Humor - Śmieszne fotki
artnow - Pią 30 Cze, 2006 23:09
A ja się zgodze z przedpiścami.
Rozumiem, ze można mmieć słabszy dzień - ja mam dzisiaj np bardzo słaby.
Ale z drugiej strony nie idźmy w zaparte.
zmrużmy czasami jedno oko i obejrzyjmy świat z innej perspektywy.
kuela - Sob 01 Lip, 2006 11:45
Nom jestem ciekawa jak Ona to zrobiła - zaraz w poniedziałek trzeba udac się na przedszpiegi
artnow - bo takie jest życie - ludzie wciąż są z czegos nie zadowoleni i lepiej bywac tam, gdzie są bardziej otwarci o np tu na tym forum - gdzie towarzystwo jest zrelaksowane przez robótki
alienor - Sob 01 Lip, 2006 16:30
ja też jestem za , zabiegani , zawaleni obowiązkami nie mamy zbyt wiele czasu na to aby się pośmiać a dowcip jest fajny i bardzo mi się podoba i niech mi kotek 3 razy dziennie opowiada , że jestem piękna , a kto nie ma ochoty całować świniaka w nos to przecież nie musi tu zagładąc , każdy ma inne poczucie humoru , ale kochani odrobina dystansu
kuela - Sob 01 Lip, 2006 19:42
No fakt - pomysł z całowaniem pupila jest ok nawet takiego
artnow - Sob 01 Lip, 2006 23:10
No i widzicie jak miło jest jak się na spokojnie wszystko dogada ????
ostatek7 - Pon 03 Lip, 2006 08:50
Wywołałam burzę w szklance wody... cóż, jesteśmy różne i poczucie humoru też mamy inne... i niech tak zostanie, nie jesteśmy z tej samej gliny/matrycy.
Obrażonym - na pociechę (nie będę już przepraszać za moje poczucie humoru; mam takie jakie mam) bukiecik, kilka truskawek i prośba - omijajcie moje posty w dziale "Humor"...
Ciężko obrażonym - nieśmiało przypominam, że całowanie prosiaka nie było obligatoryjne, a on sam prosił "nie całuj mnie", więc dlaczego wszystkie takeśmy się pchały do tego całowania? Nie było też przewidzianych nagród ani kar...
Rozbawionym, również bukiecik i owocki trochę egzotyczne, stosowne po poczucia humoru...
Dla Maranty specjalne podziękowania za wyjaśnienie sztuczki/żartu...
Wszystkim dziękuję za: nie-spalenie mnie na stosie, nie-zastosowanie innych sankcji, nie-wyrzucenie z forum... hihi, czarownica została: cała, żywa, żwawa i gotowa do następnych figli... W dodatku pomysł występowania w roli czarownicy spodobał mi się.
Na koniec pytanie - "czy mam wpędzić prosiaka do fotosika, czy może zostawić na forum?"
Pozdrówka z daglezjowego lasu czarownic od forumowej Baby Jagi...
Pani Mama - Pon 03 Lip, 2006 08:56
jak dla mnie moze zostać na forum
barbara 1 - Pon 03 Lip, 2006 09:11
Ostatku miałam gorsze dni(wybacz ).Zostaw wszystko tak jak jest.
Prawie juz jestem zdrowa,wracają chęci do szydełka,a zarazem i do życia i najwazniejsze od wczoraj mamy nowego domownika-pieska
Pani Mama - Pon 03 Lip, 2006 09:44
basiu każdy ma takie dni
Łucja - Nie 20 Sie, 2006 00:53
ale sie ucieszyłam, że to kocisko docenia moją urodę.
po 50-tce nie często się to słyszy.
ha..ha..
a co do świnki to nie pocałuję...ten uśmiech ma tak podobny do "naszego wiceMinistra"
i te ząbki!!!
ola1996 - Nie 03 Wrz, 2006 11:48 Temat postu: Śmieszne fotki Oto kilka fajnych fotek. Wy też dodawajcie, nie tylko koty
ostatek7 - Pon 18 Wrz, 2006 10:33
Za dużo kalorii? zbyt tuczące?
no to je spalimy.... potańczymy trochę...
ola1996 - Pią 22 Wrz, 2006 11:45
Jaszcze pare fotek.
jaga48 - Śro 15 Lis, 2006 23:00
Ostatku, masz rewelacyjne poczucie humoru, zwlaszcza, że jesteś w "stanie i wieku schyłkowo-zejściowym".
Kulam się ze śmiechu i doceniam komplement kocura, zważywszy mój wiek!
teris - Czw 16 Lis, 2006 10:59
Ostatku humor masz przedni,ubawiłam się do łez jak kazałas mi świnkę całować
magnolia - Sob 18 Lis, 2006 20:45
Ostatku humor i jego poczucie masz super "blondynka swinka " podoba mi sie nie samowicie az mnie brzuch bolal od smiechu
maja1 - Nie 19 Lis, 2006 21:06
Ostatek7 żarciki świetne . Kotek lizusek ,lustereczko, świnka -wszystko mi się podoba i poprawia humor .Jak masz coś jeszcze podziel się z nami
ostatek7 - Pon 20 Lis, 2006 12:26
To nie jest mój portret, ale... na poważnie zaczęłam myśleć o alternatywnym środku transportu Miotła już mi się znudziła...
alienor - Pon 20 Lis, 2006 17:23
Niech Moc będzie z Tobą Ostatku
sylwia12 - Pon 20 Lis, 2006 18:41
Ostatek7 ale się uśmiałam.jasne,że się nie obrażam.
Co jak co ale po Tobie Mona Liza nigdy by7m się nie spodziewała co możesz wyczyniać po zamknięciu muzeum.Poprostu pokazujesz jaka jesteś naprawdę.
elka65 - Pon 20 Lis, 2006 19:45
Prawdę powiedziawszy jak przeczytałam podpis pod lustrem to mnie zmurowało i szczeka spadła mi na klawiaturę cale szczęście ,że ją znalazłam uśmiałam sie dopiero po przeczytaniu całego wątku świetny żart
Ple Ple - Pon 20 Lis, 2006 19:55
LUSTERECZKo jest świetne
waniczek - Czw 30 Lis, 2006 11:39 Temat postu: coca cola-ble
...........................a tak lubiłam colę
Ple Ple - Czw 30 Lis, 2006 20:19
Dobrze, że ja nie lubię:)
Madzia - Pią 01 Gru, 2006 18:18
Waniczku, a czyż nie czytałaś że ja odczyściłam mocno przypalony gar Cocą?
|
|
|