To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

agnia.p - Pon 19 Lut, 2007 16:09

Mao teraz już wiem co nocami robisz (spódnice) Wink , a co do prawka to Ty jak Ty ale ja to rowerem po ulicy nie pojadę bo boje się ze kogos uszkodze hahahihi
Violetta21 - Pon 19 Lut, 2007 16:20
Temat postu: CO MAO wydziergało
Mao Ty jesteś torpeda cool brawo piękna wesoło mi
Jarka - Pon 19 Lut, 2007 16:23

MAO dobrze, że na szydełku tylko tak szybko śmigasz, samochodem trochę zwolnij. Spódniczka jak zawsze CUDO cool
mordka - Pon 19 Lut, 2007 16:38

Wow Mao mdleje cudne spódniczki co by tu...
avenitta - Pon 19 Lut, 2007 16:51

Ja nie zdążyłam pochwalić koraki i topiku wystawionego wczoraj, a tu nowa spódnica już gotowa brawo brawo Mao jak Ty to robisz ach....., chciałabym zobaczyć jak śmigasz szydełkiem, bo tempo masz niesamowite cool cool mistrzostwo kwiatek dla ciebie
magdalena - Pon 19 Lut, 2007 17:52

MAo uklon uklon uklon
LadyKingfisherg - Pon 19 Lut, 2007 19:16

Mao a niech chcesz przypadkiem zalozyc sklepu ze swoimi robotkami???pry takim tempie i wspanialosciach to w niedlugim czasie na rynek zagraniczny bys wyplynela hahahihi a tak na serio to gratuluje pomyslowosci,jestes jedna z osob od ktorych czerpie swoje inspiracje love brawo brawo brawo brawo brawo
Madzia - Pon 19 Lut, 2007 19:29

Kurczę, już nowa spódniczka???????? Śliczna jak zawsze i super korale. O tempie nawet nie będę wspominać........ brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Grochu - Pon 19 Lut, 2007 21:19

Mao mdleje zaczynam mieć kompleksy.
Tempo masz niesamowite. Prace jak zwykle śliczne. I ten ognisty kolor spódniczki... cool

asia12 - Wto 20 Lut, 2007 07:19

i kolejna śliczna spódniczka brawo brawo
bjanna - Wto 20 Lut, 2007 08:07

Mao częstuj, tylko jak się napatrzę na takie dzieła to potem nie wiem od czego zacząć, bo wszystko bym chciała

hopla

wesoło mi cool radocha

moslamawe - Wto 20 Lut, 2007 08:49

Matko nie nadążam za Tobą
śliczne cool brawo

Lacrima - Wto 20 Lut, 2007 09:29

Kurcze miałam męża i gdyby nie wątek nasze prace z ostatniego tygodnia nigdy nie zobaczyła bym tego cudnego szalika spódniczki tez ładne ale szal to poezja własnie szukam czegos z czego by mozna było go dziergnąć podoba mi sie ten twój bo jest taki cieniowany.
Mao - Wto 20 Lut, 2007 10:01

Dziewczyny jesteście cudne cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Spódniczki to żadne mistrzostwo świata robi się ją w 1,5 dnia taka tam krótka okryjbidka hahahihi to co tu dziergać same spróbujcie to zobaczycie jak szybko idzie.

Lacrima, ja wykorzystałam na szal" Malwę" kolor jeans x1 , jasny jeans x2 i szaryx1

A co do jazdy samochodem to pewnie będzie jak z szydełkiem zebalek szybko ,ale na razie pochłaniam teorię i nie spieszy mi się na jazdy chyba ,że nocną porą kiedy ruchu nie ma rotfl

alicja11 - Wto 20 Lut, 2007 12:40

Oj Mao ,ale cudeniek natworzyłaś uklon uklon uklon uklon Szydełkiem władaj dalej szybko,ale kierownicą ostrożnie.
Halkuk - Wto 20 Lut, 2007 15:49

Mao kolejna spódnica uklon i koraliki cool brawo radocha super !
Elżbieta P. - Czw 22 Lut, 2007 10:08

Mao koraliki i spódnica super brawo brawo przy swojej prędkości może zostaniesz mistrzem kierownicy zebalek
Asia S. - Czw 01 Mar, 2007 12:54

Mao pochwal się nowymi pracami
:olowek:

Mao - Czw 01 Mar, 2007 14:35

Asia wedle życzenia
Dwie czekoladowe spódniczki jedna Pepe druga z elementami kwiatowymi

No i komplet spódniczka i poncho wykonane z czarnej Peoni szydełko 3mm

na razie tyle teraz się kursuję muszę nauczyć się teorii zdać egzamin i od poniedziałku siadam za kółko zebalek

Zastanawiam się tylko kiedy was wszystkie pochwalę i przejże wasze cudne prace hmm napisałyście tyle postów.... ,że nie wiem za co się brać chwalenie ? uczenie? czy dzierganie? nie wiem

LadyKingfisherg - Czw 01 Mar, 2007 14:48

Mao, OH MY GOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje

Ania - Czw 01 Mar, 2007 15:57

MAO, no to powaliłaś mnie na kolana!!! mdleje mdleje mdleje mdleje mdleje SUPER, SUPER, SUPER!!! cmok
agnia.p - Czw 01 Mar, 2007 16:20

Ponczo powala na ziemie brawo , Mao jak możesz tak ludzi torturować kazanie Wink
evita - Czw 01 Mar, 2007 16:26

Prawdziwe śliczności brawo brawo brawo brawo
tintam - Czw 01 Mar, 2007 16:34

Mao jesteś niesmowita ! robisz piękne rzeczy i w tak zawrotnym tempie,że ja nie zdąże się zastanowić co robić a Ty masz już gotowe. Podziwiam Cię kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
agnia.p - Czw 01 Mar, 2007 16:50

Mao mam malutką prośbę prześlij mi na meilika wzór ponczo uklon ZACZOROWAŁAM pax Mój adres biedronka55@buziaczek.pl