszy, 5€ i 5$ kanadyjskich, te zagraniczne w sumie to bedzie chyba ok 33zł, czyli mamy ok. 418zł w sumie. Dokładnie powiem jak wymienię wszystko na złotówki i na konto przeleję
Hihi, pierwszy raz trzymałam w ręce euro nie mówiąc już o kanadyjskich dolarach
barbara 1 - Pią 22 Wrz, 2006 11:58
Aniu ja tez czekam na kasiorke.Jak tylko wpłynie na konto,to zaraz wysyłam.
Widzę,że troszke nam podzdrowiałaś cieszę sie bardzo
|
|
|