To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

Phoebe - Nie 13 Cze, 2010 21:13

jak milo zobaczyc znajome twarze... zazdraszczam wam spotkania!
ale moze znow bedzie okazja do spotkania sie latem?
jestesmy w trakcie planowania urlopu (ale na poczatek musze przetrwac nadchodzacy tydzien....)

Aniu dzieki za link....mnie tez powalilo, wlasnie przegladam bloga....

woalka - Nie 13 Cze, 2010 21:16

Basia.G, ależ żałuję, że mnie z Wami nie było... W Gdańsku się ochłodziło, ale widzę, że atmosfera była gorąca. Jesteś naprawdę błyskawiczna z wystawieniem fotek. Dzięki!!!
barburka, bardzo Ci dziękuję cmoknięcie

Basia.G - Czw 24 Cze, 2010 09:56

Długo mnie tu nie bylo - bardzo dziekuję Jadzi za zdjecia - postaram sie je wkrotce wstawić . Na publicznym dzierganiu było bardzo milo jak zawsze - byla Pani z Pruszcza , Panie z Zaspy , przybyla Ela ( Egunia ) , Ewa ktora do nas niedawno dolączyła i mnie też nie zabrakło na tym spotkaniu Smile . Wiele osob sie nam przyglądalo i podeszła do nas- a właściwie do właścicielki tej pięknej serwetki ze zdjęcia Pani z Moreny i o ile dobrze pamiętam to na tym osiedlu też znajduje się klub - koło robótek ręcznych może Panie tu trafią i zechcą sie z nami spotykać na gdańskich co miesięcznych spotkaniach w hotelu Scandic na przeciwko dworca kolejowego w Gdańsku - serdecznie zapraszamy radocha Następne spotkanie w hotelu ma być w lipcu ( miesiąc po publ. dzierg. ) - podaję daty do wyboru by sie większość wypowiedziala jaki termin najbardziej pasuje 10,11 lipiec - 17,18 lip. - 24,25 lip. może Phoebe też będzie w tym czasie w Gdańsku cmoknięcie
Phoebe - Pon 28 Cze, 2010 21:14

Basia.G, cool prawdopodbnie bede w tym czasie w Gd. (17 / 18 ). Planujemy wlasnie urlop Smile Chetnie bym Was zobaczyla Smile cmoknięcie
Basia.G - Pią 02 Lip, 2010 15:10

Super , bardzo sie cieszę - a co na to pozostałe osoby Smile
milamirka - Sob 03 Lip, 2010 21:50

Woalka Poranna Gratulacje niech Wasze malenstwa zdrowosie chowaja cmoknięcie

Piekne spotkania sa wasze jak milo jest poznawac ludzi w realu cool

cirena - Czw 08 Lip, 2010 14:11

Witam wszystkie Panie .Juz sie melduje po kuracji i zaraz po przeczytaniu wszystkich wisow postanowilam dołaczyc do propozycji spotkania i oczywiscie po po rozmowie z Paniami z Zaspy proponujemy spotkanie w dniu 18 lipca o godz 16 w Hotelu Scandic jezeli to odpoiada innym to My czekamy na kazdą propozycje.Basiu odpisz idę na imprezę
Basia.G - Pią 09 Lip, 2010 08:41

Najpierw odpisałam Jadzi i już miałam zabrać się za ustalanie terminu a tu niespodzianka już jest Smile - mi pasuje będę i bardzo się cieszę . Phoebe termin spotkania jest w odpowiednim czasie i będziemy czekać . Przypominam 18 lipca o godz. 16 w Hotelu Scandic - to na przeciw dworca kolejowego w Gdańsku - może nowe osoby albo urlopowiczki też przybędą cmoknięcie Pozdrawiam mamy Woalkę i Poranną - co tam u Was , jak balbinki - czy już gaworzą cmoknięcie
woalka - Pią 09 Lip, 2010 10:45

Hejka dziewczyny!
Igunia jeszcze nie gaworzy, ale zaczęła się już uśmiechać pełną buzią, z oczkami włącznie Smile A to fotka z Chrztu Św. - 27.VI. http://nk.pl/profile/1763284/gallery/album/2/35
Niestety w następny weekend po raz pierwszy pojedziemy całą rodzinką do dziadków w Bory Tucholskie, więc nawet nie mam co rozważać możliwości spotkania z Wami tym razem. Tak sobie myślę, że będzie łatwiej, jak mała będzie miała z 3-4 miesiące, tak mniej więcej we wrześniu.
Bawcie się dobrze!
Alicja

Poranna - Pią 09 Lip, 2010 10:53

No nie, Jula też jeszcze nie gaworzy, choć jakieś dźwięki na kształt gaworzenia wydaje Smile śmieje się ślicznie, szczególnie rano i potrafi się kulać z jednego boku na drugi albo z brzuszka na plecy; 18 też nie możemy przyjechać, bo właśnie wtedy my mamy chrzciny (Woalko, nie można obejrzeć zdjątka, bo trzeba być tam zalogowanym Sad )
woalka - Pią 09 Lip, 2010 11:01

Poranna, dzięki za info Smile
Nie omieszkam pochwalić się kruszyną, więc szybko kombinuję z przerzuceniem zdjęć...

Poranna - Pią 09 Lip, 2010 11:04

sama słodycz! Smile
Martta - Pią 09 Lip, 2010 11:31

Jaka słodziutka niunia Very Happy
woalka - Pią 09 Lip, 2010 11:34

Dziękujemy
Komplement pod adresem dziecka jest dla mamy najmilszym z możliwych komplementów Smile

Basia.G - Pią 09 Lip, 2010 19:17

Jak dobrze , że nasze mamy się wypowiedzialy i o swoich maleństwach napisaly .Jak dzieci się uśmiechają to znaczy , że są szczęśliwe cmoknięcie Trzymajcie się i uściskajcie maleństwa ode mnie i starsze dzieci też cmoknięcie
Phoebe - Sob 10 Lip, 2010 12:30

Sliczniutka! Woalko, az milo na was popatrzec Smile Buziaczki!

Poranna, szkoda, ale szczerze mowiac, to raczej nie liczylam, ze uda nam sie spotkac...macie malutkie dzieci, wiec to calkiem zrozumiale Smile

Ale co sie odwlecze, to... moze za rok uda nam sie spotkac? (w tym roku to juz raczej do GD sie nie wybierzemy...no chyba ze na swieta w grudniu, ale wtedy to i tak kazdy bedzie zajety Smile )

Basiu, mysle, ze 18 o 16:00 bedzie ok... prawdopodobnie bede musiala przyjsc z moim synkiem (maz nas przywiezie i na 3 dni wybywa do pracy, w niedziele 18, po poludniu ma wrocic); a moje dziecie troche... "mrowki w 4 literach ma"... i wszedzie go pelno... jezeli uda sie go czyms zajac to bedzie ok. W kazdym razie, ja na 99% bede Smile hopla
jakby co, to mam Twoj nr telefonu (chyba jeszcze aktualny?)

Grażyna - Sob 10 Lip, 2010 13:51

Piekna dziwusia kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Basia.G - Pon 12 Lip, 2010 22:13

tak tel. aktualny- 504.......skąd ja znam te mrówki ? wesoło mi
Phoebe - Wto 13 Lip, 2010 20:04

super! jakby cos, to bede dzwonic. A w tym hotelu, to latwo Was znalezc? Nigdy tam nie bylam...
Basia.G - Śro 14 Lip, 2010 16:29

Tak Phoebe łatwo bo to na parterze - jest tam kawiarnia to sie mieści nad empikiem
Basia.G - Pią 16 Lip, 2010 16:01

cmoknięcie Phoebe jest już w Gdańsku ! - już rozmawiałyśmy przez telefon i szykujemy się na spotkanie Smile cmoknięcie
woalka - Nie 18 Lip, 2010 21:20

Czekam na wrażenia... Smile
cirena - Nie 18 Lip, 2010 21:31

Woalko juz pisze o wrazeniach ze spotkania bylo super były Panie z Pruszcza oczwiscie była tez Phoebe z kuzynka i my dziewczyny z Zaspy zawsze niezawodne w ilosci 5 szt ,była tez Basieńka ze swoja latoroslą piekną dziewczynka naprawde fajną ma córeczke ,natomiast brakowało nam Ciebie i Ani o ktorej nikt nie wiedział dlaczego jej nie było siedziałyśmy prawie do siódmej czas tak szybko biegnie w takim towarzystwie a szkoda bo zawsze jest cos nowego do pogadania.

Alu następne spotkanie ustliłysmy wstepnie na 29 sierpnia o godzinie 16 w tymsamym miejscu.Pozdrawiam do zobaczenia cmoknięcie

woalka - Nie 18 Lip, 2010 21:36

cirenko, jesteś błyskawiczna - dzięki!
Mnie też Was brakowało. Byłam z Wami myślami.
W sierpniu będziemy na urlopie, więc raczej nie spędzimy tego dnia w Gdańsku.
A tymczasem muszę kończyć, bo dzieci nie mogą zasnąć i muszę wesprzeć męża, żeby latorośle nie miały przewagi liczebnej... Wink

Basia.G - Nie 18 Lip, 2010 22:04

dotarłam nawet do komputera Smile i oczywiście fotorelacja