Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
Basia.G - Nie 18 Lip, 2010 22:10
chyba trochę mało zdjęć dorzucę jeszcze pare
Basia.G - Nie 18 Lip, 2010 22:16
królika robiła Jola ale nie była na spotkaniu -pozdrawiam wszystkich było super !
woalka - Pon 19 Lip, 2010 08:33
Basia.G, dzięki za super fotorelację!
Phoebe nic się nie zmieniła
Mnie oczywiście najbardziej zachwycają frywolitki.
Czyim dziełem są te wszystkie biżuteryjki?
A biała serweta z ostatniej fotki?
Dlaczego mnie tam z Wami nie było...
Basia.G - Pon 19 Lip, 2010 08:47
Woalko myślę , że Cirena napisze dokładnie co kto zrobił . Nam bardzo brakowało Ciebie i AniB i Ewy i Eguni - nawet dla Ani były koraliki zamówione.
Celina - Wto 20 Lip, 2010 09:42
Fajnie Basia Ciebie zobaczyć , bo pozostałych dziewczyn nie znam
Basia.G - Wto 20 Lip, 2010 16:27
Celinko nic nie stoi na przeszkodzie byś wszystkich poznała - to są super dziewczyny - takie jak Ty wspaniałe i cuda potrafią robić następne spotkanie będzie 28-29 sierpnia - dokładną datę zawsze podaję na szmatkach - może poznam wreszcie Tildę
gustavo_2008 - Wto 20 Lip, 2010 19:29
Basia.G, super zdjecia żałuje, ze nie mogłam być
Phoebe - Czw 22 Lip, 2010 13:10
Bardzo sie ciesze, ze udalo nam sie spotkac! Szkoda, ze tak krotko i tylko raz w roku...
Basiu super zdjecia Ja jak zwykle zapomnialam przyniesc aparat.
Irenko - jeszcze raz dziekuje za wzory i cenne uwagi
woalka, (w tym wieku to komplement ) Szkoda, ze Ciebie nie bylo, ale mam nadzieje, ze w przyszlym roku uda nam sie spotkac.
Buziaki dla Was wszystkich
ania_b - Czw 22 Lip, 2010 13:18
Oj. Jak miło, że o mnie pamiętałyście, choć nie było mnie. Ja się nie odzywałam w kwestii spotkania, bo od dawna ten weekend miałam zajęty. Cały tydzień spędziłam w schronisku w Chochołowskiej, znaczy noce w schronisku, a w dzień góry. W niedzielę ok. 16 to byłam na Przełeczy Iwanickiej. Wrócuiłam brudna, zmęczona i przeszczęśliwa, choć właściwie nie bardzo, bo już chciałabym znowu tam być. Ale dopiero za rok. Na następnym spotkaniu na pewno już będę, bo tuż przed rozpoczęciem roku szkolnego nigdzie nie wyjadę.
O jezu, kto zrobił te złote cudeńka frywolitkowe.
Na pewno odbiorę koraliki za miesiąc, gotowa jestem zapłacić nawet karę umowną za opóźnienie odbioru.
Ale też chętnych do spotkania było jak widzę całkiem sporo.
Pozdrawiam i do zobaczenia za miesiąc.
woalka - Czw 22 Lip, 2010 13:19
| Phoebe napisał/a: | | (w tym wieku to komplement ) |
Uśmiałam się Jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku, więc chyba muszę zacząć się martwić, bo zmieniam się nieustannie, z czego zdaję sobie sprawę dopiero, kiedy patrzę na zdjęcia
Naprawdę nie mogę się doczekać kolejnego spotkania...
Phoebe - Pon 26 Lip, 2010 19:49
woalka, hihihi masz racje, gapa ze mnie. Ale po Tobie nie widac wiec nie musisz sie pilnowac.
Ja juz sie ciesze na nastepne spotkanie z Wami. Wyszlam doladowana "energia i wiedza frywolitkowa" teraz brak mi tylko jescze czasu i kilku rak zeby moc zrobic to, co chce
cirena - Wto 10 Sie, 2010 12:58
Wita w wakacyjny piekny dzień ,chcialam zapytać czy ktoras z Pań była juz na Jarmarku podobno jest Pani z frywolitkami jak widzialyscie to prosze napiszcie w ktorym miejscu ona stoi poszłabym zobaczyc ale nie lubie chodzic po całym jarmarku
Basia.G - Wto 10 Sie, 2010 18:23
Ja już byłam 4 razy ale nie widzialam nic frywolitkowego
Phoebe - Śro 11 Sie, 2010 20:16
dziewczyny podobno byla jakas pani (jezeli sie nie myle to na Dlugiej) - miala naszyjniki i kolczyki frywolitkowe... jak dozwonie sie do zrodla, to wypytam o wiecej
wypytalam: Pani stoi na Dlugiej, w okolicach poczty (po tej samej stronie). w niedziele jej nie bylo, ale w poniedzialek tak. Pani jest z Tychow, (jezeli dobrze zapamietalam - nazywa sie Danuta Olendzka). Jak dlugo tam bedzie, to nie wiem, ale moze ktoras z Was ja spotka.
