Galerie prac użytkowników forum - Prace elkaj str.103 starocie :)
jola373 - Pon 29 Wrz, 2008 09:51 Temat postu: Re: Prace elkaj Eluś, wspaniała imprezka, świetne zdjęcia, ślicznie wygladacie, a i Wasze prace cudoooooowne!
| Violetta21 napisał/a: | czuje się jak ta księżniczka z kawału za siedmioma górami, za siedmioma rzekami... dlaczego ja mam tak wszędzie daleko  |
i ja!
Agamaga - Pon 29 Wrz, 2008 09:54
Bardzo ładne prace - gratuluję
Gusia - Pon 29 Wrz, 2008 11:36
Ela ale super, aż Ci zazdroszczę, sama chętnie bym wzięła udział w takiej imprezie
Jarka - Pon 29 Wrz, 2008 12:44
| jola373 napisał/a: | | wspaniała imprezka, świetne zdjęcia, ślicznie wygladacie, a i Wasze prace cudoooooowne! |
Halkuk - Pon 29 Wrz, 2008 13:45
Super !
jola1010 - Pon 29 Wrz, 2008 14:57 Temat postu: Re: Prace elkaj super impreza, szkoda ,że tak daleko...
| Violetta21 napisał/a: | Ela ale super zdjęcia i super imprezka czemu w moim zapyziałym mieście nigdy nic się nie dzieje tylko mafia grasuje i nic więcej buu czuje się jak ta księżniczka z kawału za siedmioma górami, za siedmioma rzekami... dlaczego ja mam tak wszędzie daleko  |
Viola oglądając zdjęcia z wystawy o tym samym sobie pomyślałam-czemu u nas się nic takiego nie dzieje!!!
Pozdrawiam;Jola.
Madzia - Pon 29 Wrz, 2008 16:11
Takie fotorelacje są zawsze bardzo ciekawe, dzięki za fotki!!!!!!
Elżbieta P. - Pon 29 Wrz, 2008 20:14
fajna imprezka i nawet pogoda wam dopisała
elka j. - Pon 29 Wrz, 2008 20:59
bean, Violetta21, reni, jola373, Agamaga, Gusia, Jarka, Halkuk, jola1010, Madzia, fruzia - bardzo się cieszę, że spodobały się Wam fotki
To prawda - impreza była udana, pogoda jak na zamówienie, choć do ostatniej chwili straszył chłód i deszczowe chmury - jarmark odbył się 30 sierpnia, ale przede wszystkim dopisały nam humory. To dopiero druga edycja tej imprezy, mamy nadzieję, że z roku na rok będzie coraz lepiej
Violu, Jolu1010 - nie uwierzę, że u Was się nic nie dzieje, mieszkacie w takim pięknym mieście - miałam okazję przejeżdżać przez Jelenią Górę, jest piękna, ma fajny klimat. Pokusiłam się po tym, co napisałyście, żeby zajrzeć do kalendarza imprez i widzę, że macie u siebie mnóstwo imprez, więc chyba nie jest tak źle. No i najważniejsze macie tak blisko do Aniluxu
Coś niecoś nadziergałam, tu dokończona tunika z białej hemery z kwiatkami ze snehurki, fragment już pokazywałam w swoim wątku
A propos przejazdu przez Jelenią Górę (strasznie żałuję, że tylko przejazdu, bo miasto przepiękne) - byłoby grzechem nie odwiedzić sklepu firmowego Aniluxu, sklepik odwiedziłam. Zakupy zrobiłam mniejsze, niżbym chciała, bo mąż bacznie obserwował Zastosowałam pewien wybieg i w drodze powrotnej była druga wizyta w sklepie, więc była dwa mniejsze pakunki, a nie jeden duży i tak mocno serce męża nie bolało Część włóczki wykorzystałam od razu na miejscu, w pięknych okolicznościach przyrody, na postojach podczas urlopowej wędrówki po Karkonoszach i tak oto powstała taka sobie bluzeczka z sonaty:
Jasieńka - Pon 29 Wrz, 2008 21:07
no no śliczne bluzeczki zrobiłaś no i zapas włóczki niezły to masz dziergania do końca roku
reni - Pon 29 Wrz, 2008 21:52
super bluzeczki
nula - Pon 29 Wrz, 2008 22:16
elka j., Faktycznie - teraz można Cię nie tylko poczytać ale i zobaczyć
Super impreza i super fotki !!!!! Kiecki, które macie na sobie też rewelacyjne !!!!
Tunika bajerancka (opłacało się poczekać, żeby zobaczyć), a bluzeczka nie "taka sobie" tylko piękna !!!!
No i do tego udane zakupy !!!!
Teraz szybko zamień te niteczki na następne cudeńka !!!!!
bean - Pon 29 Wrz, 2008 22:26
śliczne bluzeczki
| elka j. napisał/a: | | Zakupy zrobiłam mniejsze, niżbym chciała, bo mąż bacznie obserwował Wink Zastosowałam pewien wybieg i w drodze powrotnej była druga wizyta w sklepie, więc była dwa mniejsze pakunki, a nie jeden duży i tak mocno serce męża nie bolało |
Fajnie to wymyśliłaś
Violetta21 - Wto 30 Wrz, 2008 08:32 Temat postu: Prace elkaj Ela śliczna bluzeczka i tuniczka
Elcia to fakt imprez u nas nie brakuje typu koncertów i tym podobnych "bandy brykających małpiszonów " mi chodzi o bardziej cywilizowane imprezy np wystawa haftów czy tak jak Wy zorganizowałyście imprezkę rękodzieła
Ps jestem ciekawa co tam jeszcze zakupiłaś w Aniluxie
buziaczek - Wto 30 Wrz, 2008 10:46
bardzo ładna tunika i równie piękna bluzeczka
barbara 1 - Wto 30 Wrz, 2008 11:07
Bluzeczka z sonaty mój faworyt,bardzo mi się podoba,elementowa bardzo ciekawa w połączeniu z innymi kolorami
Zazdroszcze tylko wizyty w sklepie aniluxu i i imprezy z wystawy
małgośka - Wto 30 Wrz, 2008 13:33
Elu śliczna tuniczka i bluzeczka.
Świetne zdjęcia z wystawy.
adela - Wto 30 Wrz, 2008 14:07
elka j., jaka czadowa impreza, super, że coś takiego jeszcze się odbywa. Czasami tez bywam na tego typu imprezach, tata z wikliną, ja ze swoimi wyplotami. Extra! No i prace Twoje są fantastyczne, gratuluję!
bjanna - Wto 30 Wrz, 2008 14:28
super impreza strasznie takie lubię, bo można się na nich nieźle zainspirować, dowartościować i oczywiście odetchnąć z ulgą, ze nie tylko ja jestem taka zakręcona, że innym też się podoba rękodzieło szkoda tylko, ze nie mogłam tam być troszkę do Was daleko........
tunika i bluzeczka śliczne
Jarka - Wto 30 Wrz, 2008 17:06
| bean napisał/a: | | Fajnie to wymyśliłaś |
elka j. - Wto 30 Wrz, 2008 18:18
Szydełko, reni, nula, Violetta21, bean, buziaczek, barbara1, małgośka, adela, bjanna, Jarka - dziewczyny pięknie dziękuję za te ciepłe słowa. Co do imprezy - to miłe, że się podoba. Małe sprostowanie, nie byłyśmy organizatorkami, tylko brałyśmy udział. To dopiero drugi jarmark, byłyśmy współorganizatorkami I jarmarku w ramach stowarzyszenia, w którym działamy. W II jarmarku tylko brałyśmy udział, a jeżeli macie ochotę zobaczyć, co to za impreza, to więcej fotek jest tu:
http://www.police.info.pl/6-09.php?nr=16777814
Tu muszę się pochwalić, że jakąś cegiełkę do powstania tej imprezy przyłożyłyśmy, ale to długa historia
a tu nasze stoiska wspólne z MAgiczną Chwilą na I jarmarku w 2007 r.: http://www.decokreacje.com/jarmark.php
| Violetta21 napisał/a: | | mi chodzi o bardziej cywilizowane imprezy np wystawa haftów czy tak jak Wy zorganizowałyście imprezkę rękodzieła |
Violu, gdzie nam do imprez z Twojego miasta, znalazłam coś takiego - Jarmark Średniowieczny w Jeleniej Górze http://www.jck.pl/galeria...zesien_2008.php Baaaardzo mi się podoba
elka j. - Wto 30 Wrz, 2008 19:00
Basiu, to była bardzo miła wizyta, widok uginających się półek pod ciężarem różnokolorowych włóczek - to balsam dla takich robótkomaniaczek, jak marantowe forumki. Teraz to możemy razem zazdrościć Violi i innym dziewczynom z Jeleniej Góry i okolic
Moje zakupy - a właściwie ich część,bo kilka moteczków zagospodarowała moja mama:
| szydełko napisał/a: | | zapas włóczki niezły to masz dziergania do końca roku |
| nula napisał/a: | | Teraz szybko zamień te niteczki na następne cudeńka !!!! |
Już pracuję nad tym zapasem, właśnie zaczęłam sezon jesienno zimowy, będzie sweter, a na fotce fragment karczku swetra, a nad ciągiem dalszym właśnie się zastanawiam
| bean napisał/a: | | Fajnie to wymyśliłaś |
To w trosce o zdrowie męża, zwłaszcza jego serce, gdyby mąż zobaczył moje zapasy włóczkowe upchane w zakamarkach, to dopiero mógłby być problem :wesolek:
elka j. - Wto 30 Wrz, 2008 19:07
Powoli żegnam się z latem... sonatowe bluzeczki:
Madzia - Wto 30 Wrz, 2008 19:09
Zacznę od pochwał. Obie bluzeczki śliczne, zwłaszcza podoba mi się ta zielona!
Mnie również urzekła Jelenia Góra, żałuję, że nie zrobiłam sobie zdjęcia przed sklepem, już parę takich widziałam. A serce tak waliło z wrażenia!!!! Wrażeń więcej w sklepie niż w górach!
A zapas też zrobiłam wielki, w dodatku do tej pory nie ruszony, za to dokupione nowe motki!
W moim mieście też dopiero drugi rok jest jarmark, ale za to jest to naprawdę fantastyczny Jarmark Jagielloński, gdzie oprócz sporej ilości kramów rozstawionych po całej Starówce, są różne występy i warsztaty. W tym roku byłam krótko bo upał był nie do zniesienia, ale takie imprezy są naprawdę bardzo, bardzo fajne, a co najważniejsze wydaje się, że zyskują coraz większą popularność.
reni - Wto 30 Wrz, 2008 19:11
super bluzeczki
to prawda... szkoda lata
|
|
|