To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Drobne przestępstwa Izetty

Apak - Śro 13 Kwi, 2016 16:11

I kto tu ma motorek w rękach... cool cool Dla siebie zrobiłaś czy oddasz? Fajne to wyszło!
izetta - Śro 13 Kwi, 2016 19:34

Apak, Aniu, to dla mnie Very Happy jak siedzę pod domem i dłubię, a się chłodno robi to mi zawsze brakowało okrycia na ramiona Very Happy
nula - Czw 14 Kwi, 2016 08:43

izetta napisał/a:
jak siedzę pod domem i dłubię, a się chłodno robi to mi zawsze brakowało okrycia na ramiona

wiadomo - szewc bez butów chodzi hahahihi
ale już nie będziesz marzła - świetna chusta cool

izetta - Czw 14 Kwi, 2016 11:41

nula, dziękuję...

zrobiona z mojej ulubionej włóczki, drops delight i drops fabel (frędzle)
Zużyłam trzy motki tej cieniowanej i w sumie za wielka to nie jest ta chusta

Pysiatom - Czw 14 Kwi, 2016 20:14

Iza, bardzo ładna chusta. brawo brawo brawo
izetta - Nie 24 Kwi, 2016 19:13

Pysiatom, dziękuję love

Oczywiście, jak "ptaszor" na półkę poszedł to ciężko go znów ruszyć. W międzyczasie próbowałam skończyć moją kolorową bluzkę z ALIZE, powstał pokrowiec na siodełko od roweru, i kwiatki na koszyk...

Wiecie co... taki ludż z AD-HD to ma przerąbane... Jak nie cierpi na schizofrenię to nic nie może dokończyć a pozaczynane ma maaaasę pierdół...
Jak się z tego wyleczyć? Jest jakiś cień szansy? puknąć się

barbara 1 - Nie 24 Kwi, 2016 19:30

izetta napisał/a:
Jak nie cierpi na schizofrenię to nic nie może dokończyć a pozaczynane ma maaaasę pierdół...
Jak się z tego wyleczyć? Jest jakiś cień szansy?

ja właśnie się wyleczyłam sprzedając na fb zaczęte ufoki z włoczkami. ponad 20 kg. włóczek i kordonków i zarobiłam kupe kasy, a ile mam teraz miejsca hopla koniec z chomikowaniem

izetta - Nie 24 Kwi, 2016 19:36

barbara 1, czyli nadzieja jest... dziękuję za wsparcie Wink
nula - Pon 25 Kwi, 2016 07:45

izetta napisał/a:
Wiecie co... taki ludż z AD-HD to ma przerąbane... Jak nie cierpi na schizofrenię to nic nie może dokończyć a pozaczynane ma maaaasę pierdół...

skądś to znam - problem polega na tym, że zaczynam jedną rzecz ciekawa jak będzie wychodzić, ale jak już to wiem to jestem ciekawa jak będzie wychodzić coś innego - więc zaczynam kolejną
teraz w koszu leży zaczęta małpia tunika, a ja oczywiście już zaczęłam sweter na drutach.....
po prostu robienie jednej rzeczy od początku do końca mnie nudzi - ale staram się teraz pilnować, żeby mieć jednak zaczęte najwyżej dwie, góra trzy rzeczy naraz i robić je na zmianę hahahihi
a właśnie wczoraj przy porządkach znalazłam następnego zachomikowanego ufoka - pewnie już ze dwa lata tak leży .....

i co z tego , że postanawiam, że nie zacznę nic nowego dopóki nie skończę zaczętego ?
jak tu co chwilę ktoś pokazuje coś, co koniecznie trzeba zrobić ????????

izetta - Pon 25 Kwi, 2016 13:05

nula, cmok love
siebusania - Wto 26 Kwi, 2016 08:12

izetta, proste a piekne. Fajne kolorki takie wiosenne ponczo
beacia-24 - Śro 27 Kwi, 2016 13:55

To proste coś ma obłędne kolory. Ślubny haft przepiękny. Podziwiam takie dłubanie tym bardziej, że mi ostatnio zupełnie brak cierpliwości do igły. hahahihi
izetta - Czw 26 Maj, 2016 17:22

beacia-24, siebusania, cmok
izetta - Czw 26 Maj, 2016 17:45

Znów popełniłam drobne przestępstwa puknąć się pierwsze prze Zabę, bo zaraza kupiła te śmieszne siatkowane rurki i.... ja też chciałam, a drugie przez moją mamę. Potrzebowała tiarę na występy, bo gra w teatrze królową.

izetta - Czw 26 Maj, 2016 17:50

Oprawiłam też ślubny obrazek ale niestety gdzieś przepadło mi zdjęcie. za chiny ludowe nie mogę go odszukać.

zapomniałam jeszcze o jednym obrazku Smile

zabka611 - Pią 27 Maj, 2016 08:00

Za wszystko DUŻE brawo
Pysiatom - Pią 27 Maj, 2016 12:15

Iza, śliczności stworzyłaś. brawo brawo brawo
izetta - Nie 29 Maj, 2016 21:16

Pysiatom, zabka611, dziękuję cmoknięcie cmok love
siebusania - Wto 31 Maj, 2016 10:27

izetta, hopla brawo
saba52 - Czw 09 Cze, 2016 13:13

O jej jakie sliczne nowości cool cool brawo brawo
izetta - Czw 09 Cze, 2016 19:11

saba52, siebusania, cmok staram się jak mogę, niestety nie daje rady ze wszystkim co bym chciała... czasami to w ogóle rzucam wszystko w kąt i olewam temat.... ehhh
żabka - Pią 17 Cze, 2016 11:27

Izuniu mam bić się w pierś, skoro moja wina, że powstał śliczny komplet?

Śliczności poczyniłaś Smile brawo

izetta - Pią 17 Cze, 2016 13:34

żabka, no ależ oczywiście że tak, i to mocno paskudo Wink
dom_Klary - Pon 17 Paź, 2016 14:04

Obejrzałam prace, biję brawo, o tak: brawo brawo brawo
Fajne prace, tylko niech mi koleżanka powie, wykonujesz je siedząc w piżamie?
należysz do "kobiet wyzwolonych", byłam na tym blogu, ale zwiałam, trochę przerażona co by tu...

Buziaki
http://domklary.com/
https://www.facebook.com/DomKlary

izetta - Pon 17 Paź, 2016 16:01

dom_Klary, w piżamie, na plaży w stroju kąpielowym, w kawiarni czekając na pociąg który specjalnie odjeżdża dwie godziny później.... czasami na zlocie motocyklowym...
Jak mi akurat pasuje i wena najdzie.... kiedyś to potrafiłam w nocy wstać i nitki do haftu kolorami uszykować, bo mi nie dawało spokoju że którejś nie mam... mam trochę puknąć się hihihihi
kocham kapcie, luźne dresowe bluzy i zero makijażu Smile, niedzielne śniadanie jem i szykuję w koszuli nocnej, zresztą wszyscy domownicy buszują wtedy w piżamach.... to pozwala na relax przed nowym tygodniem.