ania_b - Pon 23 Sie, 2010 17:14
Halo, halo, co tu tak cicho? Czy w tę sobotę (niedzielę) odbędzie się spotkanie gdańskie? Jakby co, to ja się piszę. O każdej godzinie.
cirena - Pon 23 Sie, 2010 17:50
Aniu juz sie odzywam na temat spokania -Zaspianki juz sie dopytuja czy sie odbedzie napewno inne tez sledza nasze pisanie i plany z nim zwiazane wiec zapraszamy i osoby ktore jeszcz do nas nie dotarly a maja ochote Spotkanie napewno sie odbedzie tylko moze Ty zdecyduj w ktory dzien w sobote czy w niedziele i o ktorej mnie jest wszystko jedno wiec czekam na propozycje .A moze jeszcze ktos zaproponuje ktory ztych dni bardziej odpowiada ja proponuje godzine 15 w sobote .Czekam na jakis odzew bo czasu jest nie wiele do konca tygodnia.
A moze Alutka juz tez bedzie mogla do nas dobic?
ania_b - Pon 23 Sie, 2010 21:44
O, jak sie cieszę na to spotkanie. Mnie tez jest obojętne, którego dnia i o której godzinie, i tak przyjdę. Ostatni raz widziałyśmy sie na wspólnym dzierganiu w czerwcu, więc już czekam niecierpliwie. Przynieście jak najwięcej robótek, żebym mogła oczyska nacieszyć.
W kwestii wyboru dnia, niech decydują ci, którym z jakichś względów nie jest obojętne, czy to sobota, czy niedziela, żeby jak najwięcej nas mogło dotrzeć. A może przyjedzie Elbląg albo Lębork, albo trochę bliżej Gdynia (z kołowrotkiem lub bez;) lub Rumia czy Pruszcz. Zawsze im więcej tym lepiej.
cirena - Wto 24 Sie, 2010 07:58
Aniu ja juz dostalam bure od Jadzi o terminie spotkania ze mialo byc w niedziele ale naprawde mi termin jet tez obojetny i tak przyjde .Dlatego tez prosze o wypowiedzenie sie innych kolezanek jak im pasuje a moze Ty konkretnie ustal ze tak ma byc bo jak widze nikt tej kwesti nie podnosi.Oczekuje na propozycje Aniu ciebie i nie tylko.
Basia.G - Wto 24 Sie, 2010 17:05
tym razem mnie nie będzie
Lucysia - Wto 24 Sie, 2010 23:11
Gdyby to była niedziela, to może przyjechałybyśmy obie z Małgosią (gustavo_2008). Ale muszę jeszcze porozmawiać z nią czy jej pasuje. Jutro odezwę się.
ania_b - Śro 25 Sie, 2010 11:23
Jeżeli się zdecydujecie, to jak najbardziej będzie niedziela. Zapraszamy serdecznie.
Lucysia - Śro 25 Sie, 2010 20:13
Jesteśmy gotowe przyjechać z Małgosią w niedzielę
Co więcej ma też przyjechać Janeczka z Kaszub. Może jeszcze kogoś uda nam się namówić. Podajcie proszę miejsce spotkania.
cirena - Czw 26 Sie, 2010 08:45
Lucysiu super ze macie ochote do nas zawitac cieszymy sie ze bedzie nas wiecej miejsce naszych spotan jest hotel scandik znajduje on sie naprzeciwko dworca glownego pkp bardzo latwo do niego trafic tylko przejsc tunelem od dworca i juz sie jest w hotelowej kawiarence ,a moze jeszcze napiszesz o ktorej wam jest najlepiej dotrzec my pierwotnie ustalilysmy godzine 16 ale jezeli cos wam nie pasuje to prosze napisz
ania_b - Pią 27 Sie, 2010 12:26
| Lucysia napisał/a: | | Jesteśmy gotowe przyjechać z Małgosią w niedzielę |
O, jak fajnie. To ja biorę druty i włóczkę "ćwiczebną". Będę się uczyć Summita, o ile Małgosia zechce mi pomóc.
cirena - Pią 27 Sie, 2010 15:33
Aniu!
Ty tak sie nie rozpedzaj z ta wloczka tylko czółenko w dłoń i do kolczykow i frywolitkuj takie piekne ozdoby jak do tej pory .Nie wiem jakim cudem weszlam na ta strone przeciez on miala byc juz nie aktualna prawdziwy cud -ale i dobrze do zobaczenia w niedziele
|
|
|