To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - kroowka

alienor - Wto 22 Lip, 2008 17:36

śliczny top , fajna biżu brawo brawo brawo
Madzia - Wto 22 Lip, 2008 18:42

Niektóre ciuchy to jakby specjalnie zaprojektowane dla Ciebie. Topik leży idealnie.
Śliczności robisz w każdej widać dziedzinie. brawo brawo brawo brawo

bean - Wto 22 Lip, 2008 18:43

topik REWELACYJNY cool brawo brawo piękna biżuteria, bolerko wygląda świetnie cool cool cool

a wszystko jak zwykle dopięte na ostatni guzik wesoło mi

jola373 - Wto 22 Lip, 2008 20:28

Śliczny topik cudnie na Tobie wygląda, albo śliczna kroowka cudnie wygląda w topiku, albo... a tam, pokickało mi się z wrażenia , wiec powiem tak:
WSZYSTKO ŚLICZNE! brawo brawo brawo brawo brawo

_ulcia - Wto 22 Lip, 2008 20:55

WOW ale śliczności naprodukowałaś zebalek brawo brawo brawo
Antonina - Wto 22 Lip, 2008 21:41

Śliczne prace- cudny topik, piekna bizuteria i ładne bolerko brawo
katarina38 - Wto 22 Lip, 2008 22:16

cool cool cool
monika_b - Śro 23 Lip, 2008 07:32

Dobrze, że się topik doczekał, bo szkoda by było, żeby myszy takie cuś cudnego zjadły. Biżuteria i bolerko cool
buziaczek - Śro 23 Lip, 2008 08:28

kroowka, wooooooowwwwwww piękne prace a twoja bluzeczka jest rewelacyjna , ogromne brawa za jej wykonanie cool brawo cool brawo
kroowka - Śro 23 Lip, 2008 09:15

Dzięki dzięki dzięki!!! Smile jesteście wspaniałe Smile
Violetta21 - Śro 23 Lip, 2008 09:45
Temat postu: kroowka
kroowka dziekuję cmoknięcie
ata30 - Śro 23 Lip, 2008 10:35

top prześliczny, biżuteria również brawo brawo brawo brawo brawo brawo

a o bolerko pewnie niepotrzebnie sie martwisz bye bye

Krakowianka - Śro 23 Lip, 2008 10:48

nie mogę napatrzeć sie na topik ! jest cudny uklon uklon sama go wymyśliłaś czy jest jakiś schemacik!??
biżu-PIĘKNE a bolerko napewno sie spodoba nic sie nie martw i śpij spokojnie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Bernadka - Śro 23 Lip, 2008 10:53

Wielkie brawa za wszystko co stworzyłaś , ostatnio malutko zaglądam na forum bo kompletnie brak mi czasu więć chwalę , chwalę bo piękne rzeczy powstały brawo brawo
bjanna - Śro 23 Lip, 2008 12:51

kroowka, topik zarąbisty cool cool cool biżuteria to oś czego ja mało noszę, ale bardzo lubię oglądać takie śliczniutkie jak Twoje brawo brawo brawo a bolerko, spokojnie kazanie musi się spodobać radocha
karmelek - Śro 23 Lip, 2008 13:46

kroowka nic nie napiszę, bo mi mowę odjęło.... uklon uklon uklon
Grażyna - Śro 23 Lip, 2008 14:34

Same wspanialości, no i ta figura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do pozazdroszczenia brawo
kroowka - Śro 23 Lip, 2008 14:59

Dzięki raz jeszcze za nowe komplementy uklon

Krakowianko jest schemacik. Ten model pochodzi z zeszłorocznego Phildara nr 471. Podeślę Ci.
Bolerko i mnie się podoba, tylko się boję czy będzie w dobrym rozmiarze, bo wszystko przez internet tylko obgadane, żadnych przymiarek. Będę spokojna jak zobaczę zdjęcie z klientką w nie ubraną Wink Albo postanowię.. kolejny już raz! Wink .. że nie robię ciuszków na zamówienie, albo.. będę zachwycona że się komuś podoba tak bardzo jak mnie i tak bardzo, że chce to kupić... zobaczymy hihihi

No a figura to nie moja zasługa... matka natura Wink choć tak ostatnio się zastanawiałam, że nasz wygląd to jednak matka natura + parę własnoręcznie lub mniej własnoręcznie wykonanych poprawek Wink i broń Boże nie o skalpelach tu myślę Smile

PS. aż sobie avatarka zmieniłam.. tak mi się ten topik podoba!

LidkaM - Śro 23 Lip, 2008 16:59

O matko, kroowka!!! Mało mi oczy nie wypadły, jak zobaczyłam te śliczności, zwłaszcza top.
Mowę mi odbierasz....

barbara 1 - Śro 23 Lip, 2008 17:03

kroowka napisał/a:
. tak mi się ten topik podoba!

mnie się też bardzo podoba cool w avatarku wygladasz fantastycznie brawo brawo brawo brawo

Elżbieta P. - Śro 23 Lip, 2008 19:28

prawda, prawda Olu, wyglądasz w tym topiku ślicznie, sam topik jest fantastyczny i cała reszta również wesoło mi brawo brawo brawo
milamirka - Śro 23 Lip, 2008 19:32

Na pieknej modelce i prace cudownie wygladaja piekny topik bizuteria super:cooool: radocha cool
Sosna - Śro 23 Lip, 2008 20:22

Topik prześliczny, biżuteria zachwycająca, bolerko również. Oryginalne rzeczy robisz, gratulacje.
alicja11 - Śro 23 Lip, 2008 20:26

kroowka, topik super,bolerko również ale biżuteria jest bajeczna a za wisienki dałabym sie pokroić tak mi przypadły do gustu cool cool brawo brawo uklon
grzewa - Czw 24 Lip, 2008 09:40

Wszystko piękne, jak zawsze. brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo