To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

Pysiatom - Pią 03 Lut, 2012 21:48

Aniu , zamurowało mnie . Pomimo cierpienia i bólu stworzyłaś coś PIĘKNEGO. Wianuszek i ozdoba na świecę są PRZEPIĘKNE. brawo brawo brawo Kokosanka jest śliczna. cool cool cool
Życzę Ci dużo sił i wytrwałości w walce ze wszystkimi przeciwnościami. cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Jarka - Pią 03 Lut, 2012 22:45

Aniu wianuszek jest bajeczny radocha radocha radocha , mi się tam kokosanka bardzo podoba cool cool
Violetta21 - Pią 03 Lut, 2012 22:56

kokosanka jest super wianuszek jak dla mnie to mistrzostwo ale Ty to wiesz cmok
Aniu zdrówka cmoknięcie

katrinka - Sob 04 Lut, 2012 09:28

Aniu kochana ,twoje prace są prześliczne,wianuszek jest przępiekny a kokosanka wyszła świetnie. brawo
Mam nadzieję że wszystko dobrze się ułoży i znowu będziesz mogła bez bólu tworzyć takie cuda.

lamika88 - Sob 04 Lut, 2012 10:25

Aniu gdyby Twoje zdrowie było w tak cudownym stanie jak Twoje prace to byłabyś najzdrowszą osobą na świecie i tego Ci właśnie życzę cmoknięcie cmoknięcie
Grażyna - Sob 04 Lut, 2012 11:34

A ja pomyślałam właśnie, że jak już zaczynasz coś tworzyć, to znaczy, że odrobinkę czujesz się lepiej i to mnie bardzo cieszy.
jadzia59o - Sob 04 Lut, 2012 14:55

Aniu wianuszek przepiękny brawo brawo brawo brawo

kokosanka super cool cool cool

ąniu kochana życze duuuużo zdrówka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

anna.pluta1 - Sob 04 Lut, 2012 16:11

piękny ten wianuszek cmok cmok
Kazimiera - Sob 04 Lut, 2012 16:44

brawo brawo brawo
kabyr - Sob 04 Lut, 2012 17:10

Aniu jak Ty dzielnie znosisz cierpienie.
Wianek przy takim bólu dziergać to nie lada wyczyn.
Dziewczynka,
która go założy w dniu pierwszej komuni będzie
bardzo szczęśliwa,
ponieważ jest przepiękny.
Nie daj się chorobie i walcz z całych sił. cmok cmok cmok

anle - Sob 04 Lut, 2012 19:11

Wianek prześliczny brawo brawo brawo

Wyplatane puzderko jak na pierwszy raz też niczego sobie brawo brawo brawo

ania10525 - Nie 05 Lut, 2012 06:20

Aniu, moja pierwsza plecionka z wikliny papierowej w ogóle nie nadawała się do pokazania, a ta Twoja to cudeńko, wianuszek ze świecą śliczne radocha radocha
zdrowiej nam Aneczko i nie daj się tym konowałom cmok

Krystka - Nie 05 Lut, 2012 13:20

Aniu jesteś dzielna z najdzielniejszych hurrraaa
jak Ty się możesz skupić na pracy??? i wyczarować takie cudeńka
wianuszek super ekstra (ja chyba nigdy nie naucze się tego) a kokosanka też OK
cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Awenturyn - Nie 05 Lut, 2012 16:35

śliczny wianuszek uklon uklon uklon
Viola - Nie 05 Lut, 2012 16:54

O rety aż mi dech zaparło wianuszek przecudny uklon uklon uklon
i koszyczek super brawo brawo brawo

Zdrówka życzę

elci_a - Nie 05 Lut, 2012 20:11

Wianuszek jest rewelacyjny.
Aniu na prawdę dzieło sztuki.

Jak wszyscy życzę dużo zdrowia, lekarzy z powołania. Aby wszystko się udało cmoknięcie

Elżbieta P. - Pon 06 Lut, 2012 19:53

cudowny wianuszek i kokosanka nie taka zła
Natalia - Pon 06 Lut, 2012 20:05

uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon rewelacja Aniu !!!
Jessi - Wto 07 Lut, 2012 21:04

maranta jak zawsze wspaniałości stworzyłaś cool
bardzo współczuję sytuacji w jakiej się znalazłaś, aż w głowie się nie mieści jacy deb.. pracują w szpitalach... dużo, dużo, dużo zdrówka życzę cmok cmok cmok i wytrwałości z tymi wariatami

