To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Witam i od razu się chwalę :)

Violetta21 - Nie 29 Lip, 2007 17:17
Temat postu: Witam i od razu się chwalę :)
Aga super koraliki brawo , brawa za obrazek brawo a ten bukiecik jest śliczny bye
agniechak - Nie 29 Lip, 2007 21:46

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Dziewczyny - jesteście kochane !!! Znów tyle pochwał, aż mi się robi gorąco... Bardzo się ciesze, że podobają Wam sie moje wypocinki Smile uklon uklon uklon uklon
Robótki naprawdę działają kojąco ... Żadna tabletka ich nie zastąpi Smile

Eve - Snehurka jest cieniowana. W rzeczywistości o wiele lepiej się prezentuje. Lubię robić ze Snehurki, chociaż podobno w praniu farbuje... Ne razie korali nie prałam, hihihihi, no a białe wyroby to wiadomo - nie farbują Smile Powtarzam tylko to, co słyszałam... Myślę, że warto zachowac ostrożność przy pierwszym praniu.

Marwalen - Pon 30 Lip, 2007 09:25

brawo brawo brawo brawo
Zosia32 - Śro 01 Sie, 2007 10:37

Agniechak jesteś wszechstronnie utalentowana duże brawa dla Ciebie
hopla brawo hopla brawo hopla brawo
Pozdrowienia wesoło mi

gabis - Pią 03 Sie, 2007 20:43

agniechak, ogromne brawo brawo brawo za wykonane prace i ich różnorodność!!! Wszystko jest śliczne!!!!
agniechak - Wto 14 Sie, 2007 18:04

Dzięki za wszystkie pochwały - aż się od nich gorąco robi Embarassed
Dzisiaj odkurzam mój wątek Smile Wreszcie mogę się pochwalić niebieską bluzeczką z elementów:
przód...

... i tył

Madzia - Wto 14 Sie, 2007 18:21

Oj, napracowałaś się......... brawo brawo brawo brawo brawo
Antonina - Wto 14 Sie, 2007 18:53

Pięknie prezentuje się ta niebieska bluzeczka w tym wzorze - brawo brawo brawo
Eve - Wto 14 Sie, 2007 19:14

agniechak, super bluzeczka!! cool cool Coraz większą ochotę mam na te elementy wesoło mi
Violetta21 - Wto 14 Sie, 2007 22:13
Temat postu: Witam i od razu się chwalę :)
Aga nadziubałaś się ale efekt jest cool brawo brawo ja właśnie po raz kolejny dziergam te kwiatuszki zebalek
asia0407 - Wto 14 Sie, 2007 22:14

cool cool cool brawo brawo brawo
Halkuk - Śro 15 Sie, 2007 08:40

Piękna cool brawo cool
beniaka - Śro 15 Sie, 2007 08:45

śliczna bluzeczka brawo brawo brawo brawo
Mamutka - Śro 15 Sie, 2007 08:46

Śliczna brawo no i ten kolor cool FANTASTYCZNIE!!!
agniechak - Śro 15 Sie, 2007 08:58

Dziewczyny, ogromnie Wam dziękuję za te pochwały cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Miło tyle ciepłych słów przeczytać kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie No i nie ma lepszej zachęty do dalszego dłubania cmok

Wszystikich zachęcam to dziergania bluzeczek z elementów, bo wbrew pozorom, jest to całkiem fajne - sama sie o tym przekonałam. Ja się trochę musiałam nadziubać, ale jak się nosi większy rozmiar wściekły to innego wyjścia nie ma...

Violu - czekam na Twoją bluzeczkę. Pamiętam, że dwie masz w swojej kolekcji i obydwie są super. Przypuszczam, że następna będzie "niba taka sama, ale zupełnie inna " hopla hopla hopla

No i to prawda - kolor bardzo zmienia ogólny wygląd wzoru... Dlatego warto eksperymentować cool cool cool

Grochu - Śro 15 Sie, 2007 09:05

Aga nieustająco podziwiam wszelkie wyroby z elementów. brawo
Bardzo mi się podobają, ale jak zaczynam robić coś dla siebie, to pojawia się mnóstwo obiekcji i robótka wędruje w kąt wściekły

nula - Śro 15 Sie, 2007 09:07

agniechak zgadzam się z Tobą całkowicie, dzierganie z elementów to wspaniała zabawa. A bluzeczka wyszła super !!! brawo brawo brawo I kolor przepiękny i wykonanie cool cool cool
SoWa - Śro 15 Sie, 2007 09:30

brawo brawo brawo za ponczo, kocia i ananaski!
co by tu... ja też czekam na Twoje zdjęcie w gotowej bluzeczce z elementów!

grzewa - Śro 15 Sie, 2007 09:37

Piękne prace, duże brawa. hopla
Jarka - Śro 15 Sie, 2007 10:02

Bluzeczka z elementów i kolorek są przepiękne cool brawo cool
bjanna - Śro 15 Sie, 2007 10:13

bardzo, bardzo ładna cool przy elementach jest więcej pracy ale jaki efekt........ hopla bye
Jasieńka - Śro 15 Sie, 2007 10:23

kolorek piękny co to za nici jak można wiedzieć no i bluzeczka urocza brawo brawo
agniechak - Śro 15 Sie, 2007 11:20

Grochu, nie zrażaj się. Warto się przełamać, u mnie też to trochę trwało. Wcale nie jest tak trudno Smile A robi się naprawdę szybko i dobrze.

szydełko, bluzeczka jest robiona z Kocurka - to taki cienki akryl. Dobrze sie z niego robi - i na szydełku i na drutach. Prawie wszystko ciuchy robię z niego, albo z grubszej domiany - Kotka.

maranta - Śro 15 Sie, 2007 11:28

Aga bardzo ładnie wyglądają te elemenciki w tym kolorze brawo brawo brawo
Grażyna - Śro 15 Sie, 2007 13:06

Śliczna, byc może również przez ten kolorek cool