Galerie prac użytkowników forum - Wydziergane przez Pyzię
Pyziulka - Wto 03 Sie, 2010 19:21
Dziękuję za wszystkie komentarze. Dawno wątku nei uzupełniałam... Eh lanie mi się należy... Ale za to pokaże kilka projektów na raz
Dwie maskotki dla córek Lucysi (wymianka)
Wzór: Bunny and Bear by Fuzzymitten
Włóczka: akryl
Druty: 3,25mm
Abrazo dla Lucysi (wymianka)
Wzór: Abrazo
Włóczka: Treviso (skarpetkowa z lidla) 100g
Druty: 3,5mm
Pokrowiec na telefon.
Wzór: Mój własny
Włóczka: Elian Klasik i inny akryl
Druty: 2,75mm
Sweterek dla mnie
Wzór: Broderie by Connie Chang Chinchio
Włóczka: Sonata (4 motki)
Druty: 3,5
To by było tyle na razie Mam coś jeszcze do pokazania, ale nie chcę was zarzucać wszystkim na raz Kończę porcję zabawek do sprzedaży na aukcjach charytatywnych, a także niespodziewajki na candy Mam nadzieje, że na wszystkie rzeczy znajdą się chętni!
Madzia - Wto 03 Sie, 2010 19:29
Fajne te Twoje pracki!
I widać efekty diety!
Jarka - Wto 03 Sie, 2010 19:47
Ale ogrom pięknych prac
7Kasiulek7 - Wto 03 Sie, 2010 20:12
Świetne prace
bjanna - Wto 03 Sie, 2010 20:18
robótkowe szaleństwo w pięknym stylu
lamika88 - Wto 03 Sie, 2010 22:16
Przepiękny hurt
marysia54 - Wto 03 Sie, 2010 22:22
Przepiękne prace i bardzo różnorodne
chusta rewelacja
SoWa - Wto 03 Sie, 2010 22:43
Pyziulka, same cudne rzeczy!
Martta - Wto 03 Sie, 2010 23:43
Super prace
Pyziulka - Śro 04 Sie, 2010 08:20
Madzia, wiesz, że jesteś pierwszą osobą (oprócz mojego męża) która zauważyła cokolwiek Zmianę stylu żywienia (bo to nie jest dieta) zaczęłam z początkiem maja i teraz mam 7,5kg mniej. Jeszcze daleka droga przede mną, ale jestem niesamowicie dumna z siebie, że sama potrafię sobie tak wszystko ułożyć. Mam tylko problem ze spodniami bo mi spadają a ja pasków nie znoszę
Jarka, 7Kasiulek7, bjanna, lamika88, marysia54, SoWa, Martta, dziękuję bardzo.
Tak na szybko dodawałam te zdjęcia, że nawet opisów porządnych do nich nie zrobiłam ... Eh...
Dziś dodam małą "zajawkę" czegoś co będzie można zgarnąć w Candy które niedługo ogłoszę na blogu.
Owieczka jest wydziergana wg wzoru Pheony, ma ok 15cm. Jak widać dzierga zawzięcie (pewnie coś dla swojego nowego właściciela).
Maskotka ta jest jedną z kilku rzeczy, które będzie można otrzymać w Candy. Musze najpierw dokończyć pozostałe i opracować wszystkie warunki
Do pokazania czeka jeszcze 6 zabawek, ale wszystko po kolei
amsta1 - Śro 04 Sie, 2010 08:41
Śliczna owieczka, a jaka pracowita, widzę że coś tam sobie tworzy
Jarka - Śro 04 Sie, 2010 08:49
Violetta21 - Śro 04 Sie, 2010 10:07
śliczny sweterek a zabawki są super ale owieczka
7Kasiulek7 - Śro 04 Sie, 2010 11:01
O. o. zakochałam się w Twojej owieczce
Świetna jest.
Grażyna - Śro 04 Sie, 2010 11:27
Wszystko sliczne, szczególnie zabaweczki i chusta. chusta jest rewelacyjna
A jesli chodzi o sweterek, to jest wspaniały, ale ma jedno "ale"... Jest na brzegach nieskończony, dlatego tak się faluje. Przepraszam, że zwracam Ci uwage na takie detale, mam to jednak we krwi, że każda rzecz nabiera blasku, jak ma wspaniałe wykończenie. Obleć brzegi oczkami rakowymi (na szydełku), brzegowe oczka dzianiny ściągna się nieco, a sweterek nie bedzie taki wyciągnięty, dekolt bedzie na swoim miejscu, bedzie pieknie wygladał.
lamika88 - Śro 04 Sie, 2010 11:39
Świetna owieczka
marysia54 - Śro 04 Sie, 2010 13:40
Wspaniała dziergająca
owieczka
ciapara - Śro 04 Sie, 2010 13:50
| marysia54 napisał/a: | | Wspaniała dziergająca owieczka |
Ciekawe czy dzierga z wlasnego runa
Elżbieta P. - Śro 04 Sie, 2010 18:59
w maskotkach to jesteś mistrzynią ale i inne prace pięknie robisz
SoWa - Śro 04 Sie, 2010 22:31
| Pyziulka napisał/a: | Maskotka ta jest jedną z kilku rzeczy, które będzie można otrzymać w Candy. Musze najpierw dokończyć pozostałe i opracować wszystkie warunki Wink
|
no to mam nadzieję, że uda mi się odwiedzić Cię na blogu we właściwym czasie
bjanna - Czw 05 Sie, 2010 05:58
Pyziulka, jaka superaśna owieczka
| Pyziulka napisał/a: | | Jak widać dzierga zawzięcie (pewnie coś dla swojego nowego właściciela). | to ja ją natychmiast przysposabiam
Madzia - Czw 05 Sie, 2010 09:06
Owieczka jest odlotowa, fajną ma minkę!
Bożena- 2000 - Czw 05 Sie, 2010 12:58
Swietne prace. Oczywiście- urzekła mnie dziergająca owieczka- urocza.
Pyziulka - Czw 05 Sie, 2010 19:39
amsta1,Jarka, Violetta21, 7Kasiulek7, lamika88, marysia54, Elżbieta P., SoWa, bjanna, Madzia, Bożena- 2000, Dziękuję bardzo. Aż się zarumieniłam...
Grażyna ja zawsze jestem otwarta na sugestie, porady i krytykę. Wtrącaj się ile chcesz Dekolt jest dokończony (wg wzoru nic więcej nie trzeba) a ażur nie tyle się zwija co spada. Problem ze sweterkiem jest taki, ze on jest po prostu za duży Zaczynałam go dziergać prawie 8kg temu i teraz jest po prostu za luźny. Dziewczyny na spotkaniu widziały i uznały ze dwa guziczki będą lepszym rozwiązaniem niż oczka rakowe, które by zapobiegły zwijaniu ale nie ściągnęły by raczej tak bardzo sweterka...
ciapara, miała zamiar dziergać z własnego runa ale pomyślała ze woli coś z bawełny na lato
Dam wam znać jak tylko Candy ruszy Teraz kolejna "zajawka" żeby wam jeszcze bardziej apetyt zaostrzyć
Wzór: Zoom z serii "Sole Mate"
Włóczka: Akryl
Druty: 3,25
Jak widać aż się spieszy żeby komuś doręczyć ważny polecony
7Kasiulek7 - Czw 05 Sie, 2010 20:33
Po prostu padłam z wrażenia Świetny jest
|
|
|