Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Jarka - Nie 26 Lut, 2012 13:28
GRATULACJE !!!!
Prace jak zawsze śliczne Aniu
Cieszę się, że w końcu jakieś optymistyczne wieści w sprawie Twojego leczenia już teraz będzie tylko lepiej
Kazimiera - Nie 26 Lut, 2012 13:54
Aniu,gratulacje! :
Jesteś bardzo dzielna
lamika88 - Nie 26 Lut, 2012 13:58
Gratuluję Prace jak zawsze śliczne Życzę dużo zdrowia i cierpliwości do lekarzy...
anle - Nie 26 Lut, 2012 14:07
Biżuteria w Twoim wykonaniu jak zwykle piękna
Gratuluje wygranej
Życzę dużo zdrówka
nutinka - Nie 26 Lut, 2012 14:08
Aniu, wielkie gratulacje! Super tak wygrać, prawda?
Dobrze, że z leczeniem jest światełko w tunelu. Sama wiem, że jak już jest termin to inaczej się podchodzi do czekania. Trzymam kciuki nieustająco.
Madzia - Nie 26 Lut, 2012 15:38
Wielkie gratulacje z powodu wygranej!
Koralikowo przecudnie!
Tak się cieszę, że jakieś dobre wiadomości, szkoda, że musisz jeszcze czekać tak długo, ale mam nadzieję, że w końcu trafiłaś na naprawdę dobrego lekarza i zreperują Cię choć trochę.
Ściskam Cię mocno, kochana!
Grażyna - Nie 26 Lut, 2012 16:34
Gratuluję Aż mi ciarki przeszły przez ciało, ty też pewnie tak odzułaś, gdy usłyszałaś te krzyki
Sliczna opinia:
" Jedna z ikon pazyla i ulubionych autorek zagadek i krzyżówek. Mistrzyni frywolitek, koronek i ręcznie robionej biżuterii, wszystko do obejrzenia na stronie maranty.
Jest prawdziwą kobietą z pasją i z innymi jej podobnymi osobami zapoznawała nas w cyklu swoich zagadek, do którego, jak obiecuje, jeszcze wróci.
Na pazylu uchodzi za maestro rebusów i kalamburów, jej biegłość i przenikliwość w rozgryzaniu skomplikowanych gier słownych kewlara jest równa biegłości Kowaliski. Być może podczas krótkiego pobytu kowaliskusa na Wybrzeżu wiosną 2009 wykorzystała swe talenty szpiegowskie ujawnione podczas turnieju i szybciutko go sklonowała?
Bezapelacyjna zwyciężczyni pierwszej edycji pazylowego turnieju zagadkowego, odniosła sukces w wielkim stylu rozwiązując jako pierwsza aż 7 z 10 zagadek turniejowych i pozostawiając daleko w tyle całą czołówkę rankingu graczy. "
A naszyjnik i kulki urocze
Violetta21 - Nie 26 Lut, 2012 17:48
Aniu cieszę się że coś się dzieje w Twojej sprawie Gratuluję wygranej a biżutki wiadomo śliczne
Haniutka - Nie 26 Lut, 2012 18:04
Aniu jesteś niesamowita! śliczności i gratulacje
ciapara - Nie 26 Lut, 2012 18:21
Aniu wygranej serdecznie gratuluje!
Koralikowy naszyjnik cudowny.
Ale naprawdę ucieszyła mnie jedna wiadomosc ze trafiłas na dobrego lekarza. Nawet nie wiesz jak się cieszę. Bede sie modlic w intencji Twojej
Awenturyn - Nie 26 Lut, 2012 19:13
brawo
Jessi - Nie 26 Lut, 2012 19:36
Prace jak zawsze piękne i sznur i kolczyki Gratulacje nagrody
anna.pluta1 - Nie 26 Lut, 2012 19:43
trzymaj się dbaj o siebie żebyś była mocna
Pysiatom - Nie 26 Lut, 2012 21:51
Aniu , gratuluję wygranej , a biżuteria jest śliczna.
Trzymam kciuki za Ciebie i życzę DUŻO, DUŻO, DUŻO zdrowia.
jolanta59 - Nie 26 Lut, 2012 23:46
Aniu
Gratuluje I-go miejsca i wspanialej nagrody.
Bizuteria jak zwykle przepiekna, jednak najwspanialsze jest to,ze juz blizej niz dalej.Nareszcie ktos powiedzial Twoim meka
Wkrotce poznasz co to jest zycie bez bolu,szczerze Ci tego zycze i trzymam kciuki.
Pozdrawiam serdecznie.
Susan - Pon 27 Lut, 2012 00:57
Ania Ty jesteś Kobitka nie do zajechania! Taką Cię kochamy! Gratulacje!
beti9 - Pon 27 Lut, 2012 11:50
Gratulacje !!!!!!! z powodu wygranej
Prześliczne prace, frywolitkowy wianek, naszyjnik koralikowy i cudne kolczyki.
Bardzo ładny wiklinowy koszyczek.
małgośka - Pon 27 Lut, 2012 14:11
Aniu, gratuluję wygranej.
Piękne bizutki.
rzenia - Pon 27 Lut, 2012 19:38
Aniu nareszcie dobre wieści od Ciebie. Gratuluję wygranej!!!!
Mam nadzieję, że tym razem trafiłaś na PRAWDZIWEGO LEKARZA i dobry szpital. Wiem, że tacy są- sama byłam operowana 4 listopada 2011 roku w jednym z krakowskich szpitali i tam naprawdę było jak w Leśnej Górze - o pieniądzach nie było żadnej mowy ( wszystko w ramach NFZ)
Aniu życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i spotykania na swej drodze tylko życzliwych ludzi.
heniutkowo - Pon 27 Lut, 2012 19:38
WIwat,wiwat dzielna Ania. : w Twoją stronę.
zorza - Pon 27 Lut, 2012 20:48
Biżuteria koralikowa piękna
Gratuluje wspaniałej nagrody(prawie jak Oskar)
Powrotu do zdrowia życzę
Viola - Pon 27 Lut, 2012 21:04
Gratulacje wygranej
biżu fantastyczna
fajnie, że masz lepsze wieści co do leczenia
saba52 - Pon 27 Lut, 2012 22:08
Gratuluję pierwszego miejsca
Twoje prace jak zwykle piękne
I cieszę się że wreszcie trafiłaś na dobrego człowieka.Zdrowia
calicja - Wto 28 Lut, 2012 08:28
Aniu, jak to w życiu bywa - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak bys nie była chora, to byś nie miała czasu na zagadki i pewnie nie wygrała konkursu. Wiem że to słabe pocieszenie ale ..... masz wspaniałą wygraną - która na pewno poprawiła Ci humor, samopoczucie i wniosła trochę optymizmu w codzienne udręki.A jak wiadomo - zarówno nieszczęścia jak i szczęścia chodzą parami więc ..... jest nareszcie nadzieja na wyleczenie Twoich dolegliwości.
BRAWA!!!! - zaimponowałaś mi jesteś na prawdę wszechstronnie uzdolniona !!!!
Runa - Wto 28 Lut, 2012 08:51
Gratulacje wygranej
A wszystkie twoje prace
a zdrówka życzę duuuuuuuuuuuuużo
|
|
|