To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

cirena - Śro 08 Wrz, 2010 21:32

Woalko!

Ty nie pekaj tulko sie spręz i przyjdz na spotkanie w pazdzierniku bedzie nam milo znowy Ciebie zobaczyc a najlepiej z mala chociaz na chwilke dziecku tez potrzebny spacerek i poznanie nowych Cioć daję nogę

Anka480 - Pon 13 Wrz, 2010 16:47

Witam!
ja też chętnie pozanam wszystkie Panie nitka zakręcone. Zapisuje sie na spotkanie w październiku.

ania_b - Pon 13 Wrz, 2010 17:55

Zapraszam serdecznie moją imienniczkę w imieniu moim i wszystkich "dziergaczek".
cirena - Wto 14 Wrz, 2010 07:37

Aniu ja tez zapraszam nowa Anie do naszego grona zakreconych to takie mile ze bedzie nas jeszcze wiecej .

A przypomniec nalezy ,ze spotykamy sie 3 pżdziernika w hotelu Scandic jak pamietam to o godzinie 16

Lucysia - Śro 29 Wrz, 2010 19:54

Rozumiem, że data i godzina spotkania nie uległa zmianie. Bo się obie z Małgosią szykujemy na nie.
ania_b - Śro 29 Wrz, 2010 20:30

Ja się wybieram, chociaż mi trochę głupio, bo nic nowego nie zrobiłam (no, mam 3/4 Summita, ale jednak nieskończony wygląda smętnie). Niestety, nie umiem robić z prędkością światła, jak niektóre dziewczyny na forum.
Miło jednak będzie Was spotkać, tym bardziej, że zapowiedziały się nowe osoby.

janeczka33 - Śro 29 Wrz, 2010 23:25

Już sie cieszę na to spotkanie. Będę na pewno.
Celina - Pią 01 Paź, 2010 20:30

Owocnego spotkania Wam zyczę cmoknięcie cmoknięcie , jestem przekonana że na następne już będę zdrowa wściekły wściekły
Celina - Nie 03 Paź, 2010 14:57

Juz sią spotykają w/g moje zegarka, czekam na relacje pisemne i zdjęciowe hmm hmm
cirena - Nie 03 Paź, 2010 20:42

I juz po spotkaniu bylo super coraz wiecej nas przychodzi rozrastamy sie w sile i objetosciowo a to jest bardzo milo i przyjemnie wszyskkim Paniom zakreconym serecznie dzieki za przybycie bo takiej 20 osbowej grupie z calom przyjemnosia spedza sie mile czas.Paniom ktore nie dotarly pragne powiedziec ze nastepne spotkanie ustliłyśmy na 14 listopada w tym samym miejscu o godz 16
brawo

Lucysia - Nie 03 Paź, 2010 21:04

Było suuuuper! Kto nie był, niech żałuje. A tu kilka zdjęć z naszego spotkania:

janeczka33 - Pon 04 Paź, 2010 00:17

Popieram Lucynę w całej rozciągłości. Było wspaniale i kto nie był niech żałuje. Zaczynam się uzależniać od tych spotkań.

alutka171 - Pon 04 Paź, 2010 01:24

Lucysia napisał/a:
Było suuuuper! Kto nie był, niech żałuje. [/url][/URL]

No pewnie że żałuję ale mnie chyba nie jest dane żeby się z wami poznać i spotkać przykro mi
Już miałam cichą nadzieję że coś z tego będzie ale córka się rozchorowała i miałam bojowe zadanie żeby w jej imieniu odebrać zdjęcia ślubne od fotografów. Wprawdzie w Gdańsku ale całkiem inny kierunek i nie jechałam sama. Poza tym wpakowaliśmy się w korek na obwodnicy no i takim sposobem znów spotkanko przebiegło koło nosa buuuuuuu

A tak przy okazji zerknijcie do tego wątku
http://maranciaki.pl/foru...p=354628#354628
Może któraś z was bądź waszych bliskich będzie mógł pomóc

ania_b - Pon 04 Paź, 2010 20:34

Rzeczywiście, grupa gdańsko-elbląsko-kaszubska rosnie w siłę. Ja już nie jestem w stanie spamiętać imion (to zresztą zawsze była moja pięta achillesowa).
Ostatnio gościliśmy nawet pana (jako osobę towarzyszącą żonie co prawda, ale dzielnie to zniósł, mój małż by wymiękł po dwóch minutach).
Przydałoby się może lepsze miejsce, no ale Scandic jest łatwy do znalezienia dla każdego.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli i miło będzie spotkać tych, którzy dopiero się wahają.

Basia.G - Wto 05 Paź, 2010 10:06

Oglądając te zdjęcia aż zazdrość mnie bierze , że mnie tam nie było - ale urodzin dzieci nie przełożę ( co innego swoje - mogę odwlekać w nieskończoność Wink ) . Pozdrawiam wszystkich i widzimy się w listopadzie - i może jeszcze w październiku 23 w Elblągu - zapraszam chętnych .
gustavo_2008 - Wto 05 Paź, 2010 18:46

Było SUPER cool cool cool kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Kto nie był niech żałuje bye bye
Poranna - Wto 05 Paź, 2010 19:02

gustavo_2008 napisał/a:
Kto nie był niech żałuje

no żałuję, żałuję, bo przecież ciągle pamiętam tamto letnie spotkanie, na którym byłam i ja; na następne będę mogła się zjawić za jakieś trzy miesiące, gdy Julka będzie mogła jeść inne pokarmy a nie tylko moje mleczko Smile

cirena - Sob 16 Paź, 2010 10:54

Zaczelam farbowac nici nawet mi to dobrze wychodzi,ale na poczatku balam sie co mi wyjdzie nie jest to nic trudnego i zachecam kazda kolezanke zeby tez sprobowala a efekt jest wspanaly kolory tez barwniki kupicie na allegro do wyboru cmoknięcie

jezeli sa pytania prosze napiszcie jestem juz po praktyce w tym temacie

laila - Wto 09 Lis, 2010 02:40

kiedy będzie następne spotkanie w gdańsku ,bardzo chciałabym się nauczyć frywolitek na żywo
cirena - Wto 09 Lis, 2010 13:26

laila witam

Spotkania w Gdansku obbywaja sie przewaznie raz w miesiacu a majblizsze to 14 listopada o godz 16 w hotelu Scandic na przeciwko dworca,

Zapraszamy brawo

janeczka33 - Wto 09 Lis, 2010 15:28

Ja już nie mogę się doczekać. Będę na pewno. cmoknięcie cmoknięcie
wyrosnieta11 - Sob 13 Lis, 2010 08:52

wlasnie jestem w gdansku i chetnie bym przyszla na spotkanie ale niestety nie mam nic do pokazania bo jestem tu tylko dlatego ze pomagam w remoncie :/ mam nawet dwa kroki bo mieszkam dokladnie za hotelem Smile ale co ja wam moge pokazac?? Sad
wyrosnieta11 - Sob 13 Lis, 2010 10:53

postanowilam ze przyjde poochac i poachac nad waszymi dzielami tylko powiedzcie mi gdzie tam do tego hotelu sie wchodzi i w hotelu co dalej?? tam na jakas sale sie idzie czy co?? a najlepiej by bylo gdyby ktos mogl mi podac do siebie nr tel i bysmy sie umowili pod hotelem??
cirena - Sob 13 Lis, 2010 15:18

Wyrosnieta 11 nie trzeba nic przynosic zapraszamy milo nam bedzie zapoznac Ciebie a Ty inne zakręcone Panie ,wchodzisz do kawiarni jest jedno wejscie a jak zobaczysz gromade Pan to wlasnie my bedziemy przy stoliku przewaznie mamy zlaczone stoliki bo nie miescimy sie przy jednym jeszcze nam na to pozwalaja ,wiec zapraszamy napewno nas rozpoznasz na stolikach mamy rozlozone prace ktore Panie w miedzy czasie wykonaly
ania_b - Sob 13 Lis, 2010 16:02

Niestety, tym razem nie przyjdę, bo właśnie jutro po południu mąż wraca z wyprawy do mojej mamy po zimowe zapasy, a ja jak wierna Penelopa, muszę na niego (i na zapasy) czekać w domu. Szkoda, a skończyłam wreszcie Summita. I pewnie będzie mnóstwo ozdób już bożonarodzeniowych. Aniołki, bombki, gwiazdki wszelkiej maści.
Czekam na zdjęcia.