To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Jarka - Nie 26 Lut, 2012 13:28

GRATULACJE !!!! cool cool cool

Prace jak zawsze śliczne Aniu radocha radocha radocha

Cieszę się, że w końcu jakieś optymistyczne wieści w sprawie Twojego leczenia już teraz będzie tylko lepiej cmoknięcie cmoknięcie

Kazimiera - Nie 26 Lut, 2012 13:54

Aniu,gratulacje! : kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Jesteś bardzo dzielna brawo brawo brawo

lamika88 - Nie 26 Lut, 2012 13:58

Gratuluję cmoknięcie cmoknięcie Prace jak zawsze śliczne cool cool Życzę dużo zdrowia i cierpliwości do lekarzy... kwiatek dla ciebie
anle - Nie 26 Lut, 2012 14:07

Biżuteria w Twoim wykonaniu jak zwykle piękna brawo brawo brawo
Gratuluje wygranej kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Życzę dużo zdrówka cmoknięcie kwiatek dla ciebie

nutinka - Nie 26 Lut, 2012 14:08

Aniu, wielkie gratulacje! Super tak wygrać, prawda? hurrraaa

Dobrze, że z leczeniem jest światełko w tunelu. Sama wiem, że jak już jest termin to inaczej się podchodzi do czekania. Trzymam kciuki nieustająco. cool

Madzia - Nie 26 Lut, 2012 15:38

Wielkie gratulacje z powodu wygranej! hopla

Koralikowo przecudnie! brawo brawo brawo

Tak się cieszę, że jakieś dobre wiadomości, szkoda, że musisz jeszcze czekać tak długo, ale mam nadzieję, że w końcu trafiłaś na naprawdę dobrego lekarza i zreperują Cię choć trochę.

Ściskam Cię mocno, kochana!

Grażyna - Nie 26 Lut, 2012 16:34

Gratuluję kwiatek dla ciebie Aż mi ciarki przeszły przez ciało, ty też pewnie tak odzułaś, gdy usłyszałaś te krzyki

Sliczna opinia:

" Jedna z ikon pazyla i ulubionych autorek zagadek i krzyżówek. Mistrzyni frywolitek, koronek i ręcznie robionej biżuterii, wszystko do obejrzenia na stronie maranty.
Jest prawdziwą kobietą z pasją i z innymi jej podobnymi osobami zapoznawała nas w cyklu swoich zagadek, do którego, jak obiecuje, jeszcze wróci.
Na pazylu uchodzi za maestro rebusów i kalamburów, jej biegłość i przenikliwość w rozgryzaniu skomplikowanych gier słownych kewlara jest równa biegłości Kowaliski. Być może podczas krótkiego pobytu kowaliskusa na Wybrzeżu wiosną 2009 wykorzystała swe talenty szpiegowskie ujawnione podczas turnieju i szybciutko go sklonowała?

Bezapelacyjna zwyciężczyni pierwszej edycji pazylowego turnieju zagadkowego, odniosła sukces w wielkim stylu rozwiązując jako pierwsza aż 7 z 10 zagadek turniejowych i pozostawiając daleko w tyle całą czołówkę rankingu graczy. "

A naszyjnik i kulki urocze cool

Violetta21 - Nie 26 Lut, 2012 17:48

Aniu cieszę się że coś się dzieje w Twojej sprawie cmok Gratuluję wygranej cmoknięcie a biżutki wiadomo śliczne cool brawo
Haniutka - Nie 26 Lut, 2012 18:04

Aniu jesteś niesamowita! cool śliczności brawo i gratulacje kwiatek dla ciebie cmoknięcie
ciapara - Nie 26 Lut, 2012 18:21

Aniu wygranej serdecznie gratuluje! cool cool
Koralikowy naszyjnik cudowny. brawo
Ale naprawdę ucieszyła mnie jedna wiadomosc ze trafiłas na dobrego lekarza. Nawet nie wiesz jak się cieszę. Bede sie modlic w intencji Twojej
cmoknięcie cmoknięcie

Awenturyn - Nie 26 Lut, 2012 19:13

brawo brawo brawo
Jessi - Nie 26 Lut, 2012 19:36

Prace jak zawsze piękne i sznur i kolczyki hopla Gratulacje nagrody brawo
anna.pluta1 - Nie 26 Lut, 2012 19:43

brawo brawo brawo radocha radocha radocha radocha uklon uklon uklon trzymaj się dbaj o siebie żebyś była mocna cmoknięcie cmoknięcie
Pysiatom - Nie 26 Lut, 2012 21:51

Aniu , gratuluję wygranej brawo brawo brawo , a biżuteria jest śliczna. cool cool cool

Trzymam kciuki za Ciebie i życzę DUŻO, DUŻO, DUŻO zdrowia. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

jolanta59 - Nie 26 Lut, 2012 23:46

Aniu
Gratuluje I-go miejsca i wspanialej nagrody. hurrraaa hurrraaa hurrraaa

Bizuteria jak zwykle przepiekna, brawo brawo brawo jednak najwspanialsze jest to,ze juz blizej niz dalej.Nareszcie ktos powiedzial Twoim meka koniec koniec koniec
Wkrotce poznasz co to jest zycie bez bolu,szczerze Ci tego zycze i trzymam kciuki. cool cool cool

Pozdrawiam serdecznie. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Susan - Pon 27 Lut, 2012 00:57

Ania Ty jesteś Kobitka nie do zajechania! Taką Cię kochamy! Gratulacje!
beti9 - Pon 27 Lut, 2012 11:50

Gratulacje !!!!!!! brawo brawo z powodu wygranej Smile
Prześliczne prace, frywolitkowy wianek, naszyjnik koralikowy i cudne kolczyki. brawo cool
Bardzo ładny wiklinowy koszyczek.

małgośka - Pon 27 Lut, 2012 14:11

Aniu, gratuluję wygranej. wesoło mi cool
radocha radocha
Piękne bizutki. brawo

rzenia - Pon 27 Lut, 2012 19:38

Aniu nareszcie dobre wieści od Ciebie. Gratuluję wygranej!!!!
Mam nadzieję, że tym razem trafiłaś na PRAWDZIWEGO LEKARZA i dobry szpital. Wiem, że tacy są- sama byłam operowana 4 listopada 2011 roku w jednym z krakowskich szpitali i tam naprawdę było jak w Leśnej Górze - o pieniądzach nie było żadnej mowy ( wszystko w ramach NFZ)
Aniu życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i spotykania na swej drodze tylko życzliwych ludzi.

heniutkowo - Pon 27 Lut, 2012 19:38

WIwat,wiwat dzielna Ania. : uklon w Twoją stronę.
zorza - Pon 27 Lut, 2012 20:48

Biżuteria koralikowa piękna cool

Gratuluje wspaniałej nagrody(prawie jak Oskar) kwiatek dla ciebie

Powrotu do zdrowia życzę love

Viola - Pon 27 Lut, 2012 21:04

Gratulacje wygranej cool

biżu fantastyczna brawo brawo

fajnie, że masz lepsze wieści co do leczenia cmoknięcie

saba52 - Pon 27 Lut, 2012 22:08

Gratuluję pierwszego miejsca brawo brawo brawo

Twoje prace jak zwykle piękne uklon uklon uklon
I cieszę się że wreszcie trafiłaś na dobrego człowieka.Zdrowia cmoknięcie cmoknięcie

calicja - Wto 28 Lut, 2012 08:28

Aniu, jak to w życiu bywa - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jak bys nie była chora, to byś nie miała czasu na zagadki i pewnie nie wygrała konkursu. Wiem że to słabe pocieszenie ale ..... masz wspaniałą wygraną - która na pewno poprawiła Ci humor, samopoczucie i wniosła trochę optymizmu w codzienne udręki.A jak wiadomo - zarówno nieszczęścia jak i szczęścia chodzą parami więc ..... jest nareszcie nadzieja na wyleczenie Twoich dolegliwości.
BRAWA!!!! - zaimponowałaś mi jesteś na prawdę wszechstronnie uzdolniona !!!!

Runa - Wto 28 Lut, 2012 08:51

Gratulacje wygranej brawo
A wszystkie twoje prace uklon uklon uklon
a zdrówka życzę duuuuuuuuuuuuużo wesoło mi