renata35 - Śro 08 Lut, 2012 19:03

Aniu brak mi słow by opisać jak piękne tworzysz rzeczy.Nie raz i nie dwa zapewne to słyszałaś. brawo brawo brawo brawo
Rozumiem co czujesz.Sama jestem chora. Codziennie tez borykam się ze sprzężoną niepelnosprawnością synka.Wiem , że najdotkliwszym jest bol zadawany przez obojętność i lekceważenie tych od ktorych spodziewamy się pomocy.
Jeżeli jeszcze do dzisiaj nie oszalałam to tylko dlatego,ze wierzę ,że nawet jeżeli lekarze ktorzy decydują o losie moim i moich bliskich się mylą to Pan Bog się nie myli.Nie drzemie i nie odpoczywa.Nic nie wymknęło Mu się spod kontroli.
Gdy jest mi strasznie ciężko to wracam do tych słow:
"Cierpienie jest tak wielką łaską, że nikt z ludzi tego nie pojmie dostatecznie, większą niż dar czynienia cudów, bo przez cierpienie dusza Mi oddaje, co ma najdroższego - swą wolę" - to słowa Jezusa do Rozalii Celakówny.
Pozdrawiam Cię gorąco.
http://adonai.pl/cierpienie/?id=86

gosias - Pią 10 Lut, 2012 11:42

Aneczko Smile śliczności cool brawo cool brawo

Ściskam serdecznie love love love love love

jadwisia - Śro 22 Lut, 2012 23:16

maranta,
Piękny wianuszek.Podziwiam cię brawo Z jakich nici zrobiłas te cuda?

żabka - Czw 23 Lut, 2012 12:34

Śliczne prace brawo brawo brawo

Zdrowia życzę cmok

jolanta59 - Sob 25 Lut, 2012 23:23

Aniu...wiem ze jestes silniejsza niz to chorobsko wiec mysl tylko pozytywnie i badz dobrej mysli.Kazde cierpienie musi sie kiedys skonczyc.Wszyscy wierzymy ze juz wkrotce wrocisz pelna sil i energi.
Zycze wszystkiego naj...najlepszego Tobie i Rodzicom. cmoknięcie love cmoknięcie

maranta - Nie 26 Lut, 2012 13:20

Dziękuję kochane i za życzenia zdrowia i za wszystkie dobre myśli i za pochwały robótek cmoknięcie

jadwisia napisał/a:
Z jakich nici zrobiłas te cuda?

Aida nr 20.

Pisałam kilka dni temu na blogu, że termin zabiegu niestety się opóźnia.
Będę miała operację w Wejherowie. Bardzo spodobało mi się podejście ordynatora - chce zrobić dokładną diagnostykę na oddziale, bo sporo rzeczy mu się nie podoba. Widzę, ze nie patrzy tylko na jedno, ale na całego człowieka.
Chce się mną zająć sam. Mógłby mnie wziąc szybciej, ale zaraz potem wyjeżdża a chce mnie mieć na oku po operacji, więc najbliższy możliwy termin to dopiero wypada za miesiąc.
Gdyby coś mu się wcześniej zwolniło, to do mnie zadzwoni.
Gdybym musiała pilnie być przyjęta, to mam nie czekać, tylko na SOR jechać.

Trudno, tyle bólu wytrzymałam, wytrzymam - mam nadzieję - jeszcze ten miesiąc. Byle tylko dobrze się wreszcie zajęli.

Na blogu pokazałam wreszcie naszyjnik - sznur turecki, który kiedyś zrobiłam i leżał czekając na fotki.

Wczoraj z lapkiem na wyrku zrobiłam koralikowe kuleczki wg instrukcji naszej Weroniki.

Fajne wyszły - tak mi się wydaje Smile

Na blogu chwaliłam się też nagrodą otrzymaną za turniej zagadkowy na Pazylu Smile

Ogromnie się ucieszyłam wgraną. Tym bardziej, że tęgie głowy startowały.
Na podium stanął też KLIK czyli Itor Smile

Węcej o turniej mozna poczytać TUTAJ

Musiałam zrobić fotke z nagrodami. Chciałam złaożyć białe dżinsy do otrzymanej koszulki.
Założyłam koszulkę i już miałam zdjąć portki od piżamy, ale zerknęłam w lustro i ... zostałam w tych piżamowych spodniach wesoło mi

Sami zobaczcie, kolor tak mi podpasował, że no... nie wiem

Brałam leki przeciwbólowe i laptopa do wyrka i łamałam głowę nad zagadkami turniejowymi Smile

Cieszę się nagrodami jak dzieciak Smile
Wczoraj było spotkanie poturniejowe w Warszawie i normalnie tam miałabym wręczoną nagrodę, no ale to było niemożliwe.

Za to wczoraj miałam miły telefon i usłyszałam chóralnie wykrzyczane gratualcje. Tak w Warszawie krzyknęli, że aż w Gdyni było słychać wesoło mi