To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - ciaza

Meta - Pon 19 Maj, 2008 08:00

Wczoraj wróciłyśmy ze szpitala wesoło mi Lena urodziła się 15 maja o 9.15 rano i wcale nie jest taka mini mini jak miała być według lekarzy Very Happy - 3100g i 50cm. Mamy za sobą pierwszą noc w domu i póki co nie jest źle (znaczy daje się choć trochę wyspać wesoło mi )

Tak wyglądała parę godzin po urodzeniu (nieostre zdjęcie, bo mąż chyba za bardzo się przejął ;])

A tutaj już w domu

Dodam jeszcze, że szpital w Sławnie - chociaż w starym budynku i bez luksusów - był naprawdę miłym miejscem, nie spodziewałam się, że aż tak przyjazne położne tam mają i w ogóle całą obsługę cool

dota72 - Pon 19 Maj, 2008 08:16

Mecik GRATULUJĘ cmoknięcie
Życzę aby Lenka rosła zdrowa,dużo się uśmiechała i dała rodzicom w nocy się wyspać. cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmok cmok .

Bernadka - Pon 19 Maj, 2008 08:24

Mecik, GRATULACJE love
Elżbieta P. - Pon 19 Maj, 2008 09:44

Basiu, gratuluję ślicznej córci kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
magnolia - Pon 19 Maj, 2008 09:54

Mecik, Serdeczne Gratulacje i zycze Wam by Lenka rosla zdrowo na pocieche Rodzicow i Dziadkow kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
barbara 1 - Pon 19 Maj, 2008 10:08

Życzę aby Lenka rosła zdrowa,dużo się uśmiechała i dała rodzicom w nocy się wyspać.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Meta - Pon 19 Maj, 2008 10:09

Dziękuję Wam bardzo za życzenia cmoknięcie A Lena - wszyscy mówią - to nieodrodna wnuczka swojego dziadka, taka podobna wesoło mi
Jasieńka - Pon 19 Maj, 2008 10:44

Mecik ja ci też gratuluję i tak jak inne życzę ci aby ci dała pospać w nocy i była zdrowa i dobrze rosła i gratulacje dla taty i dziadków ze mają taką śliczną wnuczkę i córkę dla taty cmoknięcie cmoknięcie
Krulik - Pon 19 Maj, 2008 11:12

Mecik, GRATULACJE!!! Lena rzeczywiście nie wygląda na mikroskopka;D Niewysoka ale za to waga słuszna:D wesoło mi Niech się mała chowa dobrze. Mój synuś też był baaardzo do dziadka podobny, ale w ciągu miesiąca to się zmieniło, a teraz to już wcale jest niepodobny;D
małgośka - Pon 19 Maj, 2008 12:22

Mecik, gratulacje. Lenka śliczna. Niech sie zdrowo chowa. Całuski od Szymusia.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Asia S. - Pon 19 Maj, 2008 12:35

Mecik gratuluję kwiatek dla ciebie
Halkuk - Pon 19 Maj, 2008 14:24

Gratulacje ! love Lena prześliczna cool kwiatek dla ciebie Dużo zdrówka Wam życzę idę na imprezę
mazionta - Pon 19 Maj, 2008 15:31

Gratuluje i duuuzo zdrówka życzę cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
alienor - Pon 19 Maj, 2008 16:21

Rozkoszny dzidziuś cmoknięcie , dołączam sie do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Leny i jej dumnych rodziców kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Madzia - Pon 19 Maj, 2008 19:40

Gratuluję ślicznego Bąbelka i życzę dużo, dużo zdrówka dla Was!!!!!!!!!! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
bjanna - Pon 19 Maj, 2008 20:04

Mecik, GRATULUJĘ kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie Lenka jest prześliczna love trzymajcie się zdrowo cmok
Meta - Pon 19 Maj, 2008 20:12

Dziękuję za tyle życzeń, kochane jesteście cmoknięcie
A ja póki co staram się nauczyć wszystkiego w trybie ekspresowym. Obsługę pampersów opanował już nawet szczęśliwy tata, który tak poza tym nie rozstaje się z aparatem i obfotografowywuje małą ze wszystkich stron w każdej pozycji - poza tym nawet przyciął zarost żeby jej nie drapać kiedy ją całuje wesoło mi

Poranna - Pon 19 Maj, 2008 21:44

Meciku, serdecznie gratuluję słodkiej Lenki! Niech rośnie zdrowo i daje Wam, z mężem mnóstwo radości!!! cmok kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Andzelika - Wto 20 Maj, 2008 09:47

Gratulacje kwiatek dla ciebie - dzieci to skarb, ja noszę pod sercem trzecie moje dzieciątko a ma przyjśc na świat w sierpniu.
małgośka - Śro 21 Maj, 2008 09:24

Andzelika, trzymam kciuki. Cieszę się, że przybędzie nam niedługo kolejne dzieciątko. cool love
Meta - Śro 21 Maj, 2008 09:38

Ojej ależ mamy forumowych dzieciaczków wesoło mi wesoło mi wesoło mi Dużo zdrówka w ciąży i jak najlepszego samopoczucia Andzelika
maranta - Śro 21 Maj, 2008 11:49

Mecik, gratuluję ślicznej córeczki kwiatek dla ciebie
Niech się chowa zdrowo cmoknięcie

Andzelika- czekamy na kolejnego forumowego bobaska razem z Tobą hopla

Andzelika - Śro 21 Maj, 2008 12:00

Dzięki Wszystkim cmoknięcie
valilina - Śro 21 Maj, 2008 21:42
Temat postu: Mecikuuu!!!
Moje ogromne gratulacje!!!!! Lena przesliczna!!!! Niech rosnie zdrowo Wasza pociecha!!!!!
Andzelika - to czekamy na kolejne "dzieciatko na forum;)

buziaki;)

buziaczek - Pią 23 Maj, 2008 19:26

Ja tez dołanczam się do tych wszystkich życzeń-niech Lenka rośnie piękna i zdrowa cmoknięcie bye Ja tez mogę się pochwali faktem , że też jestem w ciąży to już 17 tydzień. Jak na razie czuję się świetnie i mam nadzieję że będzie dalej tak pięknie. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych mam i dla wszystkich przyszłych mam bye cmoknięcie