Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
gustavo_2008 - Pią 27 Sie, 2010 18:21
Ale ja się cieszę, że spotkam się z Wami
| ania_b napisał/a: | | Będę się uczyć Summita, o ile Małgosia zechce mi pomóc. |
Aniu, bez dwóch zdań pomogę
Cud się stał, udało mi się wejść na forum
janeczka33 - Sob 28 Sie, 2010 11:01
A ja się cieszę, że Was poznam, bo tym razem nie odpuszczę i przyjadę.
dzola31 - Sob 28 Sie, 2010 12:11
I ja się szykuję na spotkanie z Wami
Celina - Sob 28 Sie, 2010 13:41
a ja myślę
gustavo_2008 - Sob 28 Sie, 2010 14:58
Celina, myśl W samochodzie miejsce się znajdzie i dla Ciebie i dla Basi
Celina - Sob 28 Sie, 2010 17:43
Zgoda jadę
ania_b - Sob 28 Sie, 2010 18:06
Wow, jaka super ekipa z Elbląga. Cieszę się. Do jutra.
Celina - Nie 29 Sie, 2010 20:07
Byłam naoglądałam się pięknych rzeczy zdolne dziewczyny
Lucysia - Nie 29 Sie, 2010 20:24
Spotkanie było super! Tyle nowych osób poznałam, a z nich co jedna to zdolniejsza.
Oto kilka zdjęć ze spotkania:
Lucysia - Nie 29 Sie, 2010 20:31
Tu jeszcze kilka zdjęć pięknych prac zdolnych koleżanek:
dzola31 - Nie 29 Sie, 2010 23:42
Było super !!! Już się cieszę że w pażdzierniku kolejne spotkanie. Podziwiałam na blogu Janeczki jej anioły i szkatułki a dzisiaj mogłam to wszystko dotknąć oj cuda ta nasza Janeczka robi . Drutujące koleżanki machały drutami aż miło , tak się zagadałam że nie zrobiłam zdjęć frywolitkowym cudom. Tildowe zajaczki przeurocze też były oj cuda cuda widziałam i dotykałam. Fotosik mnie nie lubi wiec na picase wrzucam zdjecia które porobiłam.
http://picasaweb.google.c...CNq37-Td-_fHOw#
Poranna - Pon 30 Sie, 2010 09:56
patrząc na tegoroczne zdjęcia z rozrzewnieniem wspominam nasze spotkanie sprzed roku
janeczka33 - Pon 30 Sie, 2010 12:54
Rzeczywiście wczoraj było wspaniale. Tyle osób pozytywnie zakręconych w jednym miejscu. Naoglądałam się cudnych prac i nagadałam za wszystkie czasy. Znowu moje akumulatorki są w pełni naładowane. Chciałabym wszystkim bardzo podziękować za miłe przyjęcie. Postaram się częściej u Was bywać. Tak będę organizować odwiedziny u mamy żeby zbiegały się z terminami spotkań. Też dorzucę kilka zdjęć. Mam nadzieję, że nie będziecie mi miały tego za złe, bo niektóre są zabawne.
[
ania_b - Pon 30 Sie, 2010 17:33
A dlaczego ja nie widziałam Tildowych zajączków? Kto je pokazywał? Takie słodkie są. Chociaż stół był tak zastawiony dziełami wszelkiej maści, że tudno było skupić się na jednym. To chyba najliczniejsze jak do tej pory spotkanie w Gdańsku.
Jeszcze raz dziękuję Małgosi za naukę Summita. Dzisiaj nabyłam druty, moherek (liliowy). Jutro na radzie zacznę dziergać, choć trochę się boję, żebym nie zrobiła takiej skuchy jak wczoraj (albo innej, cha, cha, cha).
Celina - Pon 30 Sie, 2010 18:10
Tutaj są pozostałe zdjęcia które wstawiła dzola31
http://picasaweb.google.c...CNq37-Td-_fHOw#
gustavo_2008 - Pon 30 Sie, 2010 18:33
Spotkanie było super. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję
To ja też dołączę kilka swoich zdjęć. Jest ich niewiele. Pomagałam rozszyfrować wzór Summita i tak się tym zajęłam, że zapomnialam o robieniu zdjęć.
| ania_b napisał/a: | | trochę się boję, żebym nie zrobiła takiej skuchy jak wczoraj (albo innej, cha, cha, cha). |
Aniu na pewno sobie poradzisz i skuchy nie będzie
Lucysia - Pon 30 Sie, 2010 20:24
Aniu, króliczki pokazywała Celina. To ona jest mistrzynią w szyciu.
Basia.G - Wto 31 Sie, 2010 17:46
podajcie chusteczkę - po zdjęciach widzę , że było super i tyle osób przyjechało - cala północna Polska . Pozdrawiam wszystkich
Basia.G - Wto 31 Sie, 2010 19:35
Czy mogę się pochwalić takimi koralami? - to były ostatnie moje robótki
Lucysia - Wto 31 Sie, 2010 21:09
Basia.G, apetyczne te Twoje korale
A co do spotkania- mam nadzieję, że na następnym będziesz. Być może będzie nas jeszcze więcej, bo już teraz odezwały się do mnie dwie kolejne osoby chętne na wspólne spotkanie.
ania_b - Wto 31 Sie, 2010 21:25
Basiu, aż poczułam zapach.
alutka171 - Śro 01 Wrz, 2010 01:07
Jaka szkoda że znów nie mogłam przybyć i tyle atrakcji i przepięknych prac mnie ominęło.
Dawno tu nie zaglądałam ale mam nadzieję że wkrótce się to zmieni i będę mogła częściej gościć i na forum i w końcu wybiorę się na spotkanie. Na razie pozdrawiam wszystkie przemiłe panie i ślę moc buziaków
cirena - Pią 03 Wrz, 2010 18:22
Nareszcie udalo mi sie zalogowac juz tydzien od spotkania a ja caly czas nie moglam sie wbic w logowanie spotkanie faktycznie bylo super chociaz brakowalo jeszcze do kompletu naszej Woalki ale ja musimy zrozumiec moze juz nastepnym razem spotkamy sie .
juz czekam na ten 3 pazdziernik i nasze spotkanie
Basia.G - Nie 05 Wrz, 2010 16:34
o matko ! 3 październik - mam podwójne urodziny moich córek - może coś da sie zrobić i przesunąć termin plissss plissss ....
woalka - Nie 05 Wrz, 2010 17:03
Dziewczyny, oglądając te fotki i czytając Wasze posty byłam wzruszona.
Ale po tekście cireny po prostu pękłam...
Wróciłam już z wakacyjnych wojaży do Gdańska i marzę o spotkaniu z Wami.
Choć sama na robótki mam teraz baaardzo mało czasu, to z radością obejrzałabym Wasze ostatnie dzieła i pogadałabym o naszych hobby i nie tylko...
O terminie w pierwszy weekend października nie mam nawet co marzyć ze względów rodzinnych, ale może następnym razem...?
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!
|
|